InstaBubbles

InstaBubbles | ‘Een spontane verrassings picknick’ | week #19.

Whoa, een InstaBubbles die ruim drie weken te laat is?! What’s going on? Nou er is een hoop gaande. En wat er precies allemaal aan de hand is, daar zal ik binnenkort meer over vertellen. Maar gelukkig allemaal leuke dingen, dus dat is fijn! Voor nu hoop ik dat je meekijkt naar mijn nieuwste InstaBubbles, bestaande uit een vlog en uit foto’s. Kijk je mee?

Vlog:

Zondag:

InstaBubblesOp zondag was het heerlijk weer en dat kwam goed uit, want die middag hadden we een verjaardag van Laif z’n zus en haar vriend. Gelukkig had ik ruim vantevoren de cadeaus gekocht en hoefde ik alleen nog maar alles in te pakken en een kaartje te schrijven.

En door het mooi weer, konden we de hele middag lekker buiten in de tuin kunnen zitten. En mocht je je afvragen wat wij hun cadeau hebben gegeven. Laif z’n zus heeft een cd van Beyoncé gekregen en haar vriend hebben wij 2 paren Happy socks gegeven.

Maandag:

InstaBubblesVan mijn moeder had ik vorige week een bos met prachtige pioenrozen gekregen. En door het mooie weer kwamen de rozen extra snel tot bloei. Ik word altijd zo blij van mooie vrolijke bloemen in huis. InstaBubblesLaif was ook weer ff bezig geweest in v toilet…🙄.

Dinsdag:

InstaBubblesAahw, kiek em liggen! Onze lieve Freddy is er nog steeds en aangezien ik al een poosje geen foto van hem had gedeeld, doe ik dat dus bij deze. Het is en blijft een enorme lieve dikkerd 😍.

Woensdag:

InstaBubblesLa La Land is absoluut één van mijn favoriete films van 2017. En dat terwijl ik normaliter totaal niet van musical films houd! Maar ik vind dit ZO een toffe film en ik bekijk hem nog zeer regelmatig. Afgelopen woensdag had ik er weer zin in. Stiekem wil ik ook nog de cd met alle filmmuziek kopen, omdat ik de muziek zo leuk en vrolijk vind. InstaBubblesLater die middag kwam mijn moeder even gezellig langs. Omdat we allebei nog boodschappen moesten doen, besloten we dit samen te doen. In de winkel zag ik dat Laif z’n bier in de aanbieding. En dus maakte ik deze foto voor hem.InstaBubblesIk ontdekte deze lekkere health bar, die helaas uit het assortiment werden gehaald.

InstaBubblesToen ik Shady die middag ging uitlaten, zag ik dat een medewerker van de kinderboerderij aan het wandelen was met een geit. Haha, ik vond dat er zo grappig uitzien! Ik kletse nog even wat met deze dame en zo kwam ik erachter dat deze geit Blue Berry heet, althans dat denk ik. Het was iig iets met Blue. InstaBubblesLater die middag wou ik naar een winkel rijden, om een cadeau te halen voor mijn moeder. Maar omdat het zo druk op de weg was, besloot ik dit een andere keer te doen. En aangezien ik vlak bij Laif z’n werk was, besloot ik even bij hem op bezoek te gaan.

Donderdag:

InstaBubblesOp donderdag was ik voornamelijk bezig met het editen van mijn ‘everyday make-up tutorial’. Mocht jij benieuwd zijn naar welke make-up producten ik dagelijks gebruik, dan kun je de video hier bekijken.

Tot slot:

InstaBubblesEn ze snurkte nog lang en gelukkig..


Zo dat was mijn veel te late InstaBubbles van deze week. Binnenkort zal er een nieuw artikel online komen, waarin ik alles uitleg wat er nu gaande is. Het is allemaal super leuk en spannend, dus houd zeker mijn blog en/of YouTube kanaal in de gaten.

Bedankt voor het lezen en het bekijken van de video!

peggyst

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: