Instabubbles

InstaBubbles | Oktober 2016

Toen ik met mijn nieuwe blog begon, wist ik dat ik één soort artikel van mijn oude blog zou meenemen naar de nieuwe. Namelijk mijn ‘InstaBubbbles’, waarin ik jou door middel van foto’s laat zien wat ik allemaal heb uitgespookt in de afgelopen week. En vandaag is het dan zover! Overigens begint deze InstaBubbles niet traditioneel op een maandag, maar op vrijdag 21 oktober 2016. Kijk je mee naar mijn afgelopen week?

Vrijdag:

img_4260Ik ging de stad in, omdat ik op zoek was naar een bepaald boek (voor de boekenclub). Helaas bleek dit boek niet geleverd te zijn in de boekenwinkel en kon de medewerkster helaas ook niet aangeven wanneer deze wel geleverd zou worden. Dus, helaas pindakaas voor mij. Overigens heb ik dit boek inmiddels via Bol.com besteld en als het goed is, zal ik hem deze week ontvangen.img_4261Wat een shit weer was het afgelopen vrijdag zeg.

img_4264Nou niet gelijk lachen! Ik kan echt wel inparkeren, maar afgelopen vrijdag wou het maar niet lukken. En aangezien ik maar heel even de stad in moest, besloot ik ‘schijt’ te hebben en Bubba (= naam van mijn waggi) gewoon zo te laten staan.

img_4265‘S avonds besloot ik om eens de Surinaamse roti van Knorr te proberen. En ik kan je vertellen dat….. het echt 3 keer niks was. Ik heb zelfs mijn eigen kruiden toegevoegd, maar het mocht helaas niet baten. Overigens vond ik de ‘roti’ ook meer smaken naar een tortilla dan naar een roti. Dus al en al was het zeer teleurstellend. Maar wel leuk om een keer geprobeerd te hebben.

Zaterdag:

img_4266Op zaterdag kwam ik tijdens het wandelen met Shady, de pakketbezorger tegen. Ik vroeg of hij ook een pakketje voor mij had en dat bleek te kloppen. Ik had een vest besteld bij Costes, maar deze ga ik weer retourneren. Ik vond de kleur net niet mooi genoeg, voor een vest van € 60,-(!)

img_4267De rest van mijn zaterdag heb ik in bed doorgebracht, om weer even goed bij te komen. En uiteraard lag mijn ouwe taart weer braaf voor mijn deur. Awh, lieve poppenmeis van mij!img_4269‘S avonds ging mijn vriend naar een verjaardag en omdat ik best moe was, had ik geen zin om mee te gaan. Ik besloot om voor het eerst in mijn leven eens een appeltaart proberen te maken. En man, wat is het toch veel werk om 5 appels te schillen en in stukjes te snijden. Ik was er in ieder geval langer mee bezig, dan ik van tevoren had verwacht.img_4270Het eindresultaat. Ik moest het deeg en de appels in een cake vorm doen, in plaats van in een taartvorm omdat deze te groot was.img_4274Mijn appeltaart was best redelijk gelukt, zeker voor de eerst keer. Ik nam lekker een stukje mee naar bed.img_4273De rest van de avond keek ik lekker een filmpje en halverwege de film kwam mijn vriend weer thuis van de verjaardag.

Zondag:

img_4284Op zondag lunchte ik met de restje van al het eten van het weekend. En het was heerlijk!img_4299‘Spelen?’.img_4307Laatst kocht ik deze pyjamabroek bij de Hunkemoller en sindsdien is dit mijn favoriet. Hij is gemaakt van een soort fleece stofje, waardoor hij lekker warm is en ook nog eens super zacht aanvoelt. De broek kostte geloof ik iets van € 16, -, dus dat is best prijzig. Maar Hunkemoller verkoopt wel kwalitatief goede producten, wat belangrijk is bij kleding dat vaak gewassen wordt. Ik ga er zeker nog meer kopen binnenkort.

Maandag:

img_4310Op maandag reed ik op de fiets even naar de stad, om foto’s te maken voor mijn fotografie cursus. Op de terugweg kwam ik langs de Bershka en daar zag ik dit vest in de winkel hangen. En aangezien ik het vest van de Costes ga retourneren, kocht ik daarvoor in de plaats dit vest. Deze is namelijk precies de kleur waar ik naar op zoek was. En dat voor maar € 28,-, nou dikke prima!

img_4312Mijn vriend zijn manier van opruimen blijkbaar….

Dinsdag:

img_4321Op dinsdag was het weer eens tijd om te gaan fitnessen. Ik probeer altijd 2 keren per week naar de sportschool te gaan, maar helaas is dit mij in de afgelopen paar weken niet gelukt. Ik vind het best lastig om het bloggen te combineren met alle overige dagelijkse bezigheden, zoals bijvoorbeeld het sporten. Ik heb maar een bepaalde hoeveelheid energie en momenteel stop ik het merendeel van mijn energie in het bloggen. Dus ik ben nog op zoek naar de juiste balans tussen bloggen en mijn andere activiteiten. Maar al doende leert men he?!

img_4328Voor het avondeten maakte ik burrito’s. Niet de meest gezonde maaltijd voor na het sporten, maar wel super lekker.

img_4331Na het douchen plofte ik op de bank en keek ik uiteindelijk naar een programma op National Geographic. Dinsdag was eigenlijk een hele fijne dag, waarop ik gevoelsmatig eindelijk de balans had gevonden tussen bloggen, sporten, huishouden doen en tijd voor mezelf vinden. Heerlijk! Hopelijk kan ik deze balans in de toekomst blijven vinden en vasthouden.

img_4295Tot slot een foto van mijn 2 favoriete dieren, Shady & Freddy (het varken van de kinderboerderij). Freddy is – sinds we hem mogen voeren – echt een stuk dikker geworden. En elke keer wanneer ik – of ieder ander mens – bij het hek kom staan, komt hij er al knorrend en kwispelend (!) aanrennen. Och, hij heeft mijn hart gestolen hoor. En Shady vindt het allemaal wel prima en doet altijd haar ding, wanneer ik Freddy aan het voeren ben.

***


En dat was het weer voor deze week. Ik hoop dat je het leuk vond om weer eens een ouderwetse InstaBubbles te zien en lezen! Deze week heb ik weer voor het eerst sinds twee weken weer mijn fotografie cursus, omdat de fotograaf in Brazilië zat. Verder ontvang ik – als het goed is – een aantal pakketjes voor de blog en YouTube, wil ik in ieder geval nog 1 keer sporten en dit weekend wil ik mijn vriend meeslepen naar beddenwinkels.

Bedankt voor het lezen!

peggyst

 

 

 

Bekijk hier meer InstaBubbles.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: