huismuts

Favorieten | ‘De huismuts editie’

Het is iets wat we allemaal moeten doen. Schoonmaken. Of je nou op kamers, in een huurwoning of in een giga vila woont, overal moet worden schoongemaakt.  En vandaag deel ik mijn favoriete ‘huismuts’ producten voor in en rondom het huishouden met je. Kijk je mee?

Favorieten

De huismuts editie:

Nummer 1: Mr. Muscle toiletreiniger:

De meest vervelende taak in huishouden vind ik toch echt wel het schoonmaken van het toilet. Dit is overigens wel iets wat ik het liefst zelf doe, omdat ik vind dat mijn vriend het niet goed genoeg schoon maakt. Waarschijnlijk heeft dat meer te maken met mijn eigen ocd, dan met het ‘feit’ dat hij het toilet niet goed kan schoonmaken. Maar goed, dat terzijde.

Laatst kocht ik een toiletreiniger van Mr. Muscle, in de geur ‘Fresh’. Als het op toiletreinigers aankomt, gebruik ik het liefst A-merken. En omdat ik gehoord had dat het schoonmaakmiddel van Mr. Muscle best goed is, was ik benieuwd naar hoe de toiletreiniger zou bevallen. En ik moet zeggen dat deze mij prima bevalt. Met name door de  frisse geur die overheersd, waardoor de chloor geur meer naar de achtergrond verdwijnt. Wat erg prettig is voor mijn longen. Tevens reinigt dit product het toilet goed. De Mr. Muscle toiletreiniger is  wat mij betreft goed gekeurd. En ja, ook toiletreinigers kunnen blijkbaar favorieten zijn.

Nummer 2: Lenor wasmiddel ‘Sparkling Bloom’:

Een van mijn favoriete ‘taken’ in het huishouden is de was. Van het in de wasmachine stoppen tot aan het opvouwen, ik vind het allemaal niet erg om te doen. En als ik ergens dol op ben, dan is dat de geur van net gewassen wasgoed, heerlijk! Sinds kort heeft Lenor – naast wasverzachters – nu ook wasmiddelen. Vanuit de verpakking roken de wasmiddelen al erg lekker, dus mijn nieuwsgierigheid was gewekt. Toen dit wasmiddel laatst in de aanbieding was bij de Albert Heijn, was het een mooi moment om dit wasmiddel ook daadwerkelijk te kunnen testen. Het Lenor wasmiddel is voor € 6,49 te koop bij de supermarkt en is verkrijgbaar in 3 verschillende geuren. Tevens is dit wasmiddel – naast de vloeibare variant – ook verkrijgbaar in handige wasmiddel capsules. Wat ik fijn vind aan dit wasmiddel is met name de geur. Deze blijft goed in de kleding hangen, ook wanneer het in de kast heeft gehangen.  Dus het is zeker een favoriet en een aanrader. Maar ik zou wel afwachten totdat dit wasmiddel weer een keer in de aanbieding is, want anders is het best een prijzig wasmiddel.

Nummer 3: Lenor parfum parels:

Nog een ander nieuw product van Lenor zijn deze parfum parels, die sinds een aantal maanden verkrijgbaar zijn. Dit is een extra product dat je bij de was in kan doen, naast het gewone wasmiddel. Het is de bedoeling dat de parfum parels een extra geur boost geven aan de was.

De geur parels dienen los in de wasmachine gestopt te worden, voordat het wasgoed erin gaat. De Lenor parfum parels zijn  te koop bij de supermarkt voor € 7,49 en zijn verkrijgbaar in 3 verschillende geuren. En ik moet zeggen, de geur parels doen wat ze beloven. Persoonlijk gebruik ik dit product voornamelijk bij de handdoeken was, omdat ik het best een prijzig product vind om bij elke wasbeurt te gebruiken.  Maar goed, de geur parels doen zeker wat ze beloven en met een beetje zuinig gebruik kun je best lang met dit product doen.

Nummer 4: Ambi Pur auto luchtverfrisser:

Toen ik een keer bij mijn moeder in de auto stapte, rook haar auto heerlijk fris en schoon. Ze vertelde mij dat het een auto luchtverfrisser was van Ambi Pur. En sindsdien heb ik deze dan ook standaard in mijn auto zitten. De Ambi Pur auto luchtverfrisser (€ 2,79) is o.a. te koop bij  de supermarkt en is verkrijgbaar in 3 verschillende geuren De sterkte van de geur kan worden bepaald door een draaiknop aan de bovenkant, die je open of dicht kunt draaien.

Deze auto luchtverfrisser moet in de airconditioning van de auto worden geplaatst. Trouwens dit product is momenteel in de aanbieding bij de Albert Heijn, voor €  1,95.


Dat waren al mijn ‘huismuts’ favorieten van de afgelopen tijd. Mocht jij nog een huishoudelijk product hebben waar je graag een review van zou willen zien/horen, laat het mij dan zeker even weten!

Bedankt voor het lezen!

peggyst

 

 

 

Bron afbeelding: https://nl.pinterest.com/pin/220254237999184342/

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: