InstaBubbles

InstaBubbles | ‘Een denkbeeldige chaos’ | week 40.

Ik weet niet waarom, maar afgelopen week voelde chaotisch en druk. Achteraf gezien viel het chaotische wel mee en was het gelukkig een gezellig drukke week. Zo had ik een aantal afspraken, was ik weer volop bezig met mijn blog en had ik voor de verandering eens geen bezichtigen. Kijk je mee naar mijn nieuwste foto InstaBubbles?

InstaBubbles:

‘Een denkbeeldige chaos’

Maandag:

InstaBubblesOp maandag begon ik mijn week uiterst braaf met een ontbijtje. Sinds iets langer dan een week probeer ik ’s ochtends te ontbijten, met koolhydraatarme broodjes van Atkins en dit bevalt mij prima. Mocht je je afvragen hoe het gaat met het koolhydraatarm eten: Op zich gaat het redelijk. Soms is het lastig om elke dag koolhydraatarm te eten. Dus de ene dag is mijn buik ook meer opgeblazen dan de andere dag. Het is echt een zoektocht naar wat ik het beste kan eten en wat niet. En daarnaast heb ik soms nog steeds trek in ongezonde snacks, waarvan mijn buik dus weer opgeblazen raakt.

InstaBubblesShady kon niet wachten om uit te gaan, dus die kwam even koekeloeren of ik wel snel genoeg mijn schoenen aantrok.InstaBubblesMaandag was zo een – voor mijn gevoel – chaotische drukke dag. Achteraf gezien viel dat reuze mee, maar ik was denk ik het overzicht gewoon ietwat kwijt. Maar goed, zo had ik o.a. een afspraak met een collega, omdat wij beiden nog een training moesten inhalen.  Na de afspraak besloot ik om nog even heel kort de stad in te gaan. Toevallig liep ik de TK Maxx winkel binnen. Daar zag ik dat ze allemaal winterjassen hadden binnen gekregen en aangezien ik nog op zoek was naar een nieuwe winterjas, besloot ik een kijkje te nemen.

Ik heb meerdere jassen geprobeerd en uiteindelijk heb ik bovenstaande winterjas mee naar huis genomen. De jas voldeed aan al mijn eisen en had ook nog eens een redelijk prijskaartje, namelijk€ 89,99. En voor een kwalitatieve winterjas vind ik dat best een schappelijke prijs. Dus blij mee!InstaBubblesOok kon ik het niet laten om daarna toch nog even de boekenwinkel in te lopen.InstaBubblesEn uiteraard zag ik weer een leuk nieuw boek. Ik zal binnenkort eens een video maken over al mijn gekochte boeken van de afgelopen periode, want het zijn er best veel.InstaBubblesEn aangezien laif laif in Utrecht was voor zijn werk en wij niet samen zouden eten, besloot ik bij mijn moeder te gaan eten. Ik nam mijn eigen koolhydraatarm eten mee, zodat ik toch nog een beetje aan mijn ‘dieet’ kon houden. En ja ik weet het , de cola is niet goed voor je. Maar mijn moeder dacht dat het om coca cola zero ging, wat helaas achteraf niet het geval bleek te zijn.

Dinsdag:

InstaBubblesOmdat ik dinsdag ook weer een afspraak in de stad had, besloot ik mijn ochtend rustig te beginnen. Ik bewerkte vanuit bed mijn 4e weekvlog, zodat deze woensdag online kon.
InstaBubblesNa mijn afspraak met een oud-collega liep ik een rondje door de stad. Ditmaal omdat ik graag wat stappen wou zetten. Ik probeer elke dag minimaal 3000 stappen te zetten. En alles boven de 5000 stappen zijn voor mij erg goede actieve dagen.InstaBubblesNa de stad kwam ik thuis en begon ik met het avondeten klaarmaken. Tijdens het wassen van de Chinese kool, vond ik een regenworm (ofzo?) tussen de blaadjes. Stiekem schrok ik wel een beetje. Maar goed, dat heb je nou eenmaal soms met verse groente.InstaBubblesEn echt 2 seconden daarna sneed ik mezelf in mijn vinger. En niet zo een beetje ook.InstaBubblesZo hatseflats, niks meer aan de hand.

Woensdag:

InstaBubblesOp woensdag deed ik de hele dag eigenlijk niks anders dan bloggen. Ik schreef vooruit, plaatste mijn  InstaBubbles weekvlog ‘Een hoop geklets’ online. Heb jij de laatste vlog al bekeken? Zo niet, bereid je dat vast voor op een hoop geklets!
InstaBubblesSinds kort heeft de kinderboerderij een enorm hek voor het veldje waar Freddy verblijft geplaatst. Dit omdat er blijkbaar ’s nachts jongeren over het hek klommen. Aaahw ik vind dat zo jammer. Freddy voeren of aaien was echt een hoogtepunt tijdens mijn wandelingen met Shady geworden. En nu kun je eigenlijk niet meer goed bij Freddy komen. Tenzij het hek open is, wat helaas zelden voorkomt. Pff stomme shit kinderen, ze verpesten het voor de hele buurt 👎🏾.

Donderdag:

InstaBubblesOp donderdag was ik uiteraard ook weer aan het bloggen. En! Ik bestelde ein-de-lijk mijn visitekaartjes. Ik heb nou al een paar momenten gehad waarbij men naar mijn visitekaartje vroeg en ik er geen kon geven. Dus daar moest echt verandering in komen. Zo gezegd, zo gedaan.

Als het goed is worden mijn nieuwe visitekaartjes op maandag 9 oktober bezorgd. Ik heb het ontwerp zelf gemaakt en vond het eindresultaat er op beeld in ieder geval mooi uitzien. Ben zo benieuwd hoe ze er in het echt uit zullen zien!InstaBubblesLater die avond had ik een deskundigheidstraining op het werk. Ditmaal ging het over oplossingsgericht werken. Op het werk hebben wij sinds kort onze werkwijze aangepast en proberen we ons meer te richten op ‘de oplossing’. Althans, in de gesprekken waar dat van toepassing is. Dus minder proberen te focussen op het probleem zelf en juist meer aandacht besteden aan het oplossen van het desbetreffende probleem. Persoonlijk vind ik dit een veel prettigere manier van werken, aangezien dit meer aansluit bij mijn kwaliteiten en karakter.

Mocht je je afvragen hoe het is afgelopen op mijn werk, dan heb ik goed nieuws. Het management team is akkoord gegaan met het verzoek om minder diensten te mogen draaien. Dus per oktober draai ik nu 3 diensten per maand, in plaats van 5 diensten.  Ik ben erg blij met deze oplossing en op deze manier is het allemaal beter vol te houden voor mij.

Zaterdag:

InstaBubblesOp zaterdag had ik afgesproken met mijn nicht in Amsterdam, om daar gezellig te winkelen. Na een rit van 2 uren was ik echter eerst toe aan wat eten. En dus besloten we om eerst wat bij de Beijenkorf te gaan eten.InstaBubblesDaarna liepen we nog even door de winkel, langs de prachtige designertassen. En ik kon eindelijk mijn favoriete designermerk – wat betreft tassen – van dichtbij bekijken en betasten.
InstaBubblesOoh de tas van mijn dromen, de Chloe Faye tas, of in dit geval de rugzak van mijn dromen. Ook deze heb ik eindelijk in het echt kunnen bekijken en bewonderen. En helaas was hij in het echt nòg mooier dan ik had gedacht.InstaBubblesOok liepen we even een Timberland winkel binnen, waar ik een nieuw paar Timbo’s wou passen. Aan mijn rechtervoet zie je de nieuwe ietwat smallere versie van mijn eigen Timbo’s. Helaas hadden ze mijn maat niet op voorraad in het zwart. Maar ik kon ze in ieder geval even passen en voelen hoe ze zaten. Ik denk dat dit de opvolgers van mijn huidige Timbo’s worden. Iets minder bulky en zwaar.InstaBubblesVerder liepen we nog even bij een prachtige hoedenwinkel naar binnen. Waar ik overigens erg aardig en zeer vakkundig geholpen werd. Ik heb er overigens niets gekocht, want de prijzen lagen erg hoog voor een hoed. Maar het waren wel hele mooie en kwalitatief goede hoeden. InstaBubblesEn om onze shopdag af te sluiten besloten we te eten bij een Mexicaans restaurant. Overigens hebben zowel mijn nicht als ik beiden niks gekocht. We hebben alleen maar dingen bekeken, maar we zagen geen van beiden iets wat we ècht graag wouden hebben.InstaBubblesHelaas viel het eten mij ietwat tegen. Het was niet vies, maar het was gewoon totaal anders dan ik mij van tevoren had ingebeeld. Ik had tortilla’s besteld, maar deze waren compleet in een  sausje gedrenkt. En dat vond ik toch best gek. En om te voorkomen dat ik last van mijn maag/darmen zou krijgen, heb ik dan ook helaas niet alles opgegeten.

Zondag:

InstaBubblesOp zondag deed ik eigenlijk vrij weinig. Ik bekeek wat series, vouwde de was op en dat was het eigenlijk wel zo een beetje. Een echte zondag dus!

Tot slot:

InstaBubblesAfgelopen week was het ook nog eens dierendag. Sinds madame ouder is wil ze minder vaak spelen, dus een nieuwe bal of een nieuwe (speel)kip is niet meer echt aan haar besteed. Dus had ik al bedacht dat ze lekker voer zou krijgen. Maar omdat ze tegenwoordig erg gevoelige darmen heeft, heb ik het voer bij de dierenarts gekocht. Gelukkig vond ze het erg lekker en reageerde haar darmen hier ook goed op. Ook wel zo fijn voor mij 😉. Een geslaagde dierendag dus!


En dat was mijn afgelopen week in een foto notendop. Ik hoop dat je het leuk vond om weer eens een ouderwetse InstaBubbles te zien. De komende week ga ik o.a. gezellig met een vriendin naar de bioscoop en verder heb ik weinig op de planning staan. Heel fijn, want op die manier kan ik mooi vooruit werken voor de website. Hoe was jouw afgelopen week?

Bedankt voor het lezen!

peggyst

 

 

 

Wil je meer InstaBubbles bekijken? Klik dan hier.

4 comments

 1. Agata

  Ik ben nieuwsgierig: wat voor werk doe je?

  Beantwoorden

  1. PeggyST

   Hi Agata, ik kan me jouw nieuwsgierigheid heel goed voorstellen. Maar omdat ik niet wil dat het online bekend is wat voor werk ik doe, benoem ik mijn werkgever liever niet. Ik kan je wel vertellen dat ik voor een stichting werk, waarbij we kinderen met problemen proberen te helpen. Leuk dat je even een reactie hebt achter gelaten! Liefs, Peggy 🤓.

   Beantwoorden

 2. PeggyST

  Hi Aruna, dat was inderdaad een soort tompouce. Maar dan van de Bijenkorf. De bovenkant bestond uit suiker ofzo….🤔 Het was echt mierzoet, dus dat heb ik laten staan. En ja, ik ben ook erg blij dat ik kan blijven werken. Hoe was jouw week? Leuk dat je weer een reactie hebt achter gelaten! Fijne avond verder. Liefs, Peggy 🤓.

  Beantwoorden

 3. Aruna

  Ziet eruit als een leuke week! Fijn dat je kan blijven werken.
  Jammer van het Mexicaanse eten, maar je hebt hopelijk wel genoten van de tompouce? Die ziet er heerlijk uit 🙂

  Beantwoorden

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: