peggyst

InstaBubbles | November week 50 & 51.

He hoi, wat leuk dat je er weer bij bent. Vandaag staat er weer een gloednieuwe InstaBubbles voor je klaar. Mijn afgelopen week begon heel rustig, omdat ik drie dagen rust heb genomen. Ik merkte aan mezelf dat ik steeds vermoeider werd en gewoon toe was aan een aantal dagen rust. Maar goed, afgelopen week heb ik eindelijk de toekomstige Ikea kast gekocht, zat ik weer te chillen in de bioscoop en werd ik voor het eerst van mijn leven geïnterviewd voor op de website van het UWV. Kortom, een hele leuke en toch nog drukke week.

Dinsdag:Op dinsdag kwam mijn vriend thuis met zijn kerstpakket. Het pakket zag er van buiten in ieder geval al veel belovend uit. Toen hij de doos opende zagen we dat er een opbergpoef in zat. Heel handig en deze staat mooi in de woonkamer. Heel leuk en handig dus.Naast lekkere snacks zat er ook een freaking GoPro camera in. Super vet natuurlijk! Helaas bleek één knopje het niet te doen, maar daar heeft mijn vriend inmiddels over gemaild naar de leveranciers van de kerstpakketten.

Donderdag:Afgelopen week bekeek ik ook het nieuwe seizoen van Gilmore Girls. En wat vond ik dat toch leuk! Ik las dat veel mensen het seizoen tegen vonden vallen, maar ik had dat totaal niet. Ik hoop dat er nog een vervolg seizoen komt. Ondertussen ben ik maar weer helemaal opnieuw begonnen met het bekijken van seizoen 1 van Gilmore Girls. Zo leuk!Op donderdag moest ik naar de stad, om mijn vriend zijn jas naar de kledingmaker te brengen. Nadat ik deze had weg gebracht, belandde ik uiteraard in de boekenwinkel. En ik vond meteen alweer een leuk boek. Ik ben uiteindelijk maar snel weer de winkel uitgelopen.Daarna liep ik door naar de interieur winkel ‘Laif & Nuver’.Ik had een keer eerder een vluchtig bezoek gebracht aan deze winkel, maar omdat ik nu opzoek was naar wat spulletjes voor in onze nieuwe Ikea kast nam ik even rustig mijn tijd.Leuke mokken.Toen ik terug liep naar de auto zag ik dat deze meneer ter plekke De Vismarkt aan het schilderen was. Hoe tof is dat?! Ik vond dat echt leuk om te zien. En het schilderij zag er ook nog eens heel mooi uit. Ik kocht ook nog wat nieuwe sokken voor mijn vriend, want daar was hij wel weer aan toe. Uiteindelijk heb ik 2 artikelen gekocht bij ‘Laif & Nuver’, maar die laat ik nog wel zien in een lifestyle shoplog binnenkort.Ondanks dat het buiten droog weer was waren mijn haren in de loop van de dag steeds meer en meer gaan krullen, omdat de luchtvochtigheid toch best hoog was.

Zaterdag:Op zaterdag nam ik een appeltje mee om aan Freddy te geven. Wat een schatje patatje is het ook. Later die middag ging ik naar de sportschool. Dat was mijn eerste keer die week. Tevens ook mijn laatste keer voor die week. Na de sportschool ging ik door naar de bioscoop. Ik ging naar de film ‘Collateral Beauty’, met onder andere Will Smith in de hoofdrol. Ik vond het best een leuke film, maar ik weet niet of het een film is die iedereen zal kunnen waarderen. Het is meer een film voor het vrouwelijk volk. Wauw, wat een kak slechte foto is dit zeg. Haha, jeetje mina. Maar goed, nadat ik terug kwam van de bioscoop had mijn vriend de nieuwe Ikea kast in elkaar gezet. Yes,  eindelijk tijd om deze in te richten.

Zondag:Op zondagochtend had ik zin om bananencake te maken. Zoals altijd stortte ik mijn onvoorbereid op het bakken, waardoor ik er dus halverwege achterkwam dat ik geen basterdsuiker in huis had. Handig… Dus ben ik om 12:00 uur snel naar de winkel gesjeesd.Terwijl de bananencake (uiteindelijk) toch in de oven stond, gingen mijn vriend en ik ondertussen bezig met het optuigen van de kerstboom. Ik laat echt zelden iets vallen, maar nu liet ik uiteraard een kerstbal stuk vallen. Oh men, zo zonde. Nou ja, gelukkig is het (tot nu toe) bij die ene kerstbal gebleven. Het eindresultaat. Ik vind onze boom eigenlijk te standaard en saai. Ik wil er meer kleurrijke en aparte kerstballen in. Dus zodra kerst en oud & nieuw voorbij zijn, ga ik op koopjacht naar de meest cliché – achtige kerstboom ornamenten die ik maar kan vinden. Later die middag gingen mijn vriend en ik op visite bij mijn vader en ik nam een stuk bananencake voor hem mee.Bij mijn vader speelde we het kaartspel ’40 op tafel’, altijd leuk. Een spel waarbij ik uiteraard ALTIJD verlies van hun twee. Ach ja, dat is inmiddels ook een traditie geworden. InstabubblesBij mijn vader hangen allerlei oude kinderfoto’s van mij. En ik moet zeggen dat ik vroeger niet het knapste kindje was, maar wel altijd de vrolijkste ;-).Bij mijn vader vond ik een oud 10 gulden biljet. Wat waren de guldens toch eigenlijk mooi en kleurrijk  he?!

Maandag:Op maandag ging ik, samen met mijn moeder, nog even de stad in. Ik sleepte mijn moeder mee naar het Weeva restaurant. Om poffert te eten..jum….

Dinsdag:Op dinsdag kwam er een journalist/cameraman langs, die mij zou interviewen voor het UWV. Ik vond het super leuk om al zijn materiaal e.d. te zien.peggystVoor het interview moest ik verschillende dingen doen. Het interview zelf werd opgenomen op de bank, verder werden er buiten nog een paar shots gemaakt en werden nog een paar shots gemaakt van mij achter mijn laptop en terwijl ik (zogenaamd) aan het filmen was. Heel leuk om te doen. Ik krijg als het goed is een link naar de video gemaild zodra deze af is. Ik ben benieuwd naar het eindresultaat.instabubblesTot slot uiteraard nog even een foto van Shady. Hier liep ik na het wandelen de portiek in, maar Shady was niet snel genoeg en werd dus buitengesloten. Awh, kijk dat koppie dan!


Goed, dat was het weer voor vandaag. Bedankt voor het lezen!

peggyst

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: