InstaBubbles

InstaBubbles + weekvlog #13 | ‘Nieuwe vloer uitzoeken & Bday gifts’ |

Welkom bij een gloednieuwe InstaBubbles! Vorige week was kwam het hoge woord er eindelijk uit en vertelde ik dat Laif en ik een huis hebben gekocht! In de weekvlog van deze week kun je zien hoe Laif en ik onze zoektocht beginnen met het vinden van nieuwe vloeren. Uiteraard heb ik de rest van mijn week ook in foto’s vast gelegd. Zo kun je zien hoe ik aan het opruimen geslagen ben en ik laat je de tegels zien die wij gekozen hebben voor de benedenverdieping. Benieuwd?

Vlog:

In deze vlog kun je zien hoe Laif en ik onze zoektocht beginnen naar een nieuwe vloer voor in de woonkamer. Ook laat ik jou zien wat voor cadeautjes ik gekregen heb voor mijn verjaardag. 

Vrijdag:

InstaBubblesOp vrijdag zijn Laif en ik langs een aantal winkels geweest, op zoek naar nieuwe tegels voor de benedenverdieping van onze nieuwe woning. We besloten om naar een tegelboer in Sidderburen te gaan, omdat mijn vader zei dat ze daar veel keuze hadden en erg vriendelijk waren. We hebben heel wat tegels bekeken en uiteindelijk vonden we deze grijze stenen erg mooi. In de vlog kun je zien naar wat voor vloeren we hebben gekeken voor in de woonkamer.

Zondag:

InstaBubblesOp zondagavond hadden Laif en ik zin om samen even gezellig een spelletje te spelen, in plaats van een serie te kijken. En we besloten om weer eens memorie te spelen. Dit memoriespel is eigenlijk van mijn moeder en is echt al tientallen jaren oud. We hebben dit volgens mij ooit gekregen bij de boodschappen bij de C1000. InstaBubblesEn de eindstand was: gelijkspel! Hah, normaliter verlies ik heel veel spelletjes, omdat ik ’s avonds gewoon niet meer zo een helder licht ben. Maar deze avond viel het dus best mee, yasss!

Maandag:

InstaBubblesOp maandagmiddag moest ik naar de Action, omdat de inkt van onze printer op was. Uiteraard snuffelde ik ook nog even door de rest van de winkel en kwam ik daar een grootverpakking tegen van Laif zijn lievelingsthee. Deze thee is niet in de supermarkt verkrijgbaar, dus ik besloot om twee pakken voor Laif mee te nemen. Eigenlijk wou ik er vier meenemen, maar ik heb mij weten in te houden. InstaBubblesNu het hoge woord eruit is dat Laif en ik een woning hebben gekocht, kan ik ook de woning gerelateerde foto’s en beelden met je delen. Ik ben inmiddels ook begonnen met het opruimen van bepaalde kastjes en lades. Gelukkig heb ik eigenlijk vrij weinig rommel, omdat ik goed spullen kan weggooien of weggeven. En inmiddels heb ik iets van 7 lades opgeruimd en hoef ik er nog maar een paar op te ruimen. En daarna is het simpelweg een kwestie van spullen in dozen inpakken. Maar dat zal nog wel even duren, aangezien het helaas nog lang geen 1 november is.

Dinsdag:

InstaBubblesOp dinsdag was ik bezig met onze printer. Deze was namelijk nog niet aangesloten op onze nieuwe modem en daardoor kon ik alsnog niet printen. Dus ik moest alles weer opnieuw instellen. Niet zo moeilijk zou je denken, maar uiteindelijk ben ik er toch ruim 1,5 uren mee bezig geweest. De printer instellen was zo gedaan. Maar door een software update op mijn laptop, kon ik niet meer normaal scannen. Na wat uitzoekwerk en een hoop irritaties later, vond ik eindelijk een nieuwe manier om te kunnen scannen. Super irritant, want voor de update van de laptop was het een kwestie van op een knop drukken. En nu kan ik alleen scannen door middel van een ander programma. Pfff…ik was er daarna ook helemaal klaar mee.

Woensdag:

InstaBubblesOp woensdag had ik met een vriendin afgesproken. We waren helemaal naar een bepaalde winkel gelopen en uiteindelijk bleek deze winkel daar niet meer te zitten. Dus hadden wij het hele stuk voor niks gelopen. En aangezien ik niet de hele weg terug wou lopen, zijn we met de bus terug gegaan naar waar mijn auto stond. Dit was voor het eerst sinds een jaar dat ik weer eens met de bus heb gereisd. En inmiddels zijn de ‘eurokaartjes’ ook weer met € 1,- duurder geworden. Nu kosten ze dus € 2,50! Ik verbaas mij er soms echt over hoe alles steeds duurder en duurder wordt. Ook het openbaar vervoer dus.

Vrijdag:

InstaBubblesOp vrijdag had ik afgesproken met een vriendin, om samen een filmpje te kijken bij haar thuis. Maar uiteindelijk hebben we gezellig voetbal gekeken en een hoop gekletst. En de film? Die gaan we gewoon een andere keer bekijken.InstaBubblesMijn vriendin had een prachtig bos bloemen op de tafel staan. Het was een boeket van Bloomon, die ze gekocht had bij de bloemenwinkel. Echt schitterend en dat maar voor € 8,50!

Tot slot:

InstaBubblesEn omdat afgelopen donderdag het WK is begonnen, leek het mij leuk om deze foto van Shady met je te delen. Ondanks dat het een hele wazige foto is, vind ik hem nog steeds super leuk. Het is een foto van een paar jaren geleden, ik denk van het laatste EK ofzo. Shady draagt altijd bij elk WK of EK een oranje krans om haar nek, als het Nederlands elftal moet spelen. Nou ja, dit jaar is er dus geen oranje krans te bekennen, aangezien Nederland kak slecht was en zich dus niet gekwalificeerd heeft voor het WK. Maar desalniettemin, het is en blijft een leuke foto van Shady 😍.

Omdat Nederland nu dus niet meedoet met het WK, support ik nu IJsland. Welk land support jij tijdens dit WK?


Dat was het weer voor deze week. Ik hoop dat je het leuk vond om te lezen en te zien hoe wij onze zoektocht naar de juiste tegels en vloeren zijn begonnen.

Bedankt voor het lezen en kijken!

peggyst.nl

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: