InstaBubbles

InstaBubbles | ‘Verjaardagscadeau, veel lezen en gezellig wandelen’.

Goedemiddag en welkom bij een nieuwe InstaBubbles. De afgelopen week is weer voorbij gevlogen als je het mij vraagt. En helaas viel het weer tegen vorige week, zeker in vergelijking met de 2 voorgaande weken. Maar goed, dat mocht de pret niet drukken. Afgelopen week heb ik twee diensten gedraaid, moest ik even snel naar de Ikea en ontving ik mijn cadeau van laif laif voor mijn verjaardag. Benieuwd wat ik nog meer beleefde?

Zondag:

InstaBubblesVorige week zaterdag vierde ik mijn verjaardag. Het was leuk en gezellig, maar ook erg druk. Dus op zondag deed ik helemaal niks, behalve dan een gezellig spelletje (30 seconds) met laif op bed. Normaal doe je dit spel met een grotere groep en dan is het echt een super leuk spel om te doen. Maar met z’n tweetjes was het ook best leuk voor een keer.

Maandag:

InstaBubbles

InstaBubblesBij ons op de kinderboerderij zijn een aantal van ‘wilde’ kippen, die altijd proberen te ontsnappen. Zoals ook deze dappere dodo. Terwijl ik Freddy wat brood aan het voeren was, wou deze dame even de boel van dichtbij inspecteren. Haha, wel leuk om te zien dat deze kippen totaal niet mensenschuw zijn. Ik heb haar gelukkig weer terug kunnen jagen naar de kinderboerderij.

Dinsdag:

InstaBubbles

Bovenstaande quote stond afgelopen week centraal bij mij. Ik heb de laatste tijd nogal een aantal mensen in mijn omgeving, waarvan ik niet langer de waarde van de ‘vriendschap’ zie. Ik heb bij sommige personen erg het gevoel gekregen dat zij wel contact met mij hadden, wanneer ze mijn hulp nodig hadden. Maar zodra het beter met ze ging, keken ze niet meer om naar mij. Althans dat is hoe ik het ervaren heb, er zitten uiteraard twee kanten aan een verhaal. Maar het interesseert mij dan ook weer niet genoeg, om eens een keer een goed gesprek met die personen aan te gaan. Dus toen ik deze quote tegenkwam, viel het een en ander voor mij op z’n plek. Als mensen niet voor mij kiezen, kies ik ook niet langer voor hun. Simple as that.

Woensdag:

InstaBubblesVan mijn vriend heb ik voor mijn verjaardag een blu-ray speler gekregen. Mijn vriend had echter eerst een Samsung blu-ray speler gekocht, maar deze voldeed niet aan zijn eisen. Dus die werd geretourneerd en hij bestelde een nieuwe speler van Sony. Deze arriveerde op woensdag en gelukkig was hij hier wel tevreden mee. We hebben beide blu-ray spelers via Coolblue besteld en ik moet zeggen dat ik hun klantenservice echt heel prettig vond. #nonspon.

InstaBubblesEn we kregen er ook nog eens een gratis blu-ray dvd bij, konden we gelijk even testen hoe mooi het beeld was. En ik kan wel degelijk verschil merken tussen een normale dvd en een blu-ray dvd. Dus ik ben heel erg blij met mij verjaardagcadeau van laif laif.

InstaBubblesNadat mijn blu-ray speler bezorgd was, reed ik snel naar de Ikea.

InstaBubblesDaar haalde ik o.a. twee kleding opbergers op. Ik wil namelijk binnenkort mijn kledingkast eens goed opruimen en de zomerkleding erin hangen en mijn winterkleding weer opbergen. En daar had ik wat extra opbergruimte voor nodig. Uiteraard kocht ik nog wat andere kleine prullaria erbij, zoals dat gaat bij een tripje naar de Ikea.

Donderdag:

InstaBubblesOp donderdag merkte ik bij het opstaan al dat ik ontzettend moe was. Dus ik besloot om lekker rustig aan wakker te worden en te ontbijten, samen met een nieuw boek.

InstaBubblesDe rest van de dag heb ik voornamelijk in bed doorgebracht. De afgelopen paar weken en maanden voelde ik mij qua energie echt een stuk beter, maar deze week voelde ik mij helaas weer wat vaker moe. Nou goed, ook prima ik nam gewoon af en toe wat meer rust. Het is alleen jammer dat wanneer ik een fysieke rustdag heb, ik mij die dag vaak mentaal niet zo blij voel. Soms voelt het alsof ik twee verschillende personen ben, mijn mentale doorzetter en mijn fysieke beperker. En helaas kan ik niet altijd beide personen blij maken. Maar goed, zo kon ik wel lekker de hele dag lezen.

InstaBubblesIk besloot ook maar weer eens zittend te gaan douchen, iets wat ik ook al echt maanden niet meer heb hoeven doen. Maar ik was wel blij dat ik dit gedaan had, want het scheelt gewoon weer een beetje energie. En op zo een dag als afgelopen donderdag, helpen alle kleine beetjes.

Vrijdag:

InstaBubblesOp vrijdag voelde ik mij gelukkig weer een stuk energieker, wat goed uitkwam want ik moest die ochtend weer werken. Na het werk hadden mijn vriend en ik nog een afspraak samen. En later die avond kregen wij nog visite voor mijn verjaardag. Het was een gezellige avond en ik heb ook nog eens leuke cadeautjes gekregen, waaronder een leuk boek.

Zaterdag:

InstaBubblesZaterdag was wederom een rustdag en deed ik verder weinig bijzonders. Wel lieten laif en ik gezellig samen Shady uit en gaf ik Freddy ook nog even een lekker stukje brood.

Zondag:

InstaBubblesOp zondag besloot ik om een Croque Madame te maken, althans te proberen. Dit had ik toen wij laatst in Parijs waren, voor het eerst gegeten en ik vond het heerlijk. Dus ik wou het ook graag zelf proberen te maken, aangezien het niet heel moeilijk leek. Maar goed, dit was mijn beginpunt. Ik heb geen bechamelsaus gemaakt, want dat was mij teveel gedoe. En aangezien ik geen varkensvlees meer wil eten, heb ik er ook geen ham op gedaan.

InstaBubblesEn dit was het eindresultaat. Ik vond het best goed gelukt voor een eerste keer. De volgende keer laat ik het broodje langer op heel laag vuur staan, zodat het eitje wat meer zacht gekookt is.

InstaBubblesLater die middag zijn laif en ik lekker gaan wandelen, want het was  eindelijk eens weer heerlijk weer. Ik had verwacht dat het druk zou zijn in het bos, maar we kwamen gelukkig vrij weinig mensen tegen.

InstaBubbles

InstaBubbles

InstaBubbles

Tot slot:

InstaBubblesMijn lieve ouwe taart mag dan wel 14 jaren oud zijn, half blind en een beetje doof, maar madame vindt het nog altijd leuk om met de bal te spelen. En dan het liefst met laif, want ik ben na twee keer de bal wegtrappen wel weer uitgespeeld. Dit moment vond ik zo schattig, dat ik hem snel heb vast gelegd. Want laif staat naar de tv te kijken, terwijl Shady snel haar bal vast pakt. Haha dikke troela is ze ook.


Goed, dat was het weer voor deze editie van mijn InstaBubbles. Hoe was jouw afgelopen week? Nog iets leuks meegemaakt?

Bedankt voor het lezen!

peggyst

2 comments

 1. Danielle Verwer

  Gelezen….je worsteling (energie-level versus wensen) herken ik goed. Ik vind je dapper en dat je daar balans in moet zoeken is logisch. Een aanmoediging van mij…..voor jou. Je doet t goed! X

  Beantwoorden

  1. PeggyST

   Hi Danielle, leuk dat je even een reactie achterlaat! En ja, jij zal dit vast en zeker ook herkennen. Maar gelukkig redden wij ons beiden prima, zij het op onze eigen manier. Ik zie je wel weer op het werk. Liefs, Peggy.

   Beantwoorden

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: