instabubbles

InstaBubbles | ‘Weer eens gezellig op stap’ | week 14.

Het is maandag en dat betekent dat ik weer een nieuwe InstaBubbles voor je heb klaarstaan. Afgelopen week had Laif vakantie, zijn wij naar keukens en badkamers gaan kijken en hadden we tot slot een leuk feestje. Benieuwd hoe dat er in foto’s uitziet?

• InstaBubbles •

‘Weer eens gezellig op stap’

Zaterdag:

Wellicht is het jou al opgevallen, maar ik ben sinds dit seizoen helemaal Temptation Island ‘fan’ geworden. En af en toe maak ik een reactie video op een aflevering van Temptation Island. Heb jij mijn meest recente reactie video al bekeken? Zo niet, klik dan hier.InstaBubblesZaterdagavond was het filmavond. Love it! Dus ploften Laif en ik op de bank en hebben wij de film ‘It’ (de versie van 2017) bekeken. We wisten beiden niet precies waar de film over ging en daardoor konden we ons dus lekker laten verrassen. Vroeger was ik dol op horrorfilms..tegenwoordig not so much… Tijdens het bekijken van deze film heb ik letterlijk hardop gegild en was ik ongeveer 16 hartverzakkingen rijker, haha jeetje…🤭☺. Maar goed, ik vond het wèl een hele leuke film. Als het goed is komt in 2019 ‘It: chapter two’ uit, en daar ben ik zeker benieuwd naar.

Maandag – tweede paasdag:

instabubblesOnze tweede paasdag begon met een lekker uitgebreid paasontbijt.

InstaBubblesOmdat ik op eerste paasdag moest werken, besloten Laif en ik om op tweede paasdag gezellig langs een aantal keuken- en badkamer boulevards te gaan. Gewoon om ons te oriënteren op de prijzen, onze voorkeuren en de mogelijkheden. En omdat we de hele dag van huis zouden zijn, bracht ik Shady naar mijn moeder. Ik vind het toch wel sneu als ze ongeveer driekwart van de dag alleen in huis is, dus dit was een mooie oplossing.instabubblesIn een van showrooms kwamen we een douche tegen met daarin een opklapbaar zitje. Zoiets is ideaal voor mij, voor de dagen waarop ik erg vermoeid ben. Nu ga ik meestal op een kruk zitten, maar dit is natuurlijk een veel mooiere oplossing. Op deze manier neemt een zitje ook niet teveel ruimte in beslag in de douche. Gelukkig hoef ik tegenwoordig niet meer vaak zittend te douchen. Maar het is bijvoorbeeld ook handig na een operatie. instabubblesDit is ook wel een handige oplossing indien je in een bad moet douchen. Scheelt je weer een hoop geklim en geklauter.instabubblesOok zagen we een keuken met een enorm dik marmeren keukenblad. Heel erg mooi, maar waarschijnlijk ook erg prijzig. Wij zagen in ieder geval geen prijs bij de keuken staan, dus het zal vast niet heel goedkoop zijn geweest.

Dinsdag:

instabubblesLaif had afgelopen week vakantie en hij had blijkbaar op zijn ‘to-do’ lijstje staan dat hij de vriezer wou ontdooien/schoonmaken. En verder wou hij ook nog de oven en de koelkast schoonmaken. Hij besloot te beginnen met de vriezer en de oven. Al met al was hij langer bezig dan hij van tevoren had gedacht, maar daarna zag het er wel weer lekker schoon en netjes uit. Wat heb ik toch een lieve vent he?! Die zomaar uit zichzelf gaat schoonmaken…😍. (Edit: en zeikt over cocktails…he Laif?!)

Woensdag:

instabubblesOnlangs bedacht ik mij dat het wellicht een goed idee zou zijn om mijn avondeten te verplaatsen naar de middag. Zeker omdat ik toch het meest actief ben in de middag en dat ook het moment is waarop ik de meeste calorieën verbrand. Het is dan ook (voor mij) vrij onlogisch om de zwaarste maaltijd aan het einde van de dag te nuttigen. Dus ik ben erg benieuwd of mij dit gaat bevallen en of het een positieve bijdrage heeft aan mijn ‘dieet’. instabubblesNa het (avond)eten ging ik aan de slag met de blog. Ik schreef een artikel met daarin een overzicht van alle leuke filmpremières voor de maand april. instabubblesEn later die middag ging ik naar de sportschool, waar ik wat cardio en krachttraining heb gedaan.

Vrijdag:

InstabubblesOp vrijdag ging ik samen met mijn moeder op pad, want ze was op zoek naar een nieuwe fiets. Onze zoektocht begon bij Belga fietsen en daar vond mijn moeder meteen haar nieuwe fiets. Ze heeft de fiets overigens niet direct gekocht, omdat ze graag haar oude fiets ook wou inleveren. Maar ze heeft nu in ieder geval een exemplaar gevonden en deze zal ze binnenkort ophalen.

Daarna liepen we door naar de Media Markt, omdat mijn moeder ook nog op zoek was naar een nieuwe radio voor in haar keuken. Uiteindelijk waren we langer bezig in de Media Markt, dan dat we bezig waren met het vinden van een nieuwe fiets. Ik vind het vaak slecht geregeld qua personeel bij de Media Markt. Werknemers hebben daar volgens mij allemaal hun eigen afdeling, maar niet bij elke afdeling staat altijd een medewerker. Super irritant als je het mij vraagt. Gelukkig liepen we uiteindelijk wel met een nieuwe radio de winkel uit, anders was het helemaal zonde van onze tijd geweest. InstabubblesTijdens het wachten zag ik dat de Media Markt ook nog steeds ouderwetse diskmans verkoopt. Ik had verwacht dat deze niet langer verkocht werden, sinds de komst van de iPods enz. Maar niets blijkt dus minder waar. Ik vond het overigens geen mooie diskmans. Ik weet nog wel dat ik vroeger echt een toffe doorzichtige diskman had. En och, wat heb ik dat ding veelvuldig gebruikt op de middelbare school. InstabubblesVrijdagavond was het wederom filmavond. We hebben een begin gemaakt met de film ‘Murder on the oriental express’. We moeten de film nog afkijken, want ik wou die avond op tijd naar bed. Tot nu toe is de film toch erg anders dan ik had verwacht, in positieve zin gelukkig.

Zaterdag:

InstabubblesZaterdagavond was het tijd voor een feestje. Voor de verjaardag van Laif zijn jongste zusje gingen we met z’n allen op stap naar een feest van ClubNU. Ditmaal werd dit feest georganiseerd in het Van der Valk hotel in Assen. En ik moet zeggen dat ik het een ontzettend leuk feest vond. Het publiek was wat ouder en er waren verschillende zalen, waar verschillende muziek genres werd gedraaid. Uiteraard vond ik de R&B/Hip Hop zaal het leukst, want dat is en blijft mijn favoriete muziek genre.

Maar goed, het was een top feestje op een mooie locatie, met een fijne sfeer. En gelukkig vond Laif zijn zusje het ook erg leuk. Al met al een geslaagde avond en zeker voor herhaling vatbaar.

Zondag:

InstabubblesZondag was uiteraard een dag van bijkomen. Omdat ik de vorige avond de hele tijd op hakken had gedanst, voelden mijn voeten de volgende ochtend nog steeds pijnlijk aan. Dus gebruikte ik dit houten voetmassage ding. Heerlijk! InstabubblesDe rest van de dag bracht ik grotendeels door in ons heerlijke bed. InstabubblesEn later die avond besloten Laif ik en spontaan om bij de Weeva te eten. De daghap was helaas niet meer verkrijgbaar, dus bestelden we van het menu. Ik koos voor de spareribs en dat was een behoorlijke portie. Maar ik heb het grotendeels allemaal zelf opgegeten. Het waren hele lekkere malse spareribs, alleen hadden ze van mij wel wat pittigers gemogen. Wat Laif voor stuk vlees had, kan ik mij niet meer herinneren. Maar hij vond het wel lekker, maar niet bijster bijzonder.

Tot slot:

InstabubblesMijn lieve ouwe kak madame wil sinds ze nu zo bejaard is, niet heel vaak meer spelen. Daar waar ze vroeger altijd wel wou spelen, is het tegenwoordig meer een uitzondering. Ach ja, dat hoort er ook bij…


En dat was mijn afgelopen week. Ik vond het een leuke week en Laif zijn vakantie is weer voorbij gevlogen. Ondanks dat we niet echt ergens op vakantie zijn geweest of er even tussenuit zijn gegaan, hebben we ons thuis ook lekker weten te vermaken. En dat weekendje weg komt een volgende keer wel weer! Hoe was jouw afgelopen week? Ik hoop dat je een fijne week hebt gehad!

Bedankt voor het lezen!

peggyst

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: