InstaBubbles

InstaBubbles weekvlog #18 | ‘Achter de schermen’ |

Het laatste artikel van mij kwam op 20 augustus online. Wauw, dat is veel te lang geleden! Maar vandaag heb ik dan toch echt een nieuwe InstaBubbles weekvlog voor je klaarstaan. Het is mij door tijdgebrek niet gelukt om ook nog een InstaBubbles fotoversie toe te voegen. Maar in de weekvlog van vandaag deel ik wat beelden met je van de aanloop naar de live gang van The Bookshelf, de zogenaamde ‘achter de schermen’ vlog. Benieuwd?

Een vliegende start:

Morgen – 1 november – is The Bookshelf precies 1 maand ‘open’. En wat een fantastische start heb ik met mijn nieuwe bedrijfje kunnen maken. Ik had niet gerekend op het feit dat het allemaal zo snel kon gaan en dat ik in de eerste maand meteen klanten zou hebben. Ik had dit uiteraard wel gehoopt, maar in de praktijk moet dat altijd ook maar blijken.

In mijn omgeving waren er soms wat pessimistische mensen, die zeiden dat ik eerst maar eens wat naamsbekendheid moest creëren en niet gelijk op klanten moest rekenen. Ik heb die reacties maar naast mij neergelegd, omdat ik simpelweg geloofde in mijn product. Maar goed, ergens ga je daardoor onbewust toch wel een klein beetje twijfelen.

Maar goed, ik heb een jong en startende ondermening en een goed begin is nog maar het halve werk. En  eerlijk, ik geniet van elke seconde dat ik met The Bookshelf bezig ben. Oprecht, de beste keuze die ik dit jaar gemaakt heb.

En door mijn werkzaamheden voor The Bookshelf, lukt het mij niet meer om vaak te bloggen. Als je een vaste bezoeker bent, zal dat je zeker al zijn opgevallen. Ik zal mijn best blijven doen om met enige regelmaat een InstaBubbles online te plaatsen. En ik zal proberen om ook eens zo nu en dan een wat persoonlijker artikel online te zetten. Daar waren altijd mijn favoriete artikelen om te schrijven en die werden altijd goed ontvangen door de lezers van de blog.


En dat was het voor deze week wat betreft de InstaBubbles weekvlog. Ik hoop dat je het leuk vond om de aanloop naar de live gang te zien. En ik ben al bezig met het bewerken van de volgende vlog, waarin ik je uiteraard weer mee neem op mijn business avonturen. So stay tuned!

Bedankt voor het lezen!

peggyst.nl

 

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: