Instabubbles

InstaBubbles | ‘De balans kwijt, cake bakken & rustig aan doen.’

Hee hoi, welkom op deze prachtige lente-achtige maandag. Na een week geen artikelen te hebben geplaatst op mijn blog, is het vandaag weer tijd voor een nieuwe Instabubbles. Sinds ik begonnen ben met het vrijwilligerswerk vind ik het erg lastig om het overzicht te behouden. Ik vind het werk leuk, maar fysiek vind ik het ook best zwaar. Dus vandaar dat ik vorige week ook niets geblogd heb. Ik ga mijn best doen om deze week weer wat artikelen voor te bereiden, zodat ik deze volgende week online kan plaatsen. Maar ik beloof niks! Goed, dat terzijde. Afgelopen week bakte ik o.a. twee keer een cake en maakte ik braaf mijn huiswerk samen met een collega. Benieuwd naar wat ik nog meer beleefd heb?

Maandag:

instabubbles Op maandag had ik een afspraak met een collega, om (hoe braaf?!) huiswerk te maken. Daar zag ik dat zij deze lekkere thee van Pickwick had, die ik aldoor maar niet kan vinden in de winkel. Mijn collega gaf aan dat het in een Pickwick pakket genaamd ‘fruit garden’ zat, met meerdere smaken. Handig, want nu weet ik waar ik naar moet zoeken in de supermarkt.

instabubbles Ik at ook gezellig mee tijdens het avondeten. Mijn collega had een vegetarische curry met rijst gemaakt, lekker!

instabubblesNa het eten liepen we door naar ons werk, omdat we die avond weer training hadden.

instabubbles En toen ik later die avond thuis kwam, keken mijn vriend en ik nog het laatste deel van het Carrè debat af. En daarna was het eindelijk tijd om naar bed te gaan, wel zo lekker na een drukke dag.

Dinsdag:

instabubblesDinsdag was mijn rustdag. Ik deed verder niets bijzonders, behalve dan dat ik een hele simpele cake bakte. Het was een cake uit een Koopmans pakket, dus super makkelijk en snel te bereiden. Eigenlijk zou je het geen bakken mogen noemen, omdat het zo simpel voor je gemaakt wordt. Maar goed, de cake was goed gelukt en daar gaat het om. Het was trouwens een appel-karamel cake.

Woensdag:

Instabubbles Op woensdag luisterde ik nog even een aantal gesprekken mee, bij mijn vrijwilligerswerk.

InstabubblesDaarna liep ik door naar de stad, om mijn vriend zijn gerepareerde telefoon op te halen.

InstabubblesEn uiteraard kon ik het niet laten om ook even de boekenwinkel in te lopen. #liefdevoordeboekenwinkel

Instabubbles InstabubblesLeuk boek 👍🏾.

InstabubblesWhuuutt?! Ik zag bij de boekenwinkel een aantal Kuifje stripboeken liggen. Vroeger vond ik Kuifje echt super leuk, zowel de strips als de tekenfilms. Ik voel een nieuwe verzameling aankomen…🤔😃.

Instabubbles‘S avonds haalden mijn vriend en ik onze wekelijkse boodschappen op bij de Jumbo. Altijd handig en lekker snel op deze manier.

Donderdag:

Op donderdag had ik een begrafenis van een buurman van mijn moeder. Hij was onverwachts overleden aan een hartaanval en dat terwijl hij nog maar 51 jaren oud was. Ik vond de begravenis indrukwekkend en mooi gedaan. Het was heel gek om te beseffen dat zo een aardig persoon er opeens niet meer is. Het was een hele aardige en behulpzame buurman, die mij nog geholpen heeft bij het verhuizen e.d. Ik vond het heel gek om te beseffen dat iemand die ik 1,5 weken geleden nog gezien en gesproken had, er nu opeens niet meer is.

Vrijdag:

InstabubblesOp zaterdag gingen mijn vriend en ik o.a. naar de MediaMarkt, op zoek naar een nieuwe stofzuiger. Niet dat je stofzuigers op deze foto ziet, maar dat terzijde.

InstabubblesSpelletje proberen in de MediaMarkt. Maar ik bakte er absoluut niks van.

InstabubblesLater die avond speelden we nog een leuk nieuw spelletje, altijd gezellig! En uiteraard won mijn vriend het spelletje en verloor ik wederom….as per usual.

Zaterdag:

Instabubbles Zaterdagavond had ik wederom zin om te bakken en deze keer probeerde ik een nieuw cake recept uit. Ik bakte namelijk een yoghurt cake. Dit was de before.

InstabubblesEt voilà, het eindresultaat. Ik vond de cake zelf niet bijzonder lekker, omdat deze niet erg zoet was. Mijn vriend daarentegen vond het wel een lekkere cake. Heb jij weleens yoghurt cake gehad? En zo ja, wat vond jij ervan?

Tot slot:

Instabubbles


Goed, dat was het weer voor vandaag. Komende week heb ik het gelukkig weer wat minder druk en ik hoop dan ook van harte dat ik wat meer aan het bloggen toe kom, want ik mis het wel.

Heel erg bedankt voor het lezen!

peggyst

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: