instabubbles

InstaBubbles | April 2015 | week 4

Hallo en welkom op deze prachtige maandagochtend! Afgelopen week was een super leuke week. Waarom?! Omdat ik mijn rijbewijs heb gehaald!! Whoehoee!!! Daarnaast heeft mijn vriend sinds kort ook een leuke nieuwe baan en heeft FC Groningen de bekerfinale gewonnen van PEC Zwolle! Yeah! Kortom, afgelopen week was heel leuk. Kijk je mee naar mijn InstaBubbles?

InstaBubbles

Zondag:

Mijn vriend bakte  weer lekker pannenkoeken met spek. Hmm jumm! ‘Get in mah belly!!’ Verder deden wij zondag niet erg veel. Het was een heerlijke rustige zondag.

Maandag:

Op maandag was het natuurlijk Koningsdag, maar ik ben verder niet de stad in geweest. Het weer viel heel erg mee, dus ben ik lekker wezen wandelen met Shady. En de rest van de dag heb ik niet zo heel veel bijzonders gedaan.

Dinsdag:

Bij de Kruidvat kwam ik deze leuke lippenstift tegen in potlood vorm.  Ik moet eerlijk bekennen dat ik het merk vergeten ben. Maar ik weet nog wel dat het rond de € 6,- kostte.

Verder ben ik op dinsdag in totaal 3x (!) naar de Albert Heijn gegaan. Wat een gedoe zeg. Ik had boodschappen gedaan en ik was iets vergeten bij de kassa. En natuurlijk kwam ik daar pas thuis achter. Dus kon ik net zo hard weer terug fietsen naar de winkel. Gelukkig herkende het meisje achter de kassa mij direct, en gaf mij mijn vergeten handlotion.

Woensdag:

Op woensdag ben ik even naar de Tuinland gegaan. 

Donderdag:

Omdat ik het zat was om altijd het laatste gedeelte van mijn concealer weg te moeten gooien, besloot ik (enigszins met geweld) het dopje van het flesje te verwijderen. Uiteindelijk is het mij gelukt en kon ik nog heel wat concealer uit het flesje halen. Dikke prima dus!

Vrijdag:

Op vrijdag had ik om 11:40 uur mijn praktijkexamen voor mijn rijbewijs. Mijn rit ging eigenlijk prima. Ik kreeg alleen tijdens de ‘om keer opdracht’ een brainfart ofzo, want ik raakte even in paniek toen het niet in een keer lukte. Ik besloot om even door te rijden en het ergens anders nog een keer te proberen. En toen lukte het in een keer! Phew, gelukkig maar. Al met al was ik niet eens heel zenuwachtig! Na de rit feliciteerde de vrouwelijke examinator mij en moest ik een handtekening plaatsen en was alles alweer voorbij!

‘S middags ben ik samen met mijn moeder langs mijn vader gereden. Ik had alleen aan mijn moeder en vriend verteld dat ik die dag moest afrijden, en verder wist niemand er van af.

Om het behalen van mijn rijbewijs te vieren en om te vieren dat mijn vriend sinds kort een nieuwe leuke baan heeft, besloten we om een drankje te doen bij ons ‘vaste’ cafe, namelijk het Grand Cafe in Groningen. Daar besloten om onszelf lekker te trakteren op een Gronings plankje. Hmm jummmm!


Nou dat was het weer voor deze week. Ik hoop dat je het leuk vond om te lezen en te zien.

Bedankt voor het lezen!

Liefs, Peggy.

Wil je meer InstaBubbles lezen? Dat kan, klik dan hier.

 

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: