instabubbles

InstaBubbles | ‘Grote mensen zaken’.

Hee hoi, welkom op deze maandagmiddag, leuk dat je weer van de partij bent. Vandaag staat er weer een gloednieuwe InstaBubbles voor je klaar, waarin ik je d.m.v. foto’s een kijkje geef in mijn afgelopen week. Dus benieuwd naar wat ik afgelopen week allemaal gedaan en beleefd heb?

Maandag:

InstabubblesDeze InstaBubbles begint vrij rustig, want op maandag werkte ik voornamelijk aan de blog en regelde ik verder nog wat andere administratieve zaken.

InstabubblesVerder probeerde ik een nieuwe harde schijf uit, die ik bij de Media Markt gekocht had in het weekend. Maar helaas bleek deze het niet te doen op mijn laptop, ondanks het feit dat het wel een geschikte harde schijf voor Mac computers e.d. was.

InstabubblesDus ’s avonds na het avondeten reed ik snel terug naar de Media Markt om hem te retourneren en te kijken naar een nieuwe. Maar helaas bleek de nieuwe harde schijf die ik op het oog had, niet op voorraad te zijn en moest ik deze alsnog via hun website bestellen.

Dinsdag:

InstabubblesOp dinsdag moest ik in de ochtend werken. Helaas was ik te laat op het werk, omdat ik nergens in de stad een parkeerplek kon vinden. Echt super irritant, ik vertrek altijd ruim een half uur van tevoren en ik woon niet super ver van het centrum af. Maar ik heb er uiteindelijk wel 15 minuten over gedaan om een parkeerplek te vinden en vervolgens moest ik ook nog een stuk lopen om op het werk te komen. Tja daar heb ik natuurlijk geen gehandicaptenparkeerkaart voor, maar ja alle (gehandicapten)parkeerplekken waren bezet. Maar goed, doordat ik dus ook nog een stuk moest lopen naar mijn werk, was ik al een hoop energie kwijt voordat ik goed en wel op mijn werk was. Ik  denk dat ik in het vervolg nog iets eerder van huis vertrek, om dit soort taferelen in de toekomst hopelijk te kunnen voorkomen.

InstabubblesNa het werk liep ik nog even de stad in om het petje dat ik op de eerste foto op had, te retourneren. Ik vond het best een leuk petje, maar ik vond hem achteraf geen €10,- waard. Toen ik later in een interieurwinkel liep, zag ik dat ze daar allerlei vazen hadden met citroenen erop verwerkt. Ik vind de bovenstaande vaas echt fantastisch. Een beetje gek en apart, maar dat is ook precies de reden waarom ik het een leuke vaas vind. Zo vrolijk en mooi geel. En als je goed kijkt zie je rechts achter deze vaas een andere ‘schaal-achtige’ variant staan. Ook super tof. Maar ze waren beiden overigens vrij pittig geprijsd, ik geloof iets vanaf € 50,- ofzo. Dat vond ik wel een beetje veel van het goeie…

InstabubblesVoordat ik naar huis ging, liep ik nog even langs een gloednieuwe smoothie winkel genaamd ‘The Smooth Brothers’ in de Zwanestraat. Ik bestelde daar een heerlijke smoothie op basis van soja melk, frozen yoghurt, met kersen en bosbessen. Jums!

Instabubbles‘S avonds haalden mijn vriend en ik onze wekelijkse boodschappen weer op bij de Jumbo. En deze keer zaten er een heleboel cadeautjes voor Shady bij, echt super leuk. Ik had alleen de Pedigree dentastix besteld en ik kreeg er 2 andere producten bij om uit te proberen. En die producten kreeg ik zelfs dubbel. Dus nu heb ik mooi een voorraadje kunnen maken, met allemaal lekkere en gezonde botjes voor Shady. Zij blij en ik blij.

Woensdag:

InstabubblesEven een foto van mijn twee favoriete dieren samen…awwh…kiek ze nou!

InstabubblesVerder deed ik op woensdag eigenlijk niks bijzonders. Overdag was ik voornamelijk bezig met mijn blog e.d. En aangezien ik dinsdag al besloten had dat ik op woensdag patat wou eten, fietste ik rond 18:00 uur naar de patatzaak. Ik koos uiteindelijk voor een patat speciaal met een eierbal erbij. Hmm als ik moet kiezen tussen patat of pizza, dan zal ik altijd zonder twijfel voor patat kiezen!

Donderdag:

InstabubblesAfgelopen donderdag was het echt shit weer hier in Groningen. Dus na het wandelen met Shady, veegde ik haar natte modderige pootjes en buik weer mooi schoon en droog.

InstabubblesLater die avond had ik een gesprek met een diëtiste, die werkzaam is bij mijn sportschool. Omdat ik altijd al last heb van een opgeblazen buik, was ik wel benieuwd wat een diëtiste mij zou aanraden. Kort gezegd kwam zij met het volgende advies: Ik moet proberen veel meer groene en fruit te eten, ik moet er voor zorgen dat ik meer vezels binnen krijg en ik moet echt veel en veel meer gaan drinken. En dat laatste vind ik echt een opgave, want ik drink ontzettend weinig op een dag. Maar goed, ze heeft groot gelijk. Zeker omdat ik ook plastabletten slik, waarbij het eigenlijk heel belangrijk is dat je goed blijft drinken. Nou goed, over 5 weken hebben we weer een nieuwe afspraak gepland staan en ik ben benieuwd of ik dan verschil kan merken.

Vrijdag:

Instabubbles Op vrijdag hadden wij in de middag een afspraak met een hypotheek adviseur. Aangezien het kantoor van de hypotheek adviseur een dik half uur rijden was, nam ik mijn laptop mee. Dus terwijl mijn vriend naar de desbetreffende plek aan het rijden was, kon ik mooi een video editen. En bij aankomst had ik mooi 1 video af, kijk dat is nog eens goed plannen ;-).

InstabubblesHet hypotheek-advies gesprek was interessant, ingewikkeld en leerzaam.  En nu kunnen mijn vriend en ik gericht zoeken naar een leuke en geschikte koopwoning. Een woning kopen is wel een echte ‘grote mensen’ stap vind ik hoor, jeetje mina. Er komt een hoop bij kijken en in Groningen is de woningmarkt weer sterk aan het aantrekken, dus ik ben benieuwd hoe dat zal gaan. Maar wel ontzettend leuk om mee bezig te zijn en ik neem elke dag wel even een kijkje op Funda.

InstabubblesNa de afspraak reden wij door naar de vader en zijn vriendin van mijn vriend, om daar gezellig te eten. En aangezien het bevrijdingsdag was, moest ’s avonds de vlag nog naar binnen gehaald worden. En dat wou mijn vriend uiteraard wel even doen….

Zaterdag:

InstabubblesOp zaterdag had ik een afspraak met een vriendin en voor de verandering spraken we eens een keer in de middag af, in plaats van in de avond. En ik moet zeggen, ik vond dat wel gezellig en geslaagd eigenlijk. Zeker omdat ik in de avond toch al wat vermoeider ben dan overdag, was het een goed idee om ’s middags af te spreken. We hebben de hele middag gezellig gekletst, gewandeld, een beetje aan window shopping gedaan en uiteraard de nodige drankjes genuttigd. En ook was het – voor de verandering – eens lekker zonnig, dus het was heerlijk om met z’n tweeën door de stad te struinen.

Zondag:

InstabubblesOm 11:00 uur vond ik het mooi geweest en maakte ik mijn vriend wakker. ‘Hup, tiet om op te stoan!’. Altijd leuk om te doen…hihi.

Instabubbles InstabubblesOp zondag was het lekker zonnig weer en dus besloten mijn vriend en ik om ergens gezellig een drankje te gaan doen. We zijn uiteindelijk in het Scandinavisch dorp geëindigd waar we heerlijk wat gedronken en gegeten hebben, met mooi uitzicht op het Paterswoldsemeer.

Tot slot:

InstabubblesEn tot slot – zoals elke week – eindigen we deze InstaBubbles met een leuke foto van mijn prachtige Shady. Ik kan de laatste tijd steeds beter zien en merken aan haar dat ze echt oud aan het worden is. Zo hoort ze bijvoorbeeld steeds minder goed en is haar zicht ook een stuk slechter geworden. En op dat soort momenten besef ik met pijn in mijn hart, dat mijn lieve ouwe taart niet altijd bij mij zal kunnen blijven. En als ik daar aan denk, dan schieten de tranen mij in de ogen. Maar goed, daar probeer ik maar niet teveel over na te denken. Voor nu ligt ze gewoon nog altijd lekker hard te snurken onder mijn bureau.


Goed, dat was mijn afgelopen week. Gevoelsmatig was het een echte ‘grote mensen’ week, met name door het gesprek met de hypotheek adviseur. Dat was ontzettend leuk om te doen en nu hebben we duidelijkheid en kunnen we ook daadwerkelijk op zoek naar een leuke woning. Gelukkig zitten we prima in onze huidige woning, waardoor we geen haast hebben met het kopen van een woning. Ik ga elke dag even op Funda kijken en als we iets leuks voorbij zien komen, kunnen wij nu eindelijk meteen actie ondernemen.

Bedankt voor het lezen!

peggyst

 

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: