InstaBubbles

InstaBubbles week 32 + weekvlog #16 | ‘Een mini kijkje in mijn geheime project’|

Het is maandag, zoals je waarschijnlijk zelf ook wel weet. Ik merkte laatst op hoe standaard ik mijn InstaBubbles aan je introduceer. Maar goed, mijn afgelopen week was leuk, druk en vermoeiend. Uiteraard had ik weer een hoop te doen voor mijn geheime project en in de weekvlog licht ik hierover een tipje van de sluier op. Dus als je daar nieuwsgierig naar bent, zou ik zeker de vlog even bekijken. En de rest van mijn week heb ik uiteraard voor je vast gelegd in foto’s. Benieuwd?

In deze weekvlog kun je zien hoe Laif en ik op jacht gaan naar de bloedmaan en gaan we samen gezellig vloeren kopen voor ons nieuwe paleis. Ook licht ik een tipje van de sluier op m.b.t. mijn geheime project. Dus als je daar benieuwd naar bent, dan zou ik zeker deze weekvlog bekijken.

Maandag:

InstaBubblesMijn afgelopen week begon goed en druk. Maandag is vaak echt zo een regeldag en zo ook deze week. Maar halverwege de dag liep ik tegen een probleem aan en die wou ik dan ook meteen uitzoeken. Dus daar was ik de rest van de middag zoet mee. Aan het einde van de dag was ik gesloopt. Maar goed, dat hoort er ook bij.

Dinsdag:

InstaBubblesOp dinsdag had ik meteen een afspraak om het probleem van maandag uit te kunnen zoeken en hopelijk een oplossing te kunnen vinden. Het gesprek was fijn en gaf wat meer helderheid, waardoor ik het gelukkig wat beter kon loslaten.

InstaBubblesNa de afspraak reed ik door naar de Action. Maar voordat ik daar naar binnen liep, ging ik eerst nog even langs de dierenwinkel. En daar zag ik deze schattige – en zwaar oververhitte – konijn. Ze/hij had een koude kruik gekregen, om tegenaan te kunnen liggen. Aaahw het zag er wel heel schattig uit, maar ook wel sneu omdat zij/hij het zo warm had.

InstaBubblesDaarna ging ik dus naar de Action. Ik had wat kantoorartikelen nodig en dat is altijd lekker goedkoop bij de Action.

InstaBubblesOok zag ik deze handige koelkast bakken liggen. Ik besloot er twee mee te nemen Een specifiek voor blikjes en een algemene opbergbak. En ze bevallen uitstekend! Ik ben van plan om er binnenkort nog meer te halen, hopelijk zijn ze dan nog verkrijgbaar.

InstaBubblesToen ik thuiskwam lag er een pakketje op mij te wachten. Ik heb namelijk sinds augustus een sokken abonnement op het merk Sok & Sok. Hierbij krijg ik iedere maand 1 paar nieuwe sokken. Ik weet van tevoren niet hoe ze eruit zien, dus is het altijd een verrassing. Het abonnement kost overigens maar €6,- per maand en dat is inclusief verzending.

InstaBubblesEn dit was het paar sokken die ik deze maand heb ontvangen. Dit was mijn eerste keer dat ik een paar sokken ontvangen heb en ik denk dat ik nog twee maanden geabonneerd blijf en daarna stop ik ermee. Ik vind het gewoon leuk om dit soort dingen uit te proberen.

Woensdag:

InstaBubblesOp woensdag was ik echt erg moe. Mede door het probleem m.b.t. mijn geheime project van de afgelopen dagen, wat gewoon veel energie had gekost. En ik was zelfs zo moe, dat ik in de middag 2 uren heb geslapen. Nou, dat is echt niks voor mij. Maar goed, het hielp wel een beetje en later die avond ging ik gezellig bij een vriendin langs. We hebben de hele avond in de tuin kunnen zitten en gekletst over van alles en nog wat.

Donderdag:

InstaBubblesOp donderdag moest ik in de stad zijn voor een afspraak en aangezien ik er toch was, besloot ik om even wat winkels bij langs te gaan. Zo ging ik o.a. naar de woonwinkel ‘Woonzooi’ en daar zag ik dit leuke vaasje. Ik geloof dat dit vaasje al ruim een jaar op mijn verlanglijstje staat, maar vanwege de prijs laat i hem altijd staan. Het kleinste formaat kost namelijk al rond de € 40,- en dat vind ik persoonlijk best prijzig. Althans, wel voor een vaas die alleen ter decoratie dient. Nou ja, ik kan nu wel stellen dat het geen vaasje is waar ik snel op uitgekeken zal raken. Nu maar hopen dat ‘ie gauw een keer in de aanbieding komt.

InstaBubblesDeze vaas vond ik ook fantastisch. Al die mooie prachtige abstracte figuren, in allerlei vrolijke kleuren. Ja, met dit soort items kun je mij blij maken. De binnenkant van de vaas was overigens mooi okergeel. De prijs viel mij voor deze vaas dan weer erg mee. Hij kost namelijk ‘maar’ € 39,-. Ik heb hem laten staan, maar ook deze komt op mijn verlanglijstje te staan. En ik denk dat ik deze vaas nog eerder zal aanschaffen, dan die vorige. Juist omdat het een half kunstwerk lijkt en hij groter en goedkoper is dan het andere vaasje.

InstaBubblesUiteraard kon ik de boekenwinkel niet overslaan. En aangezien het toch keihard regende, kon ik hier mooi even een poosje rondlopen. Gelukkig had ik voordat ik vertrok van huis, naar de weersverwachting gekeken. En daardoor was ik berekend op de regen en had ik een paraplu mee en dichte schoenen aangetrokken.

InstaBubblesVoor mijn geheime project was (en ben ik nog steeds) op zoek naar een goede agenda. Maar aangezien ik ontzettend – maar dan ook ONTZETTEND – kieskeurig mieperd ben wat betreft agenda’s, ben ik nog steeds zoekende. ‘Tja, hoe druk kun je je maken om een agenda’, hoor ik je denken. I know, first world problems. Maar wel een probleem dus 😝.

InstaBubblesIn de boekenwinkel kwam ik dit leuke boek tegen. Maar ik weet eerlijk gezegd niet meer waar het over ging. Maar ik kan mij nog wel herinneren dat ik de samenvatting leuk vond. Dus, daar heb je lekker veel aan…NOT.

InstaBubblesToen ik eenmaal weer thuis was van de stad en de kapper, moest ik Shady nog uitlaten. En omdat ik mijn witte Converse niet vies wou maken, trok ik mijn oude vertrouwde Timbo’s weer aan. Ik denk dat ik mijn Timbo’s nog nooit zo lang achter elkaar niet gedragen heb. De combinatie van mijn zomerjurk + lompe Timbo’s + regenjas = bovenstaande prachtige outfit. ‘Outfitje wel hoor..😎#hobo4life

Vrijdag:

InstaBubblesOp vrijdag ging ik lekker de hele middag naar de film. En aangezien het sinds tijden weer eens iets kouder was buiten, trok ik voor het eerst weer een broek aan. En wat was dat wennen zeg! Het zat allemaal super strak en stiekem best oncomfortabel. Maar ja, deze zwarte skinny jeans is eigenlijk ook gewoon aan vervanging toe.

InstaBubblesIn de bioscoop bekeek ik twee films, namelijk ‘The Darkest Minds‘ en ‘The Meg‘. The darkest minds, vond ik ontzettend middelmatig. Ik had mij van tevoren niet echt verdiept in deze film, anders had ik geweten dat het een ‘Young adult’ film is. En dan had ik er uiteraard minder hoge verwachtingen van gehad. Maar in het kort kan ik er het volgende over zeggen: het is een zeer middelmatige (young adult) film, welke je zeker niet perse in de bioscoop hoeft te bekijken. Tenzij je groot fan bent van dit genre of als je het boek gelezen hebt, aangezien dit een boekverfilming is.

InstaBubbles‘The Meg’ vond ik dan wel weer leuker dan ik had verwacht. Bij dit type film weet je dat je geen kwalitatief hoogstandje hoeft te verwachten. En daardoor kan de film eigenlijk alleen maar meevallen. Persoonlijk vind ik Statham altijd een leuke acteur in films en dat was in dit geval ook zo. ‘The Meg’ is op zich wel een leuke film om in de bios te bekijken, maar ik moet ook eerlijk zeggen dat er momenteel wel betere en leukere films draaien. Overigens was de 3D in deze film best oké en op 1 bepaald moment zelfs echt tof.

Zondag:

InstaBubblesTijdens het wandelen met Shady kwam ik dit kleine dode muisje tegen. Aaah zo zielig.

InstaBubblesEn omdat het arme beesie midden op het wandelpad lag, heb ik hem verschoven naar de bosjes. Ook heb ik hem onder een blaadje gelegd, om hem een soort van te begraven.

InstaBubblesEn aangezien ik vorig weekend vrij was, moest ik afgelopen zondag weer werken. Over het algemeen vind ik het wel prettig om op zondag te werken, zodat ik doordeweeks tijd heb voor andere dingen. Want ja, ik heb namelijk een enorm druk bezet leven….😝.

Tot slot:

InstaBubblesEn zoals altijd sluiten we de InstaBubbles af met een foto van mijn lieve ouwe – zwaar bejaarde – toetefroet. Want Shady heeft een nieuwe lover. Nou ja, nieuwe lover. De liefde is compleet eenzijdig, want madame heeft geen oog voor meneer de bok.Maar misschien komt dat omdat hij zo keihard meurt. Jeetje mina, echt heftig! Ik kan hem al ruiken als wij eraan komen lopen.

Maar goed, deze (stink)bok staat sinds kort op hetzelfde veldje als Freddy (het varken). Nu is hij gelukkig niet meer alleen. Alhoewel ik mijn twijfels heb of ze het goed met elkaar kunnen vinden. Freddy negeert hem volgens mij compleet en ligt alleen maar te slapen.


En dat was mijn InstaBubbles van de afgelopen week. Overigens wil ik volledigheidshalve melden dat mijn vlogs altijd ongeveer een week achterlopen. En de dingen die ik film, daar maak ik geen foto’s van. Dus mocht het soms wat onduidelijk zijn met alle data en dagen enz, dan weet je nu hoe het zit.

Komende week zijn zowel Laif als mijn moeder vrij van hun werk. Dus als het goed is, gaan we de komende week nog iets gezellig met z’n drieën doen. En verder wil ik ook deze week weer naar de bios. En voor de rest heb ik nog geen plannen. Ga jij nog iets leuks doen de komende week? 

Bedankt voor het kijken en het lezen!

peggyst.nl

 

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: