Instabubbles

InstaBubbles | ‘Een hele normale week’.

Sjonge jonge, wat is het toch weer koud vandaag he?! Omdat ik vanochtend moest werken en ik uiteraard de boel weer slecht voorbereid had, is dit artikel van vandaag iets later dan normaliter. Maar goed, beter laat dan nooit. Tja, ik zou willen dat ik nu kon vertellen dat ik afgelopen week van alles beleefd heb, maar dat is niet waar. Het was een hele normale week, waarin ik weinig bijzonders deed. En toch weet ik ook daar weer een hele InstaBubbles mee te vullen. Kijk je mee naar mijn afgelopen week?

Maandag:

InstabubblesDeze foto stuurde mijn vriend mij afgelopen maandag toe. Haha, een hele gezonde smiley! En dat terwijl meneer helemaal geen ochtendmens is!

Woensdag:

Als je mijn vorige InstaBubbles hebt gelezen, dan weet je dat mijn vriend zijn oma onlangs was overleden. En afgelopen woensdag vond haar begrafenis plaats. Ik vond het een mooie afscheidsdienst, omdat veel van haar kinderen en kleinkinderen iets over hun moeder of oma vertelden, wat het een mooie persoonlijke touche gaf.

1Na de begrafenis was ik bekaf en hadden wij beiden geen zin om nog te koken. Dus besloten wij om naar een van onze favoriete restaurants ‘De Weeva’ te gaan. Daar aten we een flinke kippensnitzel met patat en een lekkere salade. Och, en uiteraard at ik ook nog een poffert als dessert. Tja, de vorige keer toen we bij de Weeva aten, had ik voor een griesmeelpudding gekozen. Ook die vond ik lekker, maar deze keer koos ik toch weer ouderwets voor mijn favoriete dessert, jums! Aah ja, ik heb genoten van het eten!

Donderdag:

InstabubblesSinds een paar dagen ben ik begonnen met het bijhouden van een voedseldagboek. Met name omdat mijn buik heel erg opgeblazen raakt, bij het eten van bepaalde producten. Zo raak ik bijvoorbeeld  opgeblazen van het eten van rijst, aardappelen en brood. Dus nu ben ik -althans dat probeer – aan het bijhouden wat ik allemaal eet en wat voor soort voedsel mijn buik wel en niet goed kan verdragen. Ook wil ik binnenkort eens langs een diëtiste, om te kijken of zij mij nog wat meer informatie en tips kan verschaffen.

InstabubblesOp donderdag ben ik ook ‘lekker’ gaan fitnessen.

Instabubbles Lieve luie dikke Freddy lag lekker te chillen in de zon, awhh..

Vrijdag:

Instabubbles Vrijdagochtend moest ik eerst werken en was ik weer om 14:00 uur vrij. En aangezien ik er al een poosje over zat te denken om een nieuwe lens voor mijn camera te kopen, besloot ik even langs de Cool Blue te rijden. En omdat vriendlaif vrij was, ging hij gezellig met mij mee.

Instabubbles Instabubbles Bij de MediaMarkt zagen we dit leuke en handige opvouwbare toetsenbordje. Ik vond het wel een leuke uitvinding. Beetje jammer dat het van Microsoft is en dus hoogstwaarschijnlijk niet zal werken op Apple producten.

Zaterdag:

Instabubbles Instabubbles Mijn lunch voor de zaterdagmiddag. Lekker gezond, met veel goede vetten en eiwitten. Jums! En hier word ik gelukkig niet opgeblazen van.

Omdat ik zaterdag geen zin had om naar de sportschool te gaan, maar toch graag wat beweging wou hebben, besloten mijn vriend en ik  om even lekker samen met Shady te gaan wandelen. We reden naar ‘De Braak’ in Haren, een heel mooi bosgebied waar je heerlijk kan wandelen. Heel fijn dat het nu weer wat langer licht is in de avond, want daardoor konden we na het avondeten nog even een lekker frisse neus halen.

Zondag:

Op zondag ging ik voor de tweede keer die week naar de sportschool. Achteraf voelde ik mij erg moe, maar ook erg voldaan.

Tot slot:

Omdat ik vorige week helemaal vergeten was om met een foto van Shady af te sluiten, heb ik er deze week 2 voor je.

Instabubbles  Zo zie je maar weer, Shady houdt mij altijd in de gaten.

Instabubbles#liefde


En dat was mijn afgelopen week in een foto-notendop.

Bedankt voor het lezen!

peggyst

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: