InstaBubbles| november #2 2016

Hee hallo, welkom op deze koude maandag. Het winterweer is nu toch wel echt begonnen he?! Maar goed, vandaag heb ik weer een InstaBubbles voor je van mijn afgelopen week. Vorige week ben ik eindelijk weer eens 3 x naar de sportschool geweest #trotsopmezelf, ben ik voor het eerst in mijn leven met pech langs de weg komen te staan en hebben mijn vriend en ik gekeken naar een nieuw bed. Kortom, een leuke en gezellige week. Kijk je mee?

Woensdag:

Op maandag ging ik naar de sportschool, maar daar was ik vergeten een foto van te maken. En ik weet eigenlijk niet meer wat ik dinsdag allemaal gedaan heb. Dus vandaar dat ik deze InstaBubbles begin op woensdag.peggyst.nlOp woensdag ben ik gezellig met mijn moeder de stad in geweest. Het was best koud, maar omdat het gelukkig niet regende was het prima te doen. Sinds kort is er een Pull & Bear bij ons in de stad geopend en omdat ik deze winkel nog niet van binnen had bekeken, namen mijn moeder en ik even een kijkje. En daar zag ik dit leuke t-shirt met mijn favo Disney film ever ‘De kleine zeemeermin’. Als het zomer was, dan had ik dit t-shirt zeker aangeschaft. En ja ik mag dan wel 30 jaren oud zijn, ik gedraag mij nog steeds als een kleuter van 5 over het algemeen. Ik geloof dat het t-shirt trouwens iets van €15,- kostte.

img_4382Leuke glitter sokken.img_4393Ook deze winkel was nieuw.

img_4387img_4389Echt een hele schattige winkel, waarin je allerlei verschillende leuke dingen kunt kopen, van lampjes tot aan stickers toe. Ook kon je hier koffie en thee drinken en waren er verschillende soorten cupcakes te koop. Het was een beetje een mix van een winkel en een klein koffie tentje in één. Heel schattig.

img_4384Ik ben zo ontzettend dol op mijn Timberland boots, die ik vorig jaar gekocht heb. Ik draag ze zo een beetje elke dag, behalve in de zomer uiteraard. Maar zodra het ook maar even kan, trek ik mijn grote lompe Timberlands weer aan, heerlijk! In een schoenenwinkel zag ik deze zacht roze Timberlands en eerlijk gezegd vond ik ze best tof. Ook zag ik de nieuwe Timberlands die wat smaller en lichter zijn qua gewicht. Zodra mijn huidige Timberlands aan vervanging toe zijn, ga ik zeker investeren in de nieuwe en lichtere versie van Timberlands.

KikoOok zag ik dat er blijkbaar een Kiko in Groningen geopend is. Yasss baby, yasss!

WeekdayBij Weekday paste ik o.a. deze jumpsuit, super tof!

img_4398Na de stad ging ik naar huis en at ik snel even een maaltijd, voordat ik weer vertrok naar een pilates les. 

img_4399Tijdens het rijden maakte mijn auto opeens een raar geluid en begon mijn stuur ontzettend zwaar te sturen. Aangezien ik bijna bij de sportschool was, besloot ik mijn auto te parkeren en gewoon naar de les te gaan. En eigenlijk ging ik ervan uit dat de lampjes wel weer zouden zijn verdwenen, nadat ik de auto een poosje stil had gestaan. Dit bleek helaas niet het geval. Ik ben uiteindelijk toch maar naar huis gereden, omdat ik  heel dichtbij de sportschool woon. Gelukkig kwam ik heelhuids aan en toen ik thuis kwam heeft mijn vriend even naar de auto gekeken. Blijkbaar was er iets mis met de accu en waarschijnlijk ook met de v-snaar. Ik besloot om de volgende ochtend gelijk maar even naar de autodealer te bellen.

Donderdag:

img_4400Donderdagochtend belde ik met de autodealer en daar werd aangegeven dat ik toch maar even moest langskomen met de auto. Maar omdat het stuur inmiddels zo zwaar stuurde, vroeg ik mijn vriend of hij met mij naar de autodealer kon rijden. Echter halverwege begon de auto te haperen en omdat we op de ring reden, besloot mijn vriend om snel van de ring af te rijden. Uiteindelijk kwamen we in een bocht op de rotonde stil te staan. De auto deed niks meer en we konden zelfs geen waarschuwingslampen aandoen. Gelukkig (thank Jezus) kwam de politie er opeens aanrijden, terwijl we nog geen 2 minuten in de bocht stil stonden. Terwijl ik achter het stuur moest plaats nemen, duwden een politieagent en mijn vriend de auto naar een wat veiligere plek en  en van daaruit heb ik de dealer gebeld en kwam deze ons ophalen.

Achteraf gezien hebben we super veel geluk gehad dat de politie er net ‘toevallig’ aan kwam rijden en ons kon helpen. Want in een bocht stil staan met de auto is natuurlijk levensgevaarlijk.

img_4401En daar ging ‘Bubba’, op de trailer mee naar de dealer. Wij mochten gelukkig ook meerijden naar de autodealer toe. Ik heb mijn auto trouwens een naam gegeven, namelijk ‘Bubba’. Mocht je je dat afvragen.

img_4404We hebben we ruim 1,5 – 2 uren moeten wachten bij de dealer. En uiteindelijk bleek dat de v-snaar er af te liggen en was daarom de accu leeg gelopen. Gelukkig niks ernstigs, maar we waren wel ruim €200,- armer. Ai ai, maar ja dat is nou eenmaal het risico dat je loopt wanneer je een auto hebt. Overigens had dit alles voorkomen kunnen worden, wanneer ik zodra ik het piepende geluid hoorde direct naar de dealer was gegaan. Maar ja, ik dacht dat het wel vanzelf over zou gaan. Nou niet dus, lesson learned.

img_4405Er werd tegen ons gezegd dat wij even een stukje met de auto moesten rijden, (bijvoorbeeld naar Hoogezand), zodat de accu zich weer voldoende kon opladen. En omdat het toch al laat was en wij wisten waar zich in Assen een Mac Donalds bevond, besloten we om maar naar Assen te rijden en daar een hapje te gaan eten.

img_4408Later die avond keken mijn vriend en ik gezellig ‘Expeditie Robinson’, omdat wij groot fan zijn van dat programma. En ein-de-lijk won Anna eens een keer een challenge en kreeg ze immuniteit voor bij de afvalronde.

Vrijdag:

img_4410 Op vrijdag deed ik eigenlijk niet heel veel boeiends. Shady moest weer even poseren voor mij en uiteraard is deze foto weer net niet helemaal scherp geworden. Oh ja, mocht je je naar aanleiding van mijn laatste vlog afvragen hoe het met Shady gaat. Het gaat een beetje op en af. Ongeveer 1,5 weken geleden kreeg ze weer last van diarree en moest ze nogmaals aan een soort van antibiotica kuur. Maar nu is deze inmiddels ook weer voorbij en heeft ze toch weer niet een hele normale stoelgang. Ik kijk het nog even een paar dagen aan en anders neem ik maar weer contact op met de dierenarts. Ze eet en drinkt goed en ze gedraagt zich ook niet anders dan normaal, dus dat is in ieder geval een goed teken.

img_4415‘S avond keken we ‘The Voice of Holland’.

Zaterdag:

img_4423Op zaterdag zijn we de hele middag naar bedden wezen kijken. Mijn vriend en ik willen graag een nieuw bed, aangezien we beiden niet meer goed slapen op ons huidige Ikea bed. Mijn vriend heeft vaak veel last van zijn nek en schouders en ik heb de laatste tijd veel last van mijn onderrug. Dus een goed bed is bij ons zeker van belang. En aangezien ik regelmatig toch best veel in bed lig, is een goed bed zeker iets om in te investeren.

Uiteindelijk is onze keuze gevallen op een Avek bed, bij de Vesta. Wij zijn van plan om dit bed de komende week ook daadwerkelijk te kopen en hopelijk wordt deze dan begin januari 2017 bij ons geleverd.

img_4425S’avonds keken mijn vriend en ik naar een nieuwe serie genaamd ‘Designated Survivor’. We hebben ze inmiddels bijna allemaal gezien en ik vind het een hele toffe serie. Een leuk verhaal en de serie is tot nu toe nog niet voorspelbaar geweest. Zeker een aanradertje!

img_4429

Mijn mooie poppenprinses!


Dat was mijn afgelopen week. Deze week hebben we ook weer een drukke week voor de boeg en ik denk dat ik hier en daar even wat dingen ga vloggen. Althans, daar ga ik mijn best voor doen. Voor nu bedankt voor het lezen en bekijken van mijn InstaBubbles.

En btw, mocht je graag op de hoogte blijven van elk artikel dat ik op mijn blog plaats, dan kun je je abonneren op mijn blog. Dit is geheel gratis en op deze manier ben je als eerste op de hoogte van mijn nieuwste artikelen. Dat kun je doen door even helemaal naar beneden te scrollen op mijn blog en dan kun je onderaan je e-mail invullen. Zeker even doen dus ;-).

Liefs, Peggy.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: