instabubbles

InstaBubbles | ‘Fitness, fitness en nog eens fitness’ |

Het is weer zover, vandaag heb ik een (foto) InstaBubbles voor je klaarstaan. Ik moet eerlijk bekennen dat ik de afgelopen tijd heel vaak vergeten ben om foto’s te maken, dus het is niet een hele volle InstaBubbles. Maar goed anyways, sinds vorige week heb ik het sporten weer opgepakt. Ik ben rustig aan begonnen met elke dag een half uur lopen op de loopband. Klinkt wellicht makkelijk, maar ik vond het behoorlijk zwaar in het begin. Maar ja, al het begin is zwaar en aan het einde van de week merkte ik al vooruitgang. Benieuwd naar de rest van mijn week?

• InstaBubbles •

‘Fitness, fitness en nog eens fitness’

Vlak na het ziekenhuis:

InstaBubblesDit is al een iets oudere foto maar ik wou hem toch nog even delen, omdat ik het een grappige foto vond. Omdat Kikker inmiddels wel aan vervanging toe was, heb ik onlangs een knuffel cadeau gekregen van Laif. Hij had gekozen voor een knuffel in de vorm van een eend. En die heb ik gemakshalve Kikker junior genoemd. Maar goed, toen ik laatst dus naar het AMC moest, nam ik beide knuffels mee. En bij thuiskomst heb ik beide knuffels in de was gestopt. Dat vind ik altijd wel zo hygiënisch na een ziekenhuisopname, want de knuffels vallen, worden door allerlei mensen aangeraakt enz enz. Ja ik weet het, je zou bijna vergeten dat ik een vrouw van 31 ben, na al mijn ‘knuffel geklets.’ Maar ik schaam mij totaal niet voor mij knuffels. Stop jij jouw knuffels of die van je kinderen wel eens in de was?

Zondag 12 maart:

InstaBubblesDe laatste tijd vinden Laif en ik het weer leuk om i.p.v. een serie te kijken op de bank, gezellig een spelletje te spelen. En dan kiezen we niet voor een langdurig bordspel, maar gewoon voor een kaartspel. En zoals altijd kozen wij voor het kaartspel ’40 op tafel’. Het is best fijn om af en toe eens rustig tegenover elkaar te zitten en niet alleen maar doelloos naar een serie te kijken. Gewoon fijn, ter afwisseling. Op die manier klets je toch ook weer iets meer met elkaar. Want ik moet altijd mijn mond houden tijdens het kijken van een serie. Anders raakt Laif teveel afgeleid….*insert eyes rolling face*

Maandag:

InstaBubblesIk vind het altijd prettig om in de avond de was op te vouwen. Na het eten heb ik vaak een half uurtje tijd over, omdat Laif dan de keuken aan het opruimen is. Ik kan dan nog niet douchen en dus is het een ideaal moment om de was op te vouwen. En deze keer lag er een hele berg aan schone was, dus ik pakte mijn laptop erbij en zette een YouTube video aan. Als ik met de was bezig ben, vind ik het altijd gezellig om iets van geluid op de achtergrond aan te hebben.

Dinsdag:

InstaBubblesTegenwoordig probeer ik om samen met Laif op te staan en te ontbijten. Niet alleen omdat dit gezellig is, maar ook om een ritme voor mezelf te creëren. Gelukkig heb ik het op tijd opstaan nu wel onder de knie. Het enige wat ik nu graag nog zou willen veranderen is dat ik niet de hele dag in mijn pyjama of chill kleding blijf rondlopen. Dat werkt ontzettend demotiverend, terwijl het eigenlijk maar een hele kleine aanpassing vergt. Dus dat is de volgende uitdaging die ik mezelf heb gesteld voor de komende periode.

InstaBubblesLater die ochtend ben ik gaan sporten. En aansluitend had ik een lunchafspraak bij een vriendin van mij.  Zij had een heerlijke vegetarische salade gemaakt, waar ik mij tijdens het sporten al op verheugde.  Helaas had ik die middag veel last van ritmestoornissen, dus dat was wel jammer. Maar gelukkig trok mijn hartslag weer bij na het eten.

Ik heb sinds kort het idee dat ik (soms) een hoge hartslag krijg wanneer ik honger heb en dat eten helpt bij het herstellen van mijn hartslag. Waarschijnlijk is het maar een idee, maar op dit moment ben ik dit aan het onderzoeken. Tevens heb ik onlangs mijn medicatie toch iets omhoog gegooid.

Donderdag:

InstaBubbles

Op donderdag had ik afgesproken met een andere vriendin, om samen gezellig uit eten te gaan. En uiteraard nam ik haar mee naar de Weeva, aangezien het eten daar lekker en betaalbaar is. De daghap was die dag echt super lekker! En omdat ik liever geen rijst meer eet, heb ik dit ingeruild voor een bakje patat. Niet dat patat nou zo gezond is, maar de patat en mayonaise van de Weeva is werkelijk subliem!  Dus daar maak ik graag een uitzondering op. Kort samengevat, we hebben die avond heerlijk gegeten.

InstaBubblesNa het eten besloten we om nog even ergens een drankje te gaan doen. We kwamen uiteindelijk terecht in de bar naast de Weeva. Toen ik de drankkaart bekeek, zag ik dat ze allerlei verschillende cocktails aanboden. En zelfs alcohol vrije cocktails, zoals de Nojito. Ik drink al jaren geen alcohol meer en ik moet eerlijk bekennen dat ik het ook totaal niet mis. Het enige wat ik nog wel eens zou willen drinken, is een klein glaasje port. Dat vind ik dan wel weer lekker. Ik besloot om de alcoholvrije cocktails te laten voor wat ze waren en te kiezen voor een warme chocolademelk.

Zaterdag:

InstaBubblesOp zaterdag was ik de hele middag bezig met het filmen van mijn Temptation Island video. Helaas kwam ik er twee minuten voor het filmen achter dat mijn standaard kit lens niet langer meer werkte. Gelukkig had ik nog een andere lens waar ik mee kon filmen. Maar het is toch altijd weer balen als een lens stuk gaat. Ik moet deze week even kijken hoe duur het is om de lens te laten repareren. Want een nieuwe kopen is  ook weer vrij prijzig.

Tot slot:

InstaBubblesJe zal vast denken: ‘Wat doet Shady in hemelsnaam bovenop de wasmachine?!’ Nou dat komt omdat ik af en toe haar buikje met speciale shampoo moet wassen, als ze last heeft van huidirritaties. En om het mezelf makkelijker te maken, besloot ik haar op de wasmachine te zetten. Zo hoefde ik niet de hele tijd te bukken en kon ik beter zien waar ik mee bezig was. Maar Madame voelde zich niet helemaal prettig zo bovenop de wasmachine. Nou waarschijnlijk voelde ze zich gewoon niet prettig in de douche, haha.


En dat was mijn InstaBubbles van de afgelopen week. Vrij kort en krachtig, maar door het sporten heb ik ook niet. zoveel boeiends gedaan. Ook deze week ga ik weer ‘lekker’ vaak naar de sportschool. Hiephoi…..🙄!

Bedankt voor het lezen!

peggyst

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: