Instabubbles

InstaBubbles | ‘Kijken, kijken, maar niet kopen’| Week 17.

He hoi, er is weer een nieuwe week aangebroken en dat betekent dat dit het uitgelezen moment is, voor een nieuwe InstaBubbles. Ditmaal heb ik een gecombineerde InstaBubbles voor je, met de reguliere foto’s + een vlog. Omdat dit de vorige keer wel beviel en er op deze manier voor een ieder wat wils is, dacht ik:‘Why not?!’. In deze InstaBubbles kun je zien dat Laif en ik 2 woningen hebben bezocht, liet ik mijn schildklier checken en ben ik weer eens eindelijk naar de bioscoop geweest. Benieuwd hoe dat er in foto’s en een vlog uitziet?

InstaBubbles 

‘Kijken, kijken, maar niet kopen’

Dinsdag:

InstaBubblesOp dinsdag ging ik gezellig ouderwets de stad in met mijn moeder. Onze shopping trip begon bij de Skin Cosmetics, waar mijn moeder o.a. een nieuwe lipstick wou kopen. De lipstick heeft ze uiteindelijk niet gekocht, maar wel een ander product waar ze ook naar op zoek was. InstaBubblesBij de Costes had een verkoopmedewerkster een leuke groene wikkeljurk aan. Ik vroeg aan haar waar deze hing en ik zag dat ditzelfde model jurk in meerdere kleuren verkrijgbaar was. Dus ik besloot ze alle drie te passen.InstaBubblesDit is de rode variant. Als je iets grotere borsten heb moet je toch echt een shirtje of een onderjurkje hieronder aan. Want bij mij bleef de jurk niet op zijn plek zitten bij mijn decolleté. Terwijl deze bij de verkoopmedewerkster keurig op zijn plek bleef zitten. Tja, dat is dan het voordeel van het hebben van kleine borsten.

InstaBubblesEn dit was de groene variant. Ik ben vergeten om een foto van de paarse jurk te maken. Maar uiteindelijk vond ik de paarse en de groene jurk het leukst. Overigens heb ik alle jurken laten hangen, want ze waren best prijzig, namelijk € 49,95. En omdat ik ze niet meteen bijzonder fantastisch vond, heb ik ze dus voor nu nog even laten hangen. InstaBubblesLater die avond speelden Laif en ik nog een gezellig potje ’40 op tafel’. Altijd leuk om zo onze avond af te sluiten. En na het spelen van 4 potjes, was het tijd voor mij om naar bed te gaan.

Woensdag:

InstaBubblesOp woensdag ging ik langs de huisarts, om mijn schildklier te laten checken. Van de MDL-arts (maag-darm-lever) moest ik dit elk jaar laten controleren, omdat deze toentertijd op het randje zat. Niet alarmerend, maar toch goed om dit eens in de zoveel tijd te controleren. Ik kon donderdag bellen voor de uitslag. InstaBubblesLater die middag ging ik naar de sportschool. Het is de laatste 1,5 weken niet zo goed gegaan met het sporten. Ik was erg moe en daardoor heel gedemotiveerd om te sporten. Plus het feit dat ik nauwelijks verbetering zie, eerder verslechtering, vind ik het toch wel lastig om hier gemotiveerd mee door te blijven gaan. Ik zou zo graag personal training willen, maar dit is zo ontzettend kostbaar. En aangezien ik ook met mijn geheime project bezig ben, zal ik ergens keuzes in moeten maken.

Maar mocht jij nog een kundige personal trainer (evt. in opleiding) kennen die mij wil helpen, laat het mij dan zeker even weten!
InstaBubblesEn na het sporten was het rond 4 uur tijd voor een eiwitshake en een koolhydraatarm broodje met kaas (en mosterd). Lekker!

Donderdag:

InstaBubblesOp donderdag hadden wij wederom een bezichtiging en daarna besloten Laif en ik om die avond lekker makkelijk te eten. We kozen beiden voor een pizza. En ik besloot om deze bloemkool pizza van Dr. Oetker te proberen. Nou zit er voornamelijk nog steeds veel tarwebloem in en zit er maar 17% aan bloemkool in de bodem verwerkt, maar toch. Ik raakte er in ieder geval niet zo opgeblazen van, als van een reguliere pizza. InstaBubblesEn de smaak? Ik moet zeggen dat ik het wel een lekkere pizza vond. Zeker wel voor herhaling vatbaar. En ik ben ook erg benieuwd naar de andere varianten, met een bieten bodem en een spinaziebodem. Die laatste twee klinken nou niet bepaald lekker.

Zaterdag:

InstaBubblesOp zaterdag ontving ik een pakketje naar aanleiding van een samenwerking. Het gaat om een paar toffe schoenen en deze zal ik binnenkort (zodra ik foto’s heb kunnen maken) aan je laten zien. Het zijn in ieder geval typische ‘Peggy schoenen’.

Zondag:

InstaBubblesOp zondag moest ik werken, dus daar bestond mijn dag grotendeels uit.

Tot slot:

InstaBubblesEn tot slot kwam ik de afgelopen week deze oude foto van Shady tegen. En pas toen ik deze foto goed bekeek, zag ik hoe oud Shady tegenwoordig eigenlijk lijkt. Omdat ze wit is, lijkt ze natuurlijk niet grijzer. En toch is ze dat zeker geworden. Juist wanneer je deze oude foto vergelijkt met een foto van nu. Aahw, m’n ouwe poppenprinses!InstaBubblesEn niet alleen is ze een stuk grijzer geworden, ze is ook flink wat afgevallen. Met name in haar kopje kan ik het goed terugzien. Ach ja, gelukkig is dit allemaal heel normaal en hoort het er nou eenmaal bij. Maar toch grappig (en een beetje confronterend)om dat zo terug te zien.


En dat was mijn afgelopen week in een notendop. Mijn schildklier moet ik overigens over een half jaar weer laten testen. Uit het onderzoek bleek namelijk dat deze momenteel nog (net) goed functioneert, maar dat ik wel op het randje zit. En daarom wil mijn huisarts dat ik dit nu dus regelmatiger laat controleren. Dus toch maar goed, dat ik dit weer even heb laten checken dit jaar. Heb jij jouw schildklier weleens moeten laten nakijken d.m.v. bloedonderzoek?

Bedankt voor het lezen!

peggyst

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: