InstaBubbles

InstaBubbles weekvlog #12 | ‘Eindelijk het goede nieuws delen!’ |

Het is maandag en dat betekent dat het tijd is voor een nieuwe InstaBubbles. In de vlog van deze week laat ik heel even van mij horen op mijn verjaardag en deel ik eindelijk het goede nieuws met je. En even voor de duidelijkheid, deze InstaBubbles is van de afgelopen twee weken. In verband met alle drukte e.d. zal de InstaBubbles af en toe iets meer dan een week achter lopen. Anyways, kijk je gezellig mee naar mijn afgelopen twee weken?

Vlog:

Dinsdag 29 mei:

InstaBubblesOp dinsdag had Laif een afspraak in het UMCG voor zijn gehoor. En deze keer mocht ik mee naar binnen, aangezien het alleen om een gesprek ging en niet om een gehoortest. We kwamen in een geluidsdichte kamer te zitten en ik vond het zò vreemd klinken in die kamer. Niet alleen het geluid in de kamer klonk naar mijn idee heel anders, maar er waren ook totaal geen omgevingsgeluiden te horen. Heel bijzonder. Laif vindt zo een kamer juist erg prettig, maar ik vind het maar vreemd. Waarschijnlijk omdat ik juist wel van geluid om mij heen houd.

Woensdag 30 mei:

InstaBubblesIn april is een vriendin van mij bevallen van haar eerste kindje. En omdat ik de gloednieuwe ouders eerst wat rust wou geven, besloot ik om niet meteen dezelfde maand op kraamvisite te gaan. Ik kan mij namelijk voorstellen dat je beide uitgeput bent van alle nieuwe ervaringen en daar wou ik hun dan ook de ruimte voor geven. Maar goed, nu was het dan eindelijk zover en ging ik – samen met een andere gezamenlijke vriendin – op kraamvisite.

InstaBubblesHun prachtige dochter was super rustig en is gezellig bij iedereen – ja, zelfs bij mij – op schoot geweest. Ik ben (nog) niet zo een held met baby’s vasthouden e.d. Ik vind ze er altijd zo klein en kwetsbaar uitzien en ik ben dan bang dat ik iets verkeerd doe bij een baby. Maar goed, deze keer durfde ik het wel aan en heb ik lekker geknuffeld met deze uber schattige baby. En ze heeft niet een keer gehuild!

Donderdag 31 mei:

InstaBubblesOp 31 mei was ik jarig en werd ik 32 jaartjes oud. En ik had dit jaar geen zin om een feestje te geven. Dus ik heb het lekker rustig gehouden. Ik ben die dag wel gezellig wat gaan drinken samen met mijn moeder en een vriendin. En dit jaar had ik wederom super mooi weer op mijn verjaardag. Nou mooier kan het niet worden toch?!

Dinsdag 5 juni:

InstaBubblesZoals ik al eerder aangaf is deze InstaBubbles van de afgelopen twee weken. Dus deze foto is van de afgelopen week. Ik had die dag afgesproken met een vriendin van mij om samen even wat foto’s te maken. Het was die dag gelukkig heerlijk weer, dus we hebben de hele middag lekker wat kunnen rondlopen en foto’s kunnen schieten. Uiteraard namen we tussendoor ook even een drinkpauze, wat wel nodig was met het warme weer. InstaBubbles

InstaBubblesEen paar van de foto’s die we gemaakt hebben.

Donderdag 7 juni:

InstaBubblesOp donderdag was ik de hele dag druk bezig met mijn geheime project, want dat loopt naast al het andere ook nog door. Ik vind het nog steeds ontzettend leuk om te doen en van alles uit te zoeken e.d. Aan het einde van de dag was ik kapot, maar wel voldaan! Heb jij enig idee wat mijn geheime project inhoud? Ik ben erg benieuwd wat jij denkt

Vrijdag 8 juni:

InstaBubblesOp vrijdag had ik ook weer gezellig afgesproken met een andere vriendin van mij. In eerste instantie waren we van plan om samen te gaan stappen. Maar aangezien we daar beiden geen zin meer in hadden, besloten we om gezellig sushi te gaan eten. Laif houdt helaas niet van sushi, dus dit was de perfecte gelegenheid  voor mij om weer eens sushi te eten. We hebben gegeten bij de Sushi Mall in Groningen. En ik vond het eten daar erg lekker. InstaBubblesHet bestelsysteem verliep d.m.v een tablet. Ik had zoiets nog nooit gedaan, maar achteraf vond ik het wel een fijne manier van uiteten gaan.
InstaBubblesEn na het eten gingen we gezellig naar de bioscoop. We hebben Deadpool 2 bekeken en ik moet zeggen dat ik het een leuke film vond, maar ik vond het eerste deel wel leuker en beter. Maar desalniettemin vond ik het nog steeds een leuke film. Ik vind het een aanrader en zeker voor degene die deel 1 ook hebben gezien.

Zondag 10 juni:

InstaBubblesOp zondag werkte ik aan de blog, maar dan vanuit mijn ‘soft office’. Met andere woorden, vanuit bed dus. Deze term hoorde ik een Britse YouTuber gebruiken en ik vond het een passende beschrijving. Maar goed, nu ik het zo druk heb met allerlei leuke dingen, moet ik wel echt in ieder geval èèn dag in de week mijn rust pakken. Anders ga ik gedurende de week steeds meer achter mezelf aanlopen en dat is niet de bedoeling natuurlijk.

Tot slot:

InstaBubblesJe vraagt je wellicht af wat nou het goede nieuws was dat ik wou delen… Deze foto hebben we gemaakt op het moment dat wij ons goede nieuws even met z’n tweeën gingen vieren. En wat is nou precies het goede nieuws? Nou, daarvoor verwijs ik je graag naar mijn vlog. Daarin vertel ik heel uitgebreid over hetgeen ons zo blij heeft gemaakt de laatste tijd. Dus bekijk zeker even de video als je daar nieuwsgierig naar bent. Ja ik weet het, flauw van mij.. Maar op deze manier bekijk je ook even mijn vlog…dat is ook leuk toch?! En nee, ik ben niet zwanger. Dus dat is niet het goede nieuws wat ik deel in de video. InstaBubblesTijdens het maken van bovenstaande foto heb ik gebruik gemaakt van Skittles. En uiteraard moest Shady de boel even komen bekijken en besnuffelen. Voor degenen die zich het afvragen, ik heb deze snoepjes daarna weg gegooid.


Dat was het weer wat betreft deze InstaBubbles. Zoals je wellicht gemerkt hebt, is het de laatste tijd qua content erg rustig op de blog. Daar heb ik bewust voor gekozen, aangezien er nu zoveel andere dingen lopen. Ik zal de komende tijd dus minder artikelen plaatsen op de blog. Maar de InstaBubbles probeer ik wel elke week te plaatsen, omdat de meeste lezers dat leuke artikelen vinden. Dus dan weet je dat ook weer even.

Voor nu bedankt voor het lezen en bekijken van de video. En ik wens je een hele fijne week toe!

peggyst.nl

 

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: