instabubbles

InstaBubbles | ‘Blauwe plek, keihard balen en weer doorrrr’.

Het is maandagmiddag en dat betekent dat ik weer een InstaBubbles voor je klaar heb staan. Afgelopen week was een spannende week. En dat had allemaal te maken met koopwoning perikelen. Benieuwd hoe het hiermee is afgelopen èn wat ik de rest van de week heb uitgevreten?

Maandag:

instabubblesOp maandag begon mijn week meteen goed, want ik moest namelijk een video compleet bewerken en publiceren. Dat klinkt misschien niet als veel werk, maar er komt zoveel meer bij kijken dan je van tevoren zou verwachten. Uiteindelijk stond de nieuwste InstaBubbles weekvlog #2 aan het einde van de middag online. Yes, nailed it!

instabubblesNadat ik klaar was met het werk moest ik als een malle naar de dierenarts racen. Shady had wederom last van haar darmen. En na overleg met de dierenarts zit ze nu weer aan de antibiotica en krijgt ze makkelijk verteerbaar voer. Kost een freaking vermogen, want ik was voor bovenstaand voer dan € 20,- kwijt. Aiii,duur! Maar voor nu moet het maar even zo. En uiteraard vindt madame dit dure voer super lekker…. 🙄. Ach ja, zolang ze zich maar beter voelt, dan ben ik blij.InstabubblesIk nam Shady mee naar de dierenarts 😍. Normaal zit ze nooit voorin de auto en officieel mag je een hond op deze manier niet vervoeren. Maar het leek mij wel gezellig om haar voorin de auto te hebben. Maar ik zal het niet al te vaak doen, want ze leidt mij ook stiekem wel een beetje af tijdens het rijden.

Dinsdag:

InstabubblesIk heb trouwens ook een prachtige blauwe plek over gehouden aan mijn korte ziekenhuis opname in het AMC. Meneer de verpleger kon blijkbaar niet in 1 keer goed prikken en moest mij vervolgens nogmaals prikken. Ik heb hem dringend verzocht om de tweede keer goed te prikken, want ik ben niet bepaald dol op infuusprikjes. Hmm gelukkig – voor hem – prikte hij de 2e keer wel goed.InstabubblesDinsdag stond compleet in het teken van het huis waarop we een bod hadden uitgebracht. Ik heb veel met de makelaar aan de telefoon gehangen en vervolgens ook veel met laif laif. Uiteindelijk kwamen we er die dag gelukkig samen met de verkopers uit. Dus de eerste hobbel was genomen.

Het enige lastige aan het kopen van deze desbetreffende woning, was dat deze in principe al verkocht was onder voorbehoud verkoop eigen woning. De verkopers hebben echter op hun beurt weer bepaald dat andere geïnteresseerden ook een bod mochten uitbrengen. Onder de voorwaarde dat deze vanuit een huurwoning moesten komen. Nou en dat waren wij dus. En om een nog langer verhaal kort te houden. De eerste koper van de woning had vanaf dinsdag 18:00 uur 48 uren de tijd om te bepalen of hij het huis wou houden of er vanaf zou zien. Dusss, er braken 2 spannende dagen aan voor ons.InstabubblesOmdat ik die avond naar de bioscoop wou, besloot ik om even snel bij de Subway te eten. Ik koos voor een Fajita kip salade.
InstabubblesDaarna reed ik door naar de bioscoop om de film ‘Despicable Me 3’ te bekijken. De recensie van deze film staat inmiddels online en kun je hier lezen.InstabubblesUiteraard nam ik weer mijn eigen snacks mee.

Woensdag:

InstabubblesOp woensdag ging ik met mijn moeder de stad in. Altijd leuk om even naar de stad te gaan samen. Het bleef deze keer echter alleen bij kijken, verder kocht ik niks.

Donderdag:

instabubblesOp donderdagmiddag kreeg ik eindelijk het ‘lang’ verwachte telefoontje van de makelaar. Maar helaas belde hij met slecht nieuws voor ons. De eerste koper had namelijk de afgelopen 1,5 dagen met zijn financieel adviseur om de tafel gezeten, om te bepalen of hij eventueel de lasten van 2 woningen kon dragen. En dat bleek het geval te zijn. Dus de eerste koper heeft zijn ‘behoud verkoop eigen woning’ laten vallen en dat betekende dat hij het huis ook daadwerkelijk gekocht had. En daarmee was het dus einde verhaal voor ons.

En och wat baalde ik daarvan zeg! Want het was een prachtige vrijstaande woning, welke van binnen compleet gerenoveerd was en op een ideale locatie stond. Aarggh, en we waren zó dichtbij het kopen van deze woning. Gek genoeg had ik niet verwacht dat ik het zo jammer zou vinden. Maar dit huis was echt een pareltje. En dat bleek ook maar weer, anders had de eerste koper niet zoveel moeite gedaan om de woning alsnog te kopen. Pff sukkel…maar ja ik begrijp hem wel. Ik had het ons alleen meer gegund. En ja ik weet dat het dan niet zo had moeten zijn en dat er een nóg mooier huis op ons wacht. Maar voor nu is het gewoon even zuur.

Vrijdag:

instabubblesOp vrijdag stond ik ontzettend laat op. Ik slaap eigenlijk bijna nooit meer uit, omdat ik het zonde van mijn tijd en energie vind. Maar blijkbaar had ik vrijdag behoefte aan veel slaap. Ik denk dat ik in totaal ongeveer 11 uren geslapen had. instabubblesLater die middag haalden wij onze wekelijkse boodschappen op bij de Jumbo. instabubblesEn ’s avonds bekeken wij voor de tweede keer de film ‘Ant-Man’. Echt een leuke, grappige film, die filmtechnisch gezien ontzettend mooi gemaakt is. instabubblesEn omdat we op tijd klaar waren met de film, besloten we om nog een gezellig potje Monopoly te spelen.

Zaterdag:

dankbaarOmdat wij vrijdagavond ons potje niet hadden afgemaakt, speelde wij weer zaterdagmiddag gezellig verder. dankbaarIk had alle straten in Groningen en ik was zoveel mogelijk huizen aan het kopen voor op mijn straten. Door veel huizen te plaatsen zou ik lekker veel huur cashen, wanneer laif laif op mijn straat terecht zou komen. dankbaarEn dat gebeurde ook…dus dat was mooi meegenomen voor mij! dankbaarLater die avond gingen wij uiteten bij ons favoriete restaurant Weeva.
dankbaarJumsss! Het eten was zoals altijd erg lekker en uiteraard heb ik de avond afgesloten met een poffert als dessert.

Zondag:

InstaBubblesOp zondag moest ik werken tot 17:00 uur. En toen ik thuis kwam kon ik nog mooi de tweede helft van de wedstrijd NL-Denemarken meekijken. En we zijn gewoon Europees kampioen geworden joh! Dat is de mannen al ruim 29 jaren niet gelukt. Heel knap van de voetbaldames 👍🏾.

Tot slot:

InstabubblesEn uiteraard sluiten we de week af met een foto van Shady. Ik heb deze foto gemaakt met mijn iPhone 6 en ik merk dat de foto’s tegenwoordig toch minder mooi worden. Ik vind ze voornamelijk niet meer scherp genoeg. Dus wellicht moet ik vaker mijn fotocamera meenemen, want daar kan ik wel mooie scherpe foto’s mee maken.

Wil je meer InstaBubbles bekijken? Klik dan hier.


En dat was hem weer voor deze week. Het was niet persé de meest succesvolle week voor ons. En ik heb echt nog een paar dagen dik gebaald van de woning. Maar ja, het leven gaat door en er zijn nog genoeg andere leuke woningen op de wereld. Hoe was jouw week?

Bedankt voor het lezen!

peggyst

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: