instabubbles

InstaBubbles | ‘Een berg aan was, bubble tea en ons nieuwe boxspring’.

Hee hoi, welkom op deze eerste dag van een gloednieuwe week! Afgelopen week was voor mij voornamelijk een week van bijkomen van onze citytrip naar Parijs. Dat klinkt misschien gek, maar ik heb echt een aantal dagen nodig om bij te komen. Dit omdat ik op vakantie vaak in een korter tijdsbestek een stuk actiever ben.   Maar goed, toch heb ik nog wel het een en ander  uitgespookt afgelopen week en dat laat ik je vandaag in mijn InstaBubbles allemaal zien. Kijk je mee?

Dinsdag:

InstabubblesOp dinsdag begon mijn dag vrij rustig en had ik om 13:00 uur een afspraak.

Na de afspraak besloot ik door te lopen naar de boekenwinkel, omdat ik nog geen nieuwe (blog) agenda had aangeschaft voor 2017.

Er was zo ontzettend veel keuze, dat ik wel meer dan 5 minuten heb staan kijken en vergelijken welke agenda ik nou het prettigste zou vinden om te gebruiken.

Uiteindelijk koos ik voor de meest goedkope en lelijke agenda die er tussen lag, omdat ik het zonde vond om een dure blog agenda aan te schaffen. Deze zal ik aan het einde van het jaar toch  helemaal vol geklad zijn.

Na de boekenwinkel besloot ik om eens een kijkje te nemen in de Oriëntal supermarkt. Ik was hier één keer eerder geweest met mijn moeder en daarna eigenlijk nooit meer. Dus ik was wel weer benieuwd wat ik daar allemaal voor lekkers kon vinden. En uiteindelijk heb ik € 7,- aan snoepgoed gekocht, wat uiteraard niet de bedoeling was. Whoopsie! 😊

Ook zag ik dat ze bij de Oriëntal supermarkt ‘Bubble tea’ verkochten en aangezien ik dat nog nooit had gedronken, besloot ik het te proberen. Ik bestelde een normale bubble tea en nam hem mee naar huis. Eenmaal thuis aangekomen, nam ik vol verwachting mijn eerste slok en…. Ik vond het heerlijk! zeker voor herhaling vatbaar, alhoewel ik niet denk dat het super gezond voor je is als je er teveel suiker in laat doen.

Na de oriëntal supermarkt liep ik terug naar mijn auto en reed ik door naar de Jumbo, want er moesten ook nog normale boodschappen gedaan worden. En als ik ergens een hekel aan heb, dan is het wel boodschappen doen.

kornuitMijn vriend drinkt graag (onder andere) Kornuit bier en de Jumbo bood een gratis disco lamp aan bij de aanschaf van een sixpack Kornuit bier.

En thuis probeerde ik de lamp uiteraard meteen uit en ik was blij verrast. Mijn vriend is volgende week jarig en het lijkt mij leuk om deze lamp ik het toilet te doen, wanneer hij zijn verjaardag viert. Dan kunnen onze gasten mooi een plasje plegen, onder een vrolijke discolamp.

peggystOp vakantie gaan is altijd leuk, alleen het nadeel daarvan is dat je bij terugkomst thuis met een enorme berg was zit. Dus toen ik ’s middags weer thuis was, was het tijd om alle schone was op te vouwen en op te bergen. Persoonlijk vind ik de was doen een echt ontspan moment, met name het opvouwen van de was. Ik zet gewoon een leuke video op en het is gaan met die banaan.

Uiteraard hield Shady mij gezelschap.

Voordat ik naar bed ging, gooide ik alvast de volgende was in de wasmachine. Ik stop nu sinds een aantal weken de avond van tevoren de was in de wasmachine, zodat ik hem in de ochtend alleen nog maar aan hoef te doen. Scheelt mij weer ’s ochtends weer tijd en voornamelijk energie. Want ondanks dat ik de was een leuk huishoudelijk klusje vind, vind ik het ook wel een vermoeiende klus. En op deze manier werkt het iets beter voor mij.

Woensdag:

peggystOp woensdag heb ik de hele dag lekker in mijn pyjama rond gelopen. Ik voelde mij niet helemaal optimaal fit, dus ik besloot om het die dag rustig aan te doen.

peggystIk maakte alvast een begin met het editen van de vlog van Parijs. Deze zal aanstaande vrijdag online komen.

peggystEn ’s avonds maakte ik weer risotto, heerlijk!

Donderdag:

peggystShady had ’s ochtends wel zin om te wandelen en stond braaf te wachten, terwijl ik mijn schoenen aantrok.

peggyst Ik sneed mij per ongeluk aan een mesje en de snee was net iets dieper dan ik had verwacht. En aangezien ik bloedverdunners slik, bloed ik vaak meer dan een gemiddeld persoon. Overigens is dit een vervelend wondje gebleken, want hij is nu een aantal keren weer open gegaan. Ach ja, dat krijg je met wondjes op een veel gebruikte vinger.

Ik plakte deze kinderpleister van de Action op mijn duim en ik moet zeggen dat ze er niet alleen leuk uitzien, maar ze blijven ook best goed plakken.

Later die middag zou ik naar de bioscoop gaan en ik wou iets lekkers, maar ook iets gezonds meenemen als snacks. Nou is het misschien een beetje raar, maar ik besloot om een bakje met havermout mee te nemen.   En ik moet zeggen dat ik het best lekker vond om dit als snack te eten tijdens de film, niks mis mee en lekker vullend.

Ik bekeek overigens de film ‘Split’ en daar zal woensdag een recensie van online komen.

Instabubbles‘S avonds haalde mijn vriend ons oude bed uit elkaar, omdat op vrijdag ons nieuwe boxspring zou worden bezorgd. Dus sliepen wij die avond op ons matrasje op de grond, net alsof we aan het kamperen waren.

Vrijdag:

peggystOp vrijdag werd rond 09:00 uur dan eindelijk ons nieuwe boxspring bezorgd. We hadden dit bed al in november besteld en uiteindelijk duurde het wat langer dan verwacht, voordat deze ook daadwerkelijk werd bezorgd. Maar daar was hij dan toch eindelijk! En toen bleek helaas dat èèn van de motoren van het bed het niet deed en dat deze vervangen moest worden. Uiteraard was dit de motor van mijn kant van het bed. Dus ik kan voorlopig nog niet met een rechte rugleuning in bed liggen. Maar ach, we hebben al wel heerlijk geslapen in ons nieuwe heerlijke luxe bed.

instabubblesVrijdagavond keken mijn vriend en ik uiteraard weer gezellig kneuterig TVOH. Ik vond het overigens belachelijk dat Yerry eruit lag en iemand als Thijs wel gewoon door was. Helaas gaat het tegenwoordig ook bij dit programma steeds minder om ‘The Voice’ en is het steeds meer een populariteitswedstrijd geworden. Erg jammer wat mij betreft.

Zaterdag:

instabubblesOp zaterdag werd ik wakker en voelde ik mij wederom niet helemaal lekker. Ik word vaan de week na een vakantie ziek en ik zat er deze week ook echt wel tegen aan te hikken. Maar goed, ik voelde deze keer voornamelijk dat ik verkouden aan het worden was. Dus ik besloot het wederom rustig aan te doen en in ons nieuwe bed te gaan chillen. En aangezien de motor aan mijn vriend zijn kant van het bed het wel deed, ben ik daar maar gaan liggen. Ik ben echt blij dat wij nu een goed bed hebben, zeker op dagen als deze waar ik gewoon veel in bed lig en zit.

Mijn vriend was zaterdag flink bezig met allerlei klusjes in huis die nog afgemaakt moesten worden. En dat deed hij hoofdzakelijk om van mijn gezeur af te zijn, vertelde hij mij. Haha whatever, alsof ik oooooit zeur 😬. Maar goed, hier was mijn vriend bezig om een plank op formaat te zagen, zodat deze in onze voorraadkast in de keuken geplaatst kon worden. Tijdens mijn verhuizing vond ik het zonde om mijn oude kledingkast te verkopen, dus besloot ik dat het wel een voorraadkast kon worden voor in de keuken. Een prima idee, alleen zat er maar 1 plank in de kast en daardoor hadden we hoop ongebruikte ruimte in de voorraadkast. Dat was zonde van de ruimte en dus besloot mijn vriend om zelf een extra plank om maat te zagen.

Zo hatseflats! Een nieuwe plank in onze voorraadkast en nu kunnen we mooi van alle ruimte gebruik maken. Top! We hebben de kast overigens helemaal opnieuw ingeruimd hoor, dit was een before foto.

Zondag:

Op zondag ging ik met mijn vriend mee naar de Media Markt, omdat hij op zoek was naar een nieuwe game muis. De Media Markt is echt zo een winkel waar ik het alleen leuk vind om naartoe te gaan, indien ik ergens specifiek naar op zoek ben. Ik zou deze winkel niet snel zomaar even binnenlopen, om te kijken wat ze allemaal voor leuke spulletjes hebben. Ehh…nee dank je.

Ik voelde mij zondag nog meer verkouden dan zaterdag en dus besloot ik om mijn oude vertrouwde vriend ‘Rhino’ uit te kast te trekken. Dit is een heel handig hulpmiddel, waarmee je goed kan stomen.  Ik kreeg dit een keer als tip van een vriendin van mij, toen ik nog vaak longklachten had. Ik ben er in ieder geval erg blij mee.

Tot slot:

instabubbles

                                                                                       😍


En dat was mijn afgelopen week. Hoe was jouw week? Nog leuke dingen beleefd?

Voor nu bedankt voor het lezen en graag tot woensdag!

peggyst

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: