inspiratieloos

‘Inspiratieloos, met een tikkeltje randomness’.

Terwijl de afwasmachine staat te pruttelen, Shady snurkend in haar mand ligt te slapen en ik alle 23 aflevering van ‘The Flash’ heb bekeken, begint te verveling toe te slaan. Om te voorkomen dat ik aan alle koekjes in huis ga knabbelen, besluit ik dat het tijd word om weer eens terug te kruipen op mijn eigen plekje op het internet, dat ik MLLBU heb genoemd. Een tikkeltje inspiratieloos begin ik te typen…

Het leed dat inspiratieloos heet

Ik weet het allemaal even niet meer:

Bloggen…ehm wat was dat ook alweer?! Iets met artikelen typen…geloof ik. Het is in ieder geval iets wat ik in de afgelopen paar maanden niet meer gedaan heb. ‘Waarom niet?’ vraag je jezelf wellicht af. Tjah, een ‘simpel’ gevalletje van inspiratieloosheid I guess.

Inspiratieloos. Ook weer zo wat. Hoe kom je er vanaf?! Of nog erger, hoe kom je er überhaupt aan?! Natuurlijk kan ik nu een heel blog artikel hieraan gaan wijden, but let’s be honest daar zijn al een heleboel tips en tricks over gegeven door andere bloggers. Dus laat ik dat vooral niet gaan herhalen.

Totaal random:

Al schrijvend begin ik mij af te vragen waar dit verhaal naartoe gaat. Ik heb eigenlijk geen flauw idee. But i’m going with the flow…of de inspiratie…of hoe je het maar noemen wilt. Dit artikel bevat blijkbaar gewoon wat random gedachtegangen van mij. Gedachtegangen.....’Is dat een woord? Het lijkt zo raar, nu ik het zo typ. Wacht even Googelen… Jup, het is dus blijkbaar wel een normaal woord’. Weten we dat ook weer.

Oh ja. Nog een random thought die ik met je wil delen. Random, maar vrij veel afgevraagd denk ik zo. ‘Waar blijft in hemelsnaam de zomer?!’ Het is juni 2015 en ik zit nog met mijn badjas en sloffen aan dit artikel te typen. Dat is toch raar?! Ik vind dat raar.

Vanochtend ben ik nog helemaal nat geregend, terwijl ik nog geen 5 minuten buiten stond. En dat terwijl Shady haar behoeftes in turbo stand deed. Trust me, ‘The Flash’ zou er niks bij zijn geweest. En alsnog was ik tot op mijn sokken toe, compleet doorweekt. (Nu mag jij trouwens raden wat mijn nieuwste favoriete tv-serie is 😉 ).

Ik zou zeggen kom maar op met de hitte. ‘Ik wil graag z.s.m. 8 weken met een dagelijkse temperatuur van gemiddeld 25 graden bestellen. En dan wel in Nederland en dan wel nog deze zomer..  Alvast bij voorbaat dank!’ Tjah, wie weet helpt dit!


Goed, genoeg randomness. Ik ga mij maar weer eens om kleden en fatsoeneren. Bedankt voor het lezen van dit nogal chaotische blogartikel, maar hier had ik echt even behoefte aan! Hopelijk tot snel!

Liefs, Peggy.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: