I love beauty shoplog

I love beauty shoplog 2014

Vandaag heb ik een I love beauty shoplog voor je klaar staan, met alle geshopte items die ik op het event heb gekocht. Benieuwd?

I love beauty shoplog

Op 29 november bracht ik een bezoek aan het ‘I love beauty event’ van Misslipgloss in Zwolle. En ik werd gezellig vergezeld door een lieve vriendin van mij.

Flormar make-up:

Op het event waren allerlei verschillende beauty merken aanwezig, waaronder ook het merk Flormar. Voor mij was dit een onbekend merk en dus was mijn nieuwsgierigheid gewekt. Ik kocht in totaal 4 producten bij de Flormar, waaronder twee lipsticks.

The Body Shop:

Bij The Body Shop kocht ik in totaal 3 producten, waaronder 2 lippenbalsems.

Rimmel:

Bij de Rimmel kocht uiteindelijk een nieuwe mascara en omdat ze een actie hadden, kregen wij daar een gratis nagellak bij.

Conclusie en slotfeest:

Ik moet zeggen dat ik het I love beauty event leuk vond, maar dat ik de merken soms best vond tegenvallen. Ik had wellicht wat grotere merken verwacht en wellicht was dat mijn eigen vergissing.

Aan het einde van de dag werd er nog een feestje gegeven, op dezelfde locaties als waar het event plaats vond. DJ Phalerrieau kwam langs en ik moet heel eerlijk bekennen dat ik het feest uiteindelijk het leukste gedeelte van de dag vond. Er werd ontzettend leuke muziek gedraaid en de sfeer was gezellig. Ik moet wel zeggen dat ik het jammer vond dat Misslipgloss zelf niet op het feestje aanwezig was. Maar wellicht was ze al moe van de rest van de dag.

En zoals ik in de video ook al aangaf, heb ik ook gevlogt op het I love beauty event. Dus mocht je willen zien hoe het event zelf eruit zag, dan zou je die vlog zeker even bekijken.


En dat was mijn I love beauty shoplog. Ik ben erg blij met mijn geshopte spulletjes, voornamelijk met mijn lipsticks van de Flormar.

Bedankt voor het kijken!

Liefs, Peggy.

3 comments

 1. girlspumpingiron

  Leuke shoplog! Goed bezig! Love xx Lilian #girlspumpingiron

  Beantwoorden

  1. mylittlelifebubble

   Dank je! Leuk dat je even een reactie hebt achtergelaten! Liefs, Peggy.

   Beantwoorden

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: