InstaBubbles

InstaBubbles weekvlog #6 | Een dag in het leven van een hartpatiënt. |

He hoi, leuk dat je er weer bent! Ik ben vandaag wat aan de late kant met het plaatsen van een video en dat komt omdat ik hem nog volledig moest editen. Maar goed, ik heb nu dan wel een hele gezellige InstaBubbles weekvlog voor je. In deze vlog ga ik met Laif naar het ziekenhuis, loop ik wat af op de loopband en heb ik uiteraard weer last van een hoge hartslag. Benieuwd naar hoe en wat?

• InstaBubbles weekvlog #6 •

‘Een dag in het leven van een hartpatiënt’

Een drukke dag:

Zoals je in de vlog kon zien was dit officieel geen weekvlog, maar meer ‘a day in the life’ vlog. Dus een vlog van 1 complete dag. Het was dan ook een drukke dag, met veel gevlieg van hot naar her. Helaas merkte ik dat ook aan het einde van de dag aan mijn lichaam. Ik kreeg ergens begin van de avond weer last van een verhoogd hartritme en dit bleef ongeveer een uur aanhouden. Gelukkig is dat niet heel erg lang en is het ritme vanzelf weer hersteld. Maar aangezien ik er al een vrij drukke dag op had zitten, raakte ik wel extra vermoeid van mijn verhoogde hartslag. Ach ja, het hoort er inmiddels een beetje bij.

Balans vinden:

Over het algemeen weet ik tegenwoordig vrij goed mijn energie balans te vinden. Zo doe ik vaak maar 1 ‘grote’ activiteit per dag. Maar soms wil dit simpelweg niet en dat hoort er nou eenmaal bij. Ik heb er in ieder geval wel weer van geleerd dat ik niet te vaak mijn fysieke grenzen moet opzoeken. Want uiteindelijk heb ik daar alleen maar mezelf mee.

En dan wat betreft Laif Laif:

Zoals je ook in de vlog kon zien gaat het ook met Laif op fysiek vlak niet helemaal top. Momenteel lopen er onderzoeken en ik hoop van harte dat deze wat meer duidelijkheid kunnen bieden. Maar goed, verder wil ik niet teveel op de details ingaan. Want ik weet dat Laif erg op zijn privacy gesteld is.


Goed en dat was mijn 6e InstaBubbles weekvlog alweer! Ik hoop dat je het leuk vond om te zien. Komend weekend gaan we nog even gezellig bij mij pa op visite en moet ik uiteraard ook weer werken in het weekend. Dus voor je het weet is het alweer maandag, mijn favoriete dag van de week!

Bedankt voor het kijken!

peggyst

 

 

 

Bekijk hier meer vlogs.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: