instabubbles

InstaBubbles | ‘ Fifty shades boring, een jarige Shady & eindelijk weer poffert’

Hee hoi, welkom op deze mooie zonnige maandag 13 februari 2017. Dè dag waarop mijn vriend 28 jaren oud is mogen worden! Vandaag heb ik weer een stampvolle InstaBubbles voor je klaar staan, met al mijn ‘avonturen’ van de afgelopen week. Benieuwd?

Maandag:

peggyst Op maandag had ik een afspraak in het centrum en na de afspraak besloot ik om nog even de stad in te gaan. Maar omdat het nog geen 13:00 uur was, waren veel winkels nog gesloten. Ik vind het begin van maandagmiddag het beste tijdstip om naar de stad te gaan. Het is dan nog lekker rustig in de stad en de winkels zien er dan nog netjes uit, ideaal! Maar goed, ik besloot de nieuwe winkel Top Shelf in te lopen, waar vroeger de V&D zat. Ik moet eerlijk zeggen dat ik de V&D nog steeds mis. Maar desondanks, de Top Shelf is ook een prachtige, wel vrij dure, winkel. Leuk om af en toe even in rond te lopen en te kijken wat voor leuke spulletjes te allemaal hebben.

Ik heb uiteraard mijn favoriete afdeling al gevonden, namelijk de tassen afdeling. Hier was ik een schattig tasje aan het passen van Valentino. Het tasje was € 59,-en dat was mij nu net even te duur om zomaar spontaan uit te geven aan een ini mini tasje. Maar ik vond het wel een heel mooi tassie.

peggystOmdat de H&M trend nog niet open was en ik nog maar een half uurtje hoefde te wachten, besloot ik even ergens wat te gaan drinken. Ik kwam terecht bij een tent genaamd Pure, waar ik nog nooit eerder was geweest. Ik besloot om een smoothie met soja melk, aardbei, mango en geraspte kokos te nemen.

peggyst De smoothie was best lekker, alhoewel ik de volgende keer geen mango er meer in laat doen. Maar voor €3,25 kreeg ik maar zo een klein glaasje. Achteraf gezien vond ik dat toch best prijzig. Ach ja, voor een keer kan dat wel. Overigens vond ik het best chill om even ergens alleen wat te gaan drinken. Ik kon mooi even uitrusten en opwarmen tegelijk en lekker een beetje om mij heen kijken. Best leuk achteraf gezien.

peggystBij de H&M trend paste ik o.a. deze hysterische blouse. Ik vond met name de print en de kleuren leuk, maar al die frutsels op de schouders vond ik bij mij niet mooi staan.

peggystIk paste ook deze toffe witte blouse. Het mooie is dat ik super veel gepast heb in de winkel, maar uiteindelijk niks daadwerkelijk heb gekocht. Ik heb overigens wel een aantal items via internet besteld en dan in verschillende maten.

peggyst Bij de Bershka zag ik deze mini rugzak in een metallic baby blauwe kleur. Ik vond met name de kleur mooi.

peggystBij de Bershka paste ik dit jasje, alleen was hij net een maatje te groot. En in de winkel hing geen maat kleiner meer. Niet dat dat wat uit had gemaakt, want ik had het jasje (€49,99) toch niet direct gekocht. Maar ik vond het wel leuk om even gepast te hebben.

peggystAls ik ergens dol op ben, dan is het wel op leuke sokken. En ik kwam erachter dat bij de Monki een heleboel leuke – vooral betaalbare – sokken verkrijgbaar zijn. En daar zag ik deze fantastische groene glitter sokken hangen. Och, geweldig. Niet gekocht en nu heb ik spijt, story of my shopping life.

peggystEenmaal thuis trok ik lekker mijn chill pak – a.k.a. een pyjama van de Primark, waar ik niet lekker in kan slapen – aan. Heerlijk! En de rest van de dag deed ik niets bijzonders.

Woensdag:

instabubblesToen ik woensdagochtend de keuken in liep zag ik dat Shady weer aan het oud papier e.d. had gezeten. *Foei Shady!*

instabubblesJa, zo ziet een schuld bewuste Shady eruit… haha. 😍

instabubblesAls lunch probeerde ik een nieuw recept uit en ik vond het super geslaagd. Heerlijk! En niet alleen lekker, maar ook nog eens super gezond, vol met proteïne, goede vetten en verschillende groentes.

instabubblesIn de middag nam ik een shoplop video op, waarin al mijn nieuwe boeken centraal staan. Deze video zal vrijdag online komen. Dus mocht je daar benieuwd naar zijn, kom dan vrijdag zeker even terug.

instabubblesNormaliter als ik bij een van mijn ouders langs ga, krijg ik bijna altijd eten mee voor de volgende dag.  En vaak krijg ik zoveel mee, dat ik daar een heel weeshuis van te eten zou kunnen geven. Maar nu had ík eens een keer teveel eten over van mijn lunch, dus besloot ik dat mee te nemen naar mijn moeder.

instabubblesIk nam Shady ook gezellig mee naar mijn moeder.

instabubbles Ik kwam erachter dat mijn moeder helemaal geen internet had, nadat ze een nieuwe modem had gekregen. Ik heb het uiteindelijk weten te fiksen, waardoor mijn moeder gelukkig weer volop gebruik kon maken van het internet.

Donderdag:

instabubblesOp donderdag ging ik naar de bioscoop om de film Fifty Shades Darker te bekijken. Ik ben halverwege dit boek gestopt met het lezen van deze trilogie, omdat ik er toen al geen ruk meer aan vond en volgens mij heb ik boek 1 ook niet volledig uitgelezen. En ik moet zeggen, dat de film mij ook enorm tegenviel. Met name omdat er op sommige momenten compleet random dingen gebeurden en omdat ik merkte dat ik gedurende de film zat te wachten, totdat er eindelijk echt iets spannends zou gebeuren. Daarnaast waren de zogenaamde ‘pikante’ scènes, ook nog eens ontzettend soft. En tijdens deze pikante scènes stond het muziek ook erg hard, wat ik ook niet helemaal begreep. Dus nee, fifthy shades darker is wat mij betreft een enorme tegenvaller en minder leuk dan het eerste deel. En daarnaast helpt het uiteraard ook niet dat ik mij alleen maar kan ergeren aan beide karakters in deze film. Het enige lichtpuntje in de gehele film is wat mij betreft nog steeds Jamie Dornan als mr. Grey. Want hij is en blijft een plaatje om naar te kijken.

instabubblesNaar deze film ben ik erg benieuwd. Helaas komt deze film volgens mij komt deze pas ergens in maart uit, dus ik zal nog even geduld moeten hebben.

instabubblesOp donderdag was Shady jarig en werd ze alweer 14 jaren oud! Dat is vrij oud voor een hondje, maar gelukkig gedraagt ze zich nog altijd jong en vrolijk. Btw, hoe leuk is deze foto?! En dat ondanks het feit dat ze  maar niet wou poseren voor de foto en het feestmutsje maar niet recht op haar kopje wou blijven zitten.

instabubblesOmdat Shady al genoeg speelgoed had, kocht ik twee soorten botjes voor haar. En madame mocht kiezen welke ze wou.

instabubblesHoppa, keuze gemaakt. Ik vind het overigens zo jammer dat deze foto’s zo wazig zijn geworden. Ik weet niet of de camera van mijn iphone vies was of dat het kwam omdat het buiten al wat donker aan het worden was. Best zonde eigenlijk, maar ja.

Vrijdag:

instabubblesOp vrijdag had mijn vriend een afspraak bij de fysio en ik bracht hem daar naartoe met de auto. Ik mag namelijk – op veel plekken – gratis parkeren, door mijn invalidenparkeerkaart. En als mijn vriend zelf met de auto was gegaan, had hij gewoon geld moeten betalen voor het parkeren. Dus dit was een prima oplossing, aangezien ik toch geen andere dringende dingen te doen had.

instabubblesIk nam een boek mee om te lezen, tijdens het wachten.

instabubblesAltijd leuk om je eigen naam tegen te komen in een boek.

instabubblesOmdat we toch in de buurt waren van de Oriëntal supermarkt, besloot ik er even langs te rijden om een lekkere bubble tea op te halen. Yasssss baby!

Zaterdag:

instabubbles

Wat een prachtige jurk is dit he?! Ik zou heel graag wat meer willen uitgeven aan kwalitatief goede en  tijdloze kledingstukken, die jaren mee kunnen gaan. Een beetje zoals mijn moeder dat vroeger deed. Maar helaas was deze jurk alweer uitverkocht en daarbij viel hij ook buiten mijn budget. Maar ik had er nog wel wat geld voor aan de kant willen zetten, zo mooi vind ik hem. Met name door de mooie denim kleur en het overslag model van de jurk, leek het mij een ideaal ding om in je kledingkast te hebben hangen. Hij lijkt wellicht op het model een beetje op een lompe hobbezak, maar ik had hem bij een dame op YouTube aan gezien en hij stond haar fantastisch. Bij dit soort jurken moet je er eigenlijk meteen bij zijn, anders zijn ze dus binnen no-time uitverkocht. Ach, helaas pindakaas. Het heeft niet zo moeten zijn, denk ik dan maar.

Zaterdag:

instabubblesMijn lunch, vol met eiwitten en goede vetten! Ik ben erachter gekomen dat ik eigenlijk niet zo goed tegen koolhydraten kan, dus ik eet nog maar weinig brood, aardappels, spaghetti of rijst. Maar omdat ik zin had in iets anders dan havermout, besloot ik toch maar twee – geroosterde – broodjes te eten. En het was heerlijk!

instabubbles

Jaaaaaaa hier wil ik naartoe op mijn verjaardag. Ook al ben ik pas op 31 mei jarig, ik heb er nu al zin in!

instabubbles Toen ik zaterdag “toevallig” naar de daghap van restaurant Weeva keek, zag ik tot mijn grote vreugde dat ze rollade op het menu hadden staan. Ik appte mijn vriend – die toen op een en of ander nerd-festijn was – of hij daar ook wou eten. Dat wou hij gelukkig wel. Mijn vriend vroeg of ik het goed vond als een collega van hem mee zou eten en ik vond dat prima, dus uiteindelijk hebben we met z’n drieën bij de Weeva heerlijk rollade gegeten.

instabubblesIk kan natuurlijk niet bij de Weeva eten, zonder poffert te eten als dessert. Jum! Met een volle bolle buik reden we weer tevreden terug naar huis.

Tot slot:

instabubblesEen mooie, lieve, brave 14-jarige Shady 😍.


En dat was mijn afgelopen week. De komende week is mijn vriend jarig, begin ik met de training voor mijn nieuwe vrijwilligersbaan. Want ja, ik was uitgenodigd voor een gesprek en ja ik ben inmiddels aangenomen. Yes! En nu maar hopen dat de training mij niet teveel energie gaat kosten. Maar dat zal wel meevallen. Hopelijk is het iets waar ik energie van terug krijg. Ik heb er in ieder geval zin in!

Btw, ik ben wel benieuwd naar welke film jij voor het laatst bent geweest? Was dat toevallig fifty shades darker? En zo ja, wat vond jij ervan? 

Voor nu bedankt voor het lezen!

peggyst

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: