InstaBubbles

InstaBubbles | ‘Eindelijk weer terug naar het normale leven’ | Week 1.

Nadat ik de afgelopen maand mijn blog vol geramd heb met vlogs, leek het mij vandaag een goed moment voor een ouderwetse foto InstaBubbles. De afgelopen week waren de feestdagen eindelijk weer voorbij en kwamen wij gelukkig weer in ons oude ritme terecht. Zo ging Laif weer aan het werk, begon ik weer met bloggen en ben ik voor het eerst sinds weken weer gaan fitnessen. Benieuwd naar de rest van mijn week?

• InstaBubbles •

‘Eindelijk weer terug naar het normale leven’

Dinsdag:

InstaBubblesOp dinsdag was ik voornamelijk nog steeds aan het bijkomen van alle drukte van de afgelopen week. Dit jaar hadden wij direct na kerst de volgende activiteit gepland staan, namelijk een bezoek aan het Top2000 café. Dit omdat er nog maar een beperkt aantal momenten beschikbaar waren. Voor mij was het  simpelweg een drukke periode. Maar goed om mij die dag niet compleet nutteloos te voelen, besloot ik heel even aan mijn blog te werken.

Woensdag:

InstaBubblesOp woensdag ging ik weer voor het eerst sinds een aantal weken naar de sportschool. Ik heb mezelf er werkelijk naartoe moeten slepen, want ik had er zó geen zin in. Maar goed, ik ben voor de verandering eens rustig aan begonnen. In plaats als een idioot meteen er vol in te gaan. Uiteindelijk heb ik daar alleen maar mezelf mee en op die manier ga ik ook nog eens extra tegen het sporten op zien. Door het rustiger aan te doen, blijf ik het ook nog een beetje leuk houden voor mezelf.

InstaBubblesNa fitness reed ik door naar de Lidl, om nog wat groente, fruit en andere boodschappen op te halen. Eigenlijk moet ik dat ook niet doen na het sporten, want ik vind boodschappen doen zwaar en vermoeiend. Maar aangezien ik toch met de auto in de buurt was, vond ik het wel zo makkelijk.

InstaBubblesIk heb van Laif een stappenteller gekregen, namelijk de Jawbone up move. Dit is een erg betaalbare stappenteller, die ik aan mijn broekriem o.i.d. kan vastmaken. Momenteel ben ik hem nog aan het uittesten en aan het ondervinden wat ik er nou precies van vind. Maar tot nu toe ben ik er niet perse laaiend enthousiast over. Maar wellicht veranderd dit nog in de toekomst.

InstaBubblesWoensdagavond was ik klaar met de kerstboom en dus haalde ik alle kerstballen er alvast uit. Later die avond heeft Laif de boom opgeruimd. Het verbaasde mij overigens hoe kaal de woonkamer leek, zonder kerstboom. Gek eigenlijk hoe snel je aan zoiets went he?

Donderdag:

InstaBubblesOp donderdag ging Laif voor het eerst weer naar kantoor. Hij was op woensdag al begonnen met werken, maar dan vanuit huis. Dus ’s ochtends ontbeten we nog even gezellig samen.

InstaBubblesEn de rest van de dag was ik bezig met het editen van onze Top2000 vlog. Heb jij deze vlog al bekeken? Ik vond het een hele leuke vlog om terug te zien. Met name ons gestuntel in het casino vond ik erg grappig om te zien.

InstaBubbesOp eerste kerstdag gingen Laif en ik gezellig uiteten met mijn moeder. We aten in een wokrestaurant en daar probeerde ik (zoals altijd) een paar stukjes sushi uit. En Oh. My. Gosh. Ik was fan! Eerder hield ik nooit van sushi, maar dat kwam omdat het sushi was met nori vel er omheen. En dat vind ik nog steeds niet lekker. Maar sushi zonder nori vel, dàt vind ik dus juist wel heel erg lekker. En sindsdien ben ik lichtelijk verslaafd. Overigens is de sushi op de foto van de Albert Heijn en dat vond ik toch ìets minder lekker, dan verse sushi. Ben jij een sushi liefhebber? Of juist helemaal niet?

InstaBubbesTijdens de wintersale had ik heel wat kleding besteld. Zo bestelde ik o.a. dit kobalt blauwe vest bij de Zara, voor de dagen waarop mijn maag erg opgeblazen is. Ik had mij zo verheugd op dit vest, omdat ik had verwacht dat hij mooi zou zitten. Maar helaas was de bovenstaande vest vooral erg groot en vormloos bij mij. Zelfs wanneer ik een riem toevoegde. Dus deze ga ik uiteraard weer retourneren.

Vrijdag:

InstaBubblesOp vrijdagochtend viel mijn bril op de grond in de hal van onze portiek. Toen ik hem vervolgens opraapte, zag ik tot mijn grote schrik dat het pootje eraf lag. Het was te verwachten dat hij een keer stuk zou gaan, omdat mijn bril sowieso al erg losjes zat.

Ik ben overigens meteen die middag naar de Eyewish gegaan, aangezien ik daar mijn bril ook had aangeschaft. En gelukkig heeft een medewerker van Eyewish mijn bril (kosteloos) voor mij gerepareerd. Het pootje is er weer aangelijmd en de bril is ook weer wat strakker gezet. Ik was erg blij met de service van de Eyewish, want ik had niet verwacht dat de reparatie kosteloos zou zijn.

InstaBubblesEn terwijl mijn bril gerepareerd werd, liep ik snel even naar de Van Haren om nieuwe sloffen te kopen. Mijn oude sloffen waren – na ruim 2 jaren – echt aan vervanging toe. En het bovenstaande paar was in de aanbieding voor € 12,95. Nou dikke prima!

InstaBubblesLater die middag ontving ik een pakketje van de Zalando, met daarin 2 pyjama’s en een nachthemd. Ik ben echt toe aan een aantal goede pyjama’s, maar ik ben daarin nogal kritisch. Ze moeten namelijk niet te strak zitten, aangezien ik ’s avonds vaak last heb van een opgeblazen buik. Uiteindelijk was ik over 1 pyjama echt tevreden en over de andere twee twijfel ik nog.

InstaBubbles‘S avonds besloot ik meteen mijn nieuwe pyjama samen met mijn nieuwe sloffen aan te trekken. Yasss, blij mee!

Zaterdag:

InstaBubblesOp zaterdag was ik erg moe en vrij chagrijnig, waarschijnlijk omdat ik ongesteld was. De rest van de dag kwam er dan ook weinig nuttigs uit mij en zat ik zwaar te balen van mezelf. Maar gelukkig was Laif ook thuis en hebben wel gezellig spelletjes gespeeld.

Zondag:

InstaBubblesOp zondag zat ik gelukkig helemaal lekker in mijn vel en moest ik ’s middags werken. Toen ik op het werk aankwam, zag ik dat onze kerstboom er nog steeds stond. Ik moest wel lachen om ons kantoor, omdat alles er nog vrij ‘kerstig’ uitzag. Maar wel gezellig, dat dan weer wel.

InstaBubblesDeze keer besloot ik verstandig te zijn en nam ik wat gezonde snacks mee naar het werk.

InstaBubblesOm dus te voorkomen dat ik zou gaan snacken van deze snoeppot. Op ons werk hebben we altijd potten staan, vol met lekkere dingen. Niet de meest gezonde dingen en daardoor des te verleidelijker. Maar deze keer heb ik mij – door mijn eigen meegenomen snacks – weten in te houden en heb ik maar 3 snoepjes gehad.

Tot slot:

InstaBubblesEn natuurlijk sluiten we deze week af met een foto van mijn mooie ouwe taart. Shady kreeg ongeveer 1,5 weken geleden op een avond opeens veel last van haar achterpoten. Ik dacht oprecht dat zij die avond zou overlijden, want ze gedroeg zich zò anders dan anders. Ik had die nacht ook niet goed geslapen en ik was zo (!) opgelucht toen ik de volgende ochtend in de keuken kwam en zag dat ze nog leefde. Maar goed, sindsdien laten we haar niet meer de trap op of af lopen. Dus Shady gaat nu altijd met de lift, terwijl wij gewoon de trap pakken. En ze vind het allemaal prima. Gelukkig maar! Op 9 februari 2018 zal Shady (hopelijk)15 jaren oud worden en ik hoop van harte dat ze dat in goede gezondheid mag halen 😍.


En dat was mijn afgelopen week in een foto-notendop. Deze week staan er weer een hoop leuke dingen op de planning. Zo ga ik gezellig uiteten met een vriendin, ga ik van de week op kraamvisite bij de zoon van Herman en tot slot moet ik deze week uiteraard ook weer werken. Dus ik ga een drukke, maar wel gezellige week tegemoet. Heb jij nog leuke plannen voor deze week? 

Bedankt voor het lezen!

peggyst

 

 

 

Wil je meer InstaBubbles lezen? Klik dan hier.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: