InstaBubbles

InstaBubbles weekvlog #2 | ‘En toen lag ik op de hartbewaking’.

I know, I know, ik ben te laat met de InstaBubbles weekvlog voor vandaag. Maar aangezien het officieel nog steeds maandag is, gooi ik hem nog even snel online. Omdat ik vorige week maandag een normale InstaBubbles maakte, besloot ik om afgelopen week te gaan vloggen. Ik maakte weer een hoop mee. Zo belandde ik uiteindelijk op de hartbewaking in het AMC. Benieuwd hoe dat kwam?

InstaBubbles weekvlog:


Wat gebeurde er nog meer:

Afgelopen week gebeurde er een hoop wat ik niet gefilmd heb, want dan zou de vlog te lang zijn geworden. Maar naast hetgeen ik allemaal in de video beleefd heb, hebben we bijvoorbeeld ook nog eens een bod uitgebracht op een woning. Zo hey! Dat was toch echt wel even spannend om te doen, aangezien wij nog niet eerder daadwerkelijk zijn over gegaan tot het uitbrengen van een bod.

Inmiddels hebben wij een tegenbod gekregen van de verkopers en dat gaan wij nu even laten bezinken en bekijken wat onze beste vervolgstap is. We zouden akkoord kunnen gaan met dit tegenbod, maar we zouden ook zelf nogmaals een tegenbod kunnen bieden. En ik denk wij voor de laatste optie zullen gaan. We zijn immers in de onderhandelingsfase aangekomen en daar moet je dan ook naar handelen. Dus spannend allemaal en tegelijkertijd ook heel erg leuk om te doen.

Uiteraard moest ik vorige week ook werken èn hadden laif laif en ik op dinsdag (25-07) onze anniversary  Jaja, de tijd gaat super snel!

En wat betreft de ablatie. Ik heb over 2 weken een belafspraak met de desbetreffende cardioloog en dan kan ik aangeven of ik verder wil met een eventuele ablatie of niet. Ik zal hier in de toekomst zeker nog een artikel over schrijven, alleen voorlopig is dit iets waar ik zelf mee bezig ben. Voor nu kun je hier  meer informatie  over een ablatie vinden.   

***

Fan van deze rubriek? Ik heb er nog veel meer, dus bekijk ze hier.


Goed, dat was het weer voor deze week. Ik hoop dat je de video toch nog leuk vond, ondanks al mijn geklets. Volgende week maandag staat er weer – als vanouds – een InstaBubbles voor je klaar.

Bedankt voor het kijken en lezen!

peggyst

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: