I love beauty

I Love Beauty event – shoplog

Afgelopen zondag ben ik – samen met 2 vriendinnen – naar het ‘I Love Beauty’ event geweest in de Jaarbeurs Utrecht. Dit was voor mij de tweede keer dat ik dit event bezocht en ditmaal was het een stukje verder reizen. Benieuwd naar wat ik allemaal geshopt heb en wat ik van het event vond?

I Love Beauty event – shoplog:

Ik moet zeggen dat ik mij dit jaar heel goed heb kunnen inhouden, qua het kopen van spullen. Ik had mezelf van te voren voorgenomen dat ik niet teveel spullen wou kopen, omdat ik gewoon niet te veel spullen meer wil hebben. Alleen wanneer ik iets echt graag wil, dan sta ik het mezelf toe om datgene aan te schaffen en verder niet. Ik wil een beetje van het ‘kopen om het kopen’ principe af.

Ik heb in totaal 4 producten gekocht bij 2 winkels. Alle producten die ik gekocht heb, waren producten die ik graag wou testen of nodig had. Ik heb mij dan ook goed aan mijn voornemen gehouden, om geen onnodige spullen aan te schaffen.

1. De Boozyshop:

Bij de stand van de webwinkel Boozyshop kocht ik onder andere deze twee producten van het merk OGX. Ik  kon de shampoo & conditioner van de Vitamine E lijn niet in de winkels vinden en toen zag ik deze staan in de schappen van de Boozyshop stand, met ook nog eens met 50% korting. Nou dat was helemaal mooi meegenomen natuurlijk! Ik ga deze  2 producten de komende tijd testen, omdat ik graag haarverzorgingsproducten test.  Mocht ik het fijne producten vinden, dan zal ik dit zeker laten weten in een apart artikel.

Ook kocht ik bij de Boozyshop deze make-up spons van Real Techniques. De spons kost € 6,- en is een goedkope variant op de officiële Beautyblender. Ik heb dit product nog nooit geprobeerd maar omdat mijn eigen make-up spons zwaar aan vervanging toe was, besloot ik deze maar mee te nemen. Ik ben benieuwd!

2. Lush:

De laatste keer dat ik een bezoek bracht aan de Lush winkel in Utrecht had ik de standaard variant van het bovenstaande product in mijn handen. Uiteindelijk nam ik deze shower jelly niet mee en ik had er nog altijd spijt van. Dus toen ik zag dat er een Lush stand aanwezig was op het event en dat was er nu een limited edition versie was, besloot ik om hem deze keer maar wel aan te schaffen. Ik ben zo benieuwd hoe het is om met deze blubberige zeep te gaan douchen!

Het ‘I love beauty’ event zelf:

En dat waren al mijn geshopte items. En wat betreft het event zelf. Tjah, ik moet eerlijk bekennen dat ik het vorig jaar leuker vond. Vorig jaar was het wat kleinschaliger en daardoor had het een gezelligere sfeer. Daarnaast was er dit jaar ook geen ‘afterparty’, wat ik ook erg jammer vond. Vooral omdat ik dat vorig jaar het leukste gedeelte van het hele event vond. En tevens hebben wij ook dit jaar geen goodiebag gekregen. Wat ik wel leuk vond was dat er dit jaar meer en leukere merken bij waren. Winkels als Lush, Boozyshop en W7 zijn gewoon leuk om te bekijken op een event. Daarnaast waren er dit jaar ook andere bloggers aanwezig op het event. Voor degenen die het niet weten, het event werd georganiseerd door de beauty blogger Misslipgloss.

Maar ik heb wel besloten dat ik volgend jaar niet nog een keer naar dit event zal gaan. Mede omdat de reistijd niet in verhouding staat tot het plezier dat ik beleef op het event. Mocht je overigens nog nooit een bezoek hebben gebracht aan het I love Beauty event, dan raad ik het je zeker aan. Het is gewoon leuk om een keer meegemaakt te hebben. En daarnaast doet iedereen die dit feest organiseert natuurlijk ontzettend zijn best, om het zo leuk mogelijk te maken. Ik heb het event nu tweemaal bezocht en daar blijft het voorlopig even bij.

***

Wil je meer shoplogs bekijken? Dat kan, klik dan hier.


Bedankt voor het lezen!

Liefs, Peggy.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: