Instabubbles

InstaBubbles | ‘Favoriete jeans, Marco Polo & thorax apk-tje’.

Hee hoi, het zal je vast niet ontgaan zijn dat het vandaag maandag is. Naast het begin van een nieuwe werkweek, wil ik deze week ouderwets beginnen met een InstaBubbles. Afgelopen week moest ik o.a. 2 keren werken, had ik een bezichtiging bij een woning en ging ik voor een algemene controle naar het ziekenhuis. Benieuwd naar de rest van mijn week?

Zondag:

InstabubblesZondagmiddag stond bij ons in het teken van spelletjes spelen. We speelden verschillende korte spelletjes, omdat ik geen zin had in een super lang spel. Anyways, van alle spelletjes die we gespeeld hebben, heeft laif laif maar 1 keer gewonnen. Hoe vet is dat!? Normaal win ik bijna nooit spelletjes. Maar afgelopen zondag was ya girl on a roll, yeah!

InstabubblesLater die avond begonnen we met een nieuwe Netflix serie genaamd ‘Marco Polo’. Ik vind het tot nu toe best een leuke serie, alleen vind ik het soms wel lastig om te volgen wat er nou precies gebeurd.

Ondertussen at ik een Cornette met pindakaas smaak. Best lekker en leuk om een keer geprobeerd te hebben.

Maandag:

InstabubblesOp maandag werkte ik o.a. aan de blog.

InstabubblesEn deed ik de was.

InstabubblesLater die avond keken we weer naar Marco Polo.

Dinsdag:

InstabubblesOp dinsdag reed ik naar de stad toe met de intentie om mijn verjaardagscadeau op te halen. Ik had namelijk van een aantal mensen geld gekregen om iets leuks mee te kopen. En aangezien ik al een poosje wist wat ik wou, wou ik dat dus die dinsdag ophalen. Maar helaas pindakaas bleek de winkel gesloten te zijn. Uiteraard…Ach ja, kan gebeuren. Ik had het ook beter even de website moeten checken van tevoren. Eigen schuld, dikke bult. InstabubblesMaar om mijn tripje naar de stad niet helemaal kansloos te laten zijn, besloot ik om even nog langs wat andere winkels te lopen. Zo kwam ik bijvoorbeeld bij de winkel Topself deze leuke Valentino tas tegen. Hoe leuk en kleurrijk is die?! Er hing een prijskaartje aan van €120,- geloof ik. De binnenkant van de tas was wit, wat in mijn geval niet handig is. Jammer, maar wel een mooi dinkie!

InstabubblesEen aantal maanden geleden kocht ik bij Weekday de bovenstaande jeans in een lichte kleur. En sindsdien is dit mijn favoriete jeans. Als het niet zo ranzig was, zou ik deze broek werkelijk elke dag kunnen dragen. Hij zit lekker high wasted, wat mijn zij-vetjes mooi enigszins verbergt. Verder is hij slim fit, maar heeft de jeans wel een straight leg. Persoonlijk vind ik dit het mooist staan bij mij, omdat ik vrij dunne benen heb. En met een straight leg jeans worden mijn benen enigszins uitgebalanceerd. Anyways, lang verhaal. Maar wat ik eigenlijk wou vertellen, was dat ik deze broek eigenlijk in alle mogelijke kleuren wil hebben. In ieder geval in het zwart. Dus volgende maand zal ik deze broek zeker aanschaffen, aangezien mijn ‘shop budget’ voor deze maand alweer op is. Uiteraard…..

Woensdag:

InstabubblesOp dinsdag moest ik werken en daarna besloot ik om nog even langs de boekenwinkel te lopen. Aah, wat houd ik van die boekenwinkel. Desondanks ben ik wel met lege handen de winkel uitgelopen, omdat ik momenteel al een vrij dik boek aan het lezen ben.

InstabubblesNa mijn werk liep ik ook weer even langs dezelfde winkel die dinsdag gesloten was. Deze keer was hij wel open en kon ik eindelijk mijn cadeau ophalen. Ik zal deze waarschijnlijk in de video laten zien, als ik al mijn verjaardagscadeautjes heb.

InstabubblesMocht je je afvragen waarom mijn haren hier zo vettig of nat lijken, dan komt dat omdat ik een selfmade haarmasker in mijn haren had gedaan. Een heel simpel haarmasker hoor, met alleen wat kokosvet en olijfolie als ingrediënten. Mijn haren waren na het wassen weer mooi glanzend en niet pluizend. Dikke prima!

Donderdag:

Op donderdag keek ik naar de allerlaatste aflevering van Pretty Little Liars. EIN-DE-LIJK is er een einde gekomen aan deze zwaar uitgemolken serie. En wat ik van het einde vond? Hmm mwoah redelijk. Niet super goed, maar ook niet super slecht gedaan. Ik ben er in ieder geval blij dat het nu eindelijk voorbij is en we eindelijk weten wie AD was. Heb jij deze serie ook bekeken? En zo ja, wat vond jij van het einde?

Later die middag had ik een bezichtiging bij een woning. Omdat ik nog wat tijd moest doden voordat ik laif laif op kon halen van zijn training, besloot ik om even snel langs mijn pa te rijden. Hij bleek thuis te zijn, dus heb ik even een half uurtje bij hem gezeten.

Instabubbles

Rond 16:15 uur was ik ongeveer weer in Grunn om laif laif op te halen. En aangezien wij allebei die dag geen zin hadden om te eten te koken, besloten we om iets makkelijks te eten. Maar omdat het nog geen 6 uur was en laif laif nog niet echt honger had, reden we eerst naar de Media Markt om daar onze tijd vol te maken.

InstabubblesEn daarna aten we – as per usual – bij de Weeva. Tja, ik kan er ook niks anders van maken, haha.

Instabubbles

Vrijdag:

InstabubblesOp vrijdag had ik om 09:15 uur mijn eerste afspraak in het UMCG voor een algemene controle afspraak. Ik was al een poosje niet meer op de poli geweest in het UMCG en ik zag dus dat deze was veranderd. Zo zijn er nu verschillende blokken gecreëerd, speciaal voor verschillende behandelingen. Bijvoorbeeld een blok voor een ECG, een blok voor een echo enz. Best handig.

InstabubblesOmdat er wat tijd zat tussen mijn afspraken, kon ik mooi werken aan mijn blog. Ik vind het de laatste tijd erg prettig om buiten de deur te werken. Zo heb ik veel minder afleiding en kan ik mooi geconcentreerd aan het werk. Ik moest ruim 1,5 uren wachten, dus kon mooi wat vooruit werken. Dat scheelt mij weer werk in het weekend en dat is altijd fijn.
InstabubblesOndertussen bestelde ik een kop thee en een verse gevulde koek. Niet super gezond, maar hij was best lekker.

Zaterdag:

InstabubblesOnze zaterdagmiddag bestond uit boodschappen doen. Normaliter bestellen we onze grote boodschappen via internet, maar dan duurt het vaak een paar dagen voordat we deze kunnen ophalen. En aangezien we de boodschappen direct nodig hadden, deden wij boodschappen op de ouderwetse manier.

InstabubblesWij hebben de afspraak dat ik doordeweeks kook en laif laif in het weekend. Dus meneer stond eind zaterdagmiddag lekker te kokkerellen. En aangezien ik had gezegd dat hij mijn schort wel mocht aandoen, zag ik hem even later zo in de keuken staan.

Instabubbles‘S avonds hebben laif laif en ik de film ‘Power Rangers’ bekeken. Ik moet zeggen dat ik van tevoren had verwacht dat het een slechte film zou zijn, maar dit viel mij echt reuze mee. Ik vond de opbouw van het verhaal best leuk gedaan en het acteerwerk vond ik ook niet perse slecht. Ik zou deze film 3,5 van de 5 sterren geven. Best een leuke film om op een zaterdagavond te bekijken.

Zondag:

InstabubblesZondagmiddag moest ik werken en daarna heb ik eigenlijk weinig boeiends gedaan. Behalve dan dat ik geprobeerd heb een knoop aan mijn blouse te vast te maken. Ja, ik weet het. Menig oma en moeder zou plaats vervangende schaamte voelen opborrelen, bij het zien van mijn naaiwerk. Maar ja, dit is volgens mij de tweede keer in mijn leven, dat ik een knoop aan kleding heb vast genaaid. En ik was allang blij dat het gelukt was.

Tot slot:

InstabubblesDe laatste 1,5 weken lijn ik Shady niet meer aan wanneer we gaan wandelen, omdat ik merkte dat ze netjes naast mij liep. Dus ik besloot om haar maar helemaal niet meer aan te lijnen. En ik moet zeggen dat dit mij zo prima bevalt. Alhoewel ik wel altijd voor de zekerheid de lijn meeneem, gewoon voor het geval dat.


En dat was het weer voor deze InstaBubbles van vorige week. Deze week staan er een aantal films op de bioscoopagenda die ik graag wil bekijken, waaronder Despicable Me 3. Die lijkt mij echt super tof. En verder zie ik wel wat deze week mij brengt.

Bedankt voor het lezen!

peggyst

 

 

 

 

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: