Instabubbles

InstaBubbles | ‘Stront aan de knikker’.

Jaja stront aan de knikker, dat begint lekker op een maandagmiddag he?! Mijn afgelopen week stond o.a. veel in het teken van het opruimen van poep, aangezien Shady weer een ontstoken darm had. Arme oma heeft hier, sinds ze ouder is geworden, veel vaker last van. Maar gelukkig bestond mijn week ook uit meer dan alleen maar poep opruimen. Zo hadden wij afgelopen week wederom een aantal bezichtigen, had ik een afspraak in Almere voor mijn blog en gingen wij barbecuen bij laif laif zijn vader en zijn vriendin. Deze week heb ik lekker veel foto’s voor je gemaakt, dus kijk je gezellig mee naar deze InstaBubbles?

Maandag:

InstabubblesOp maandag begon ik mijn dag rustig met een lekker (wel klein) ontbijtje, terwijl ik ondertussen verder ging met het schrijven van artikelen.InstabubblesEn toen het eenmaal tijd werd om te lunchen, had ik zin in yoghurt. Toen ik het overtollige water uit de verpakking wou gieten, viel opeens alle inhoud mee de afwasbak in. Noooo…come on zeg! Alles was op…sjonge jonge zeg. Zo zonde, want er zat nog genoeg in het pak voor 1 dag lunchen. Handige dodo ben ik soms hoor….jeetje mina ­čśĹInstabubblesNadat ik maandag klaar was met al het blog werk voor die dag, besloot ik mijzelf lekker ‘vrij’ te geven. En aangezien ik al een poosje niet de stad in was geweest om een beetje rond te neuzen, stapte ik in mijn auto en reed naar de stad toe. Zo liep ik o.a. de Weekday binnen en daar zag ik deze toffe zonnebril liggen. Ik vond hem best leuk staan, alleen vond ik ÔéČ20,- voor een zonnebril een beetje veel van het goede.

Dinsdag:

InstabubblesOp dinsdag ontbeet ik met een gezonde smoothie. Ik probeer tegenwoordig steeds vaker zelf een gezonde smoothie, zodat ik op die manier ook aan mijn dagelijkse groente en fruit inname kan komen. Maar ik houd de smoothie altijd vrij simpel. Ik gooi er vaak wat kokosmelk, een halve banaan, blauwe bessen en een shitload aan spinazie in.InstabubblesIn de middag deed ik even snel boodschappen bij de Jumbo, omdat ik niet alle benodigdheden voor het avondeten in huis had.InstabubblesOok liep ik even naar de dierenarts om medicijnen voor Shady op te halen. Want mijn ouwe taart was alweer een paar dagen aan de schijterij. Bij de dierenarts kocht ik ook dit licht verteerbaar voer, wat geschikt is voor honden met een gevoelig darmstelsel.InstabubblesNadat ik de boodschappen thuis had gebracht en Shady even snel had uitgelaten, reed ik door naar de Media Markt. Daar kwam ik deze mini tripod met van die flexibele poten tegen. Ik ben al een poosje op zoek naar een mini tripod voor wanneer ik aan het vloggen ben. En deze was niet alleen klein en licht, maar hij was ook nog eens goedkoop en groen! Uiteraard heb ik hem laten liggen, omdat ik twijfelde en de verkoper mij een grotere versie voor mijn camera aanraadde. Maar ik denk dat ik toch terug ga en deze alsnog ga aanschaffen.InstabubblesOmdat ik de tijd moest doden liep ik ook maar even de Primark in. Eigenlijk koop ik zelden kleding bij de Primark. Het enige wat ik daar wel graag koop zijn slaap t-shirts, ondergoed en make-up. Nou ja make-up, ik vind 1 lipliner van de Primark geweldig en verder heb ik nog geen make-up van hun geprobeerd.InstabubblesDit is al ruim een jaar mijn favoriete lipliner. Hij geeft mijn lippen een mooie nude kleur en hij smeert ook nog eens lekker makkelijk uit. En! Niet geheel onbelangrijk, hij kost maar ÔéČ1,50!!! Nou, dat is helemaal fantastisch natuurlijk. Deze keer heb ik er maar 1 ingeslagen, maar meestal koop ik er meerdere tegelijk zodat ik weer een mooie voorraad heb.InstabubblesEn daarna was het tijd om laif laif op te halen, want we gingen een woning bezichtigen. Meestal ga ik eerst alleen kijken naar een woning en pas wanneer ik er potentie in zie gaan we met z’n twee├źn kijken. Dit omdat hij gewoon te vaak vrij eerder weg moet van zijn werk. Maar goed, dit huis zijn we wel gelijk met z’n twee├źn gaan bekijken. En omdat wij er wel potentie in zagen, hebben we uiteindelijk een tweede bezichtiging ingepland.

Woensdag:

InstabubblesOp woensdag besloot ik om toch maar met Shady naar de dierenarts te gaan, omdat ze maar niet beter werd. ┬áVerrassend genoeg was ze best rustig in de wachtkamer bij de dierenarts. Maar toen ze op de behandeltafel getild werd, wou ze er uiteraard weer zo snel mogelijk vanaf.InstabubblesIk kreeg een aantal medicijnen van de dierenarts mee, waaronder een antibiotica kuur. En vanaf de eerste tablet merkte ik al dat Shady zich beter begon te voelen. Dus dat was fijn om te merken.InstabubblesIk verstop de medicijnen altijd in een beetje yoghurt of vla.InstabubblesEn op deze manier heeft madame vaak niet door dat ze medicijnen slikt. Dikke prima!Instabubbles‘S avonds keken laif laif en ik uiteraard weer een serie. Maar voordat we daarmee begonnen bekeek hij ook nog een video van mij.InstabubblesEn om te voorkomen dat ik veel schoonmaakwerk zou hebben de volgende ochtend, bedekte ik een deel van de keuken met kranten. Maar gelukkig heeft Shady uiteindelijk niet in huis gepoept en hoefde ik de volgende ochtend dus alleen maar de kranten op te ruimen.

Donderdag:

InstabubblesHelaas voelde ik mij niet helemaal lekker in de nacht van woensdag op donderdag (maagpijn) en daardoor had ik ook slecht en weinig geslapen. En toen ik ’s ochtends wakker werd baalde ik als een stekker, want ik had die dag een afspraak in Almere voor mijn blog. Dus ik had een goede nachtrust goed kunnen gebruiken. Maar helaas pindakaas.InstabubblesEn dit was mijn avondeten, een heerlijke Fajita salade van de Subway. Omdat ik de hele dag nog steeds last van mijn maag had, wou ik vooral niet te zwaar avondeten eten. Dus vandaar dat ik koos voor een salade. En voor onderweg had ik wat snoeptomaatjes, worteltjes en komkommer in een bakje gedaan.InstabubblesUiteindelijk kwam ik zonder ook maar 1 keer verkeerd te rijden, ruim 10 minuten te vroeg aan op mijn afspraak in Almere. En stiekem was ik best trots op mezelf, want ik krijg het altijd voor elkaar om zelfs met navigatie verkeerd te rijden. Maar deze keer dus niet, hah!

Vrijdag:

InstabubblesOp donderdag moesten we er vroeg uit, omdat we om 9 uur een tweede bezichtiging voor dat ene huis gepland hadden. Altijd fijn om vroeg wakker te moeten worden, terwijl je de vorige avond pas om middernacht weer thuis was. Maar goed, ik was niet eens extreem moe en daar was ik wel blij mee.InstabubblesDeze keer kwamen laif laif zijn vader en zijn vriendin mee kijken naar de woning. Wij vinden het erg prettig om hun mee te nemen naar een bezichtiging, simpelweg omdat hun meer ervaring hebben in het kopen van een woning. Dus zij weten waar wij op moeten letten e.d. We hebben het huis nogmaals bekeken en het is zeker een huis met potentie. Maar we hebben nog meerdere bezichtigingen gepland staan, dus voor alsnog hebben we nog geen bod gedaan.InstabubblesIets wat laif laif en ik steeds vaker doen is rondrijden door een bepaalde buurt, waar een leuke woning te koop staat die wij op Funda gespot hebben. Op deze manier kun je het huis ook enigszins bekijken en weet je ook meteen of je het een leuke buurt zou kunnen vinden. En soms kom je erachter dat een huis in een wijk of buurt staat die totaal niet bij je past. En dat scheelt je weer een bezichtiging. In dit geval vonden wij beiden de omgeving verschrikkelijk en zijn we met piepende banden weer snel terug naar huis gereden. Dit was zo een gevalletje ‘HELL NO!’
InstabubblesEn omdat het toch super mooi weer was, besloten laif laif en ik om samen nog ergens wat te gaan drinken. Zo konden we mooi alle indrukken op ons in laten werken en het hier rustig met elkaar over hebben. Gelukkig hebben laif laif en ik laatst een verhelderend gesprek gehad en heeft dat onze relatie weer uit zijn rare funk gehaald. Soms is het gewoon goed om even een serieus gesprek met elkaar te hebben en stil te staan bij de keuze voor elkaar.InstabubblesNa het eten was het tijd om Shady nog even uit te laten. En daarna sprong ik onder de douche, om vervolgens lekker neer te ploffen op bank. En de rest van de avond heb ik verder helemaal niks meer gedaan. Heerlijk, en belangrijk, na een paar drukke dagen.

Zaterdag:

InstabubblesOp zaterdag gingen laif laif en ik gezellig barbecue├źn┬ábij zijn vader. En hier was ik even wat paarden aan het aaien, die we tegen kwamen toen we Shady nog even snel uitlieten voordat we gingen eten. Wat zijn sommige paarden groot en zacht zeg! Ik vond het echt tof om ze eten te aaien. Alhoewel de paarden onderling niet zo aardig voor elkaar waren.┬áInstabubblesLekker barbecue├źn, alhoewel ik daar niet super dol op ben. Meestal houd ik op een paar stukjes vlees en eet ik voornamelijk salade en stokbrood. En dat vind ik ook prima.

Zondag:

InstabubblesZondagochtend bestond voor mij voornamelijk uit het rustig wakker worden, aangezien ik in de middag moest werken. InstabubblesEn na het werk kwam ik thuis en had laif laif heerlijke pannenkoeken gebakken.

Tot slot:

InstabubblesShady moest tijdens het barbecue├źn in de woonkamer blijven, aangezien mijn lieve ouwe troela het talent heeft om altijd voor de voeten te lopen. Maar goed, daar was ze het uiteraard niet mee eens…. Tja…jammer dan.


En dat was mijn afgelopen week. Ik zag achteraf pas hoeveel foto’s ik eigenlijk gemaakt heb. Maar beter teveel dan te weinig toch?!

Bedankt voor het lezen!

peggyst

 

 

 

Vond je dit een leuk artikel? Gelukkig staan er nog een heleboel andere InstaBubbles voor je klaar.

Volg op Bloglovin

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: