instabubbles

InstaBubbles | ‘Eindelijk weer badmintonnen’.

Goedemiddag, op deze frisse maandagmiddag. Wat is het opeens ‘koud’ geworden he?! Afijn, na wederom een week blogstilte, staat er vandaag weer een nieuwe InstaBubbles voor je klaar. Afgelopen week is een beetje aan mij voorbij gevlogen, zo achteraf gezien. Terwijl ik nog steeds op zoek ben naar een nieuwe balans, gaat het dagelijks leven natuurlijk gewoon door. Afgelopen week heb ik gewerkt, een deskundigheidstraining gevolgd en hebben wij weer eens lekker veel kunnen badmintonnen. Kijk je mee naar de rest van de week?

Zondag:

instabubblesNu het weer wat vaker mooi weer is, zijn mijn vriend en ik weer begonnen met badminton. Super leuk, maar na een hele winter niet gespeeld te hebben is mijn conditie echt waardeloos. Maar het is wel weer heerlijk om ’s avonds lekker naar buiten te kunnen en nog even ‘actief’ bezig te zijn.

Woensdag:

instabubbles Op dinsdag ging ik weer eens ouderwets gezellig met mijn moeder de stad in. En uiteraard liepen we ook even door een van haar favoriete winkels, de C&A, heen.

InstabubblesEn deze keer kocht niet alleen mijn moeder iets, ook ik nam een nieuwe joggingsbroek mee. Hij zit heerlijk en was ook nog eens mooi in de aanbieding voor € 7,-, dikke prima!

instabubblesIn de Herestraat zat een artiest die karikaturen tekende. Ik besloot – heel impulsief – om een karikatuur van een foto van Shady te laten maken. Ik ben de naam van de tekenaar vergeten, maar hij is hier te vinden op Instagram.

instabubblesEn dit is het resultaat, hoe schattig?!

instabubblesVoordat we weer terug naar huis reden, gingen mijn moeder en ik nog even wat drinken bij ‘Het Opstapje’. Mijn moeder koos voor een chocolademelk en ik koos voor een Chai Tea, welke overigens heerlijk was! Ik vind ‘Het Opstapje’ echt een leuke en gezellige plek waar je heerlijk uren kan zitten, onder het genot van lekker eten en drinken. Mocht je er nog nooit geweest zijn, dan zou ik het je zeker een keer aanraden.

Donderdag:

Instabubbles Tijd om Freddy wat brood te voeren. Wat een knapperd is het ook he?!

Vrijdag:

instabubblesOp vrijdag moest ik in de ochtend/middag werken en aangezien ik om 14:00 uur weer vrij was, konden mijn vriend en ik op zoek naar nieuwe patta’s  (schoenen) voor hem. And let me tell you, er is niks erger dan winkelen met mijn vriend. Maar gelukkig hoeven we meestal maar 2x per jaar voor hem te winkelen, dus dat scheelt weer.

instabubblesEn ik kon het niet laten om ook even langs de dierenwinkel te lopen, om naar de hamsters te kijken. En kiek nou eem! Hoe schattig en mooi is deze hamster?! Ik heb nog nooit een goudhamster in deze kleuren gezien.

instabubblesWij hebben trouwens eindelijk een koolmonoxide melder gekocht. Ik hoor de laatste tijd steeds meer en meer dat mensen zijn overleden in hun huis, door koolmonoxidevergiftiging. En als ik de kans op zoiets kan verkleinen door een melder op te hangen in huis, dan doe ik dat zeker. Overigens is het ook goed om dagelijks je huis uit te luchten, regelmatig je cv-ketel te laten controleren en een goed afzuigsysteem in je huis (bv. keuken) te hebben.

Zaterdag:

instabubblesOp zaterdag ging de zoektocht naar nieuwe schoenen voor mijn vriend weer ‘vrolijk’ verder. We begonnen onze zoektocht bij de Perry winkel, maar helaas hadden we geen geluk.

instabubblesJa, ik had er zin in…. – _ – . Uiteindelijk heeft mijn vriend nieuwe schoenen besteld via Zalando, omdat in de winkel zijn maat niet meer op voorraad was. Uiteraard al die moeite, om uiteindelijk gewoon via internet nieuwe schoenen te kopen…fan-freaking-tastic….

instabubblesAfgelopen week is mijn vriend zijn 94-jarige oma overleden. En zaterdagavond gingen mijn vriend en zijn broertje nog even bij hun oma langs, omdat ze lag opgebaard in haar huis. Ik bleef buiten staan, omdat ik – na het overlijden van Herman – voor mezelf besloten heb om nooit meer naar een overleden lichaam te kijken. Het heeft voor mij geen toegevoegde waarde en ik onthoud liever iemand zoals hij/zij er in mijn herinnering uitzag. Dus ik bleef voor de woning wachten, omdat ik ook niet echt in het huis durfde te wachten. Ja, ik ben een beetje een watje wat dat betreft. Maar dit voelde voor mij beter op deze manier.

instabubblesDaarna reden wij door naar de verjaardag van het zusje van mijn vriend. En daar hebben wij de rest van onze zaterdagavond doorgebracht.

Zondag:

instabubblesOp zondag was het best mooi weer en uiteraard besloten mijn vriend en ik om weer eens lekker te  badmintonnen. Maar ik was zo ontzettend moe die dag, dat we helaas maar vrij kort hebben kunnen badmintonnen. De rest van de zondag heb ik dan ook in ons heerlijke bed doorgebracht. Even bijkomen van alle drukte van de afgelopen dagen.

instabubblesOp zondag bakte mijn vriend sinds een lange tijd weer eens pannenkoeken. Hij kan echt super goed pannenkoeken bakken en ook al is het niet heel gezond, het is wel lekker om af en toe te eten.

instabubblesIk at een heerlijke pannenkoek met lekker veel kaas en spek erop. Jum!


En dat was mijn afgelopen week. Deze week ga ik (als het goed is) foto’s maken voor op visitekaartjes, heb ik een begrafenis van mijn vriend zijn oma en moet ik op goede vrijdag werken. Kortom, weer een redelijk druk weekje voor mijn doen. Maar dat komt helemaal goed!

Bedankt voor het lezen. En ik wens je een hele prettige week toe!

peggyst

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: