InstaBubbles

InstaBubbles |’Een nieuwe tafel, een nieuwe poef & een nieuw huis?’ |Week 3

Vandaag wil ik het nèt even anders dan anders doen. Ik heb vandaag namelijk een InstaBubbles voor je klaarstaan. Nou is daar op zichzelf natuurlijk niets nieuws aan. Maar wat wèl nieuw is, is dat ik deze keer zowel een foto versie als een vlog voor jou heb gemaakt. Op deze manier is er voor ieders wil wat. Nou, is dat niet leuk?! In de afgelopen 1,5 weken heb ik o.a. een nieuwe tafel gekocht, een nieuwe poef èn zijn Laif en ik bij een woning gaan kijken. Benieuwd? Bekijk dan zeker de video en mijn gloednieuwe InstaBubbles.

• InstaBubbles •

Dinsdag:

InstaBubblesEen van mijn favoriete huishoudelijke bezigheden is het doen van de was. Maar soms – i.v.m. drukte – stapelt de schone was zich op, totdat er uiteindelijk een enorme berg aan (schoon) wasgoed ontstaan is. Dus besloot ik om dinsdagmiddag even de tijd te nemen voor de was en alles in een keer op te vouwen en op te ruimen. Hopseflaps! En een dag later lag er alweer een nieuwe verse stapel schone was op mij te wachten… Haha, het gaat maar door he?InstaBubblesVerder maakte ik wat pakketten klaar om retour te zenden. Allemaal sale items, die helaas niet leuk genoeg waren om te houden. InstaBubblesLater die middag had Laif een afspraak bij Beter Horen, voor een nieuwe gehoortest. Laif was hier begrijpelijkerwijs een beetje zenuwachtig voor, omdat bij de laatste gehoortest geen verbetering zichtbaar was. Maar gelukkig kreeg Laif ditmaal goed nieuws! Zijn gehoor was een flink stuk verbeterd, ten opzichte van de laatste meting. En dus besloten wij om die avond gezellig uiteten te gaan, om dit goede nieuws te vieren. En ja, wij aten uiteraard weer bij ons stam-restaurant Weeva. Het is altijd goed om (samen) stil te staan bij de positieve momenten.

Woensdag:

InstaBubblesWoensdag bestond een groot deel van mijn dag uit het filmen van de ‘aanbeelden’ voor een shoplog video.  Ik begon ergens aan het einde van de ochtend met filmen.InstaBubblesEn ik was pas tegen 14:24 uur klaar. Ik moet toegeven dat ik niet had verwacht dat het filmen zo lang zou duren. Maar soms ben ik niet in 1 keer tevreden met de gemaakte beelden en dan moet ik ze weer overnieuw doen. En dat is vaak hetgeen wat extra tijd kost, zeker omdat ik alles in mijn eentje film. Ach ja, zoiets houd je van de straat.. Heb jij mijn sale shoplog al bekeken? Zo niet, dan kun je hem hier bekijken. Tegenwoordig maak ik steeds vaker gebruik van de kassa waarbij ik zelf mijn boodschappen kan scannen en afrekenen. Het is super makkelijk en er staan vaak geen rijen voor deze ‘zelf kassa’s’. Dus dan is de keuze snel gemaakt, wat mij betreft. En op deze manier beleef ik ook elke keer weer een flashback, naar mijn tijd als kassiere bij de Albert Heijn.InstaBubblesIk vind het altijd heerlijk om ’s avonds na het douchen een bodyspray of een hele lichte parfum op te doen. Nou is een van mijn favoriete parfums voor na het douchen de eau de toilette van Zwitsal. Ik ben sowieso dol op de geur van Zwitsal, omdat het een zachte en vooral niet overheersende geur heeft. Een ideaal parfum dus voor na het douchen. En bij de Etos kreeg ik nu een leuke Zwitsal blik bij aankoop van het parfum. InstaBubblesLater die avond maakte ik een nasi gerecht en dit was het eindresultaat. Gelukkig vond Laif het erg lekker, want die heeft de hele pan (op mijn gedeelte na dan) leeg gegeten. Ach ja, Laif kan voor 2 mensen eten..ongelofelijk…🙄.

Donderdag:

InstaBubblesOp donderdag wou ik dit recept eens proberen, aangezien het er lekker uitzag en ik dit nog nooit eerder gegeten had. Dus zo gezegd, zo gedaan.InstaBubblesEn dit was het eindresultaat. Ik moet zeggen dat wij het beiden vrij smaakloos vonden. Achteraf gezien had ik er nog wel wat spekreepjes doorheen kunnen doen en veel meer mosterd. Laif vond het niet persé voor herhaling vatbaar, maar ik wil het nog 1 keer proberen te maken. Alleen al om te kijken of ik het recept kan verbeteren en er meer smaak in kan krijgen.Later die avond bekeken wij gezellig een nieuwe aflevering van Arrow. En ik dronk een glas warme chocolademelk uit mijn prachtige Winnie de Poeh mok van de Disney winkel in Parijs.

Vrijdag:

InstaBubblesOp vrijdag moest ik even snel de stad in, om wat spullen te kopen voor een video. Toen ik uit de winkel liep, zag ik dat het even flink gehageld had. Zo gek, als je binnen bent en hier niks van hebt meegekregen.InstaBubblesUiteraard kon ik het niet laten om ook even door de boekenwinkel te struinen. Uiteindelijk ben ik weggegaan zonder een nieuw boek, maar wel met een aantal op mijn ‘to read’ lijstje. Zou jij het leuk vinden om een artikel te lezen, waarin ik mijn ‘to read wishlist’ aan je laat zien?InstaBubblesEn vrijdagavond zaten Laif en ik om 20:30 uur klaar op de bank, om gezellig kneuterig naar The Voice of Holland te kijken. En Shady was natuurlijk ook van de partij.

Zaterdag:

Wat ik op zaterdag gedaan heb, kun je zien in de bovenstaande vlog.

Zondag:

InstaBubblesOp zondag moest ik ’s middags werken en deze keer werkte ik gezellig samen met een collega van mijn eigen opleidingsgroep. Het was een leuke en tegelijkertijd uitdagende dienst, waarin ik te maken kreeg met een heftig verhaal. Ik heb het desbetreffende kind in ieder geval van informatie voorzien en ook al had ik meer willen en kunnen doen, was de tijd daar wellicht nog niet rijp voor.

Tot slot:

InstaBubblesUiteraard sluiten wij deze InstaBubbles af met een foto van mijn lieve ouwe taart. Over ruim 3 weken zal Shady (hopelijk) 15 jaren oud worden. Ik verbaas mij er nog steeds over dat ze alweer zo oud wordt.


En dat was een overzicht van mijn afgelopen week. Ik ben erg benieuwd wat jij van de combinatie met een vlog en een normale InstaBubbles vond? 

Bedankt voor het lezen!

peggyst

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: