how to

How to pack a suitcase like a pro!

Yaaasssss, het is eindelijk zover! Mijn vriend en ik gaan al ‘road tripping’ op vakantie. En vandaag laat ik je in een ‘how to’ video zien, hoe je je koffer zo efficiënt mogelijk kunt inpakken. Benieuwd? Go check it out.

How to pack a suitcase like a pro:

Ik ben zo een type die het liefst haar hele huis meesleept op vakantie. Maar helaas is dat niet mogelijk. Inmiddels heb ik een manier gevonden om toch zoveel mogelijk spullen mee te kunnen nemen in mijn koffer. En al mijn tips and tricks laat ik je vandaag zien in mijn ‘how to’ video.

Tips:

Tip #1 – Packing cubes:

Mijn eerste tip die ik je wil geven om je koffer zo efficiënt mogelijk in te pakken is om gebruik te maken van packing cubes. Een aantal weken geleden bestelde ik er een paar in verschillende formaten. Door de packing cubes kun je veel ruimte besparen in je koffer. En dat niet alleen, het maakt de inhoud van je koffer ook nog eens erg overzichtelijk. Zo kun je bijvoorbeeld in 1 packing cube al je ondergoed en slaapkleding inpakken en in een ander bijvoorbeeld al jouw broeken en truien e.d. Door het gebruik van packing cubes blijft je koffer niet alleen overzichtelijk, maar wordt het op vakantie ook erg makkelijk om al je kleding weer uit te pakken.

Tip #2 – Kleding oprollen:

Mijn tweede tip is om al je kleding zo strak mogelijk op te rollen. Dus niet je kleding opvouwen zoals je dat normaliter doet, maar om te echt op te rollen. Niet alleen scheelt dit enorm veel ruimte, het voorkomt ook nog eens dat je kleding gaat kreuken. En zeg nou eerlijk, wie wil er nou op vakantie zijn kleding moeten strijken? Juist ja….NIEMAND.

Tip #3 – Toiletspullen/beauty producten:

Bij het inpakken van al mijn toiletspullen gaat het bij mij meestal mis. Ik neem het liefst al mijn crèmes, shampoos en haarmaskers mee. Maar niet alleen kost dat veel ruimte, het voegt vaak ook veel gewicht toe aan je koffer. Dus de eerste – en meest logische – tip om dat te voorkomen, is om je toiletspullen in reisformaat te kopen.

En helaas zijn niet alle spullen in reisformaat verkrijgbaar. En voor dat soort producten is mijn tip om lege flesjes en potjes te kopen om daarin jouw toiletspullen te gieten. Klinkt allemaal heel logisch, I know. Maar ik wou ze toch even met je delen, want het is niet voor niets een ‘how to’ video.

En dat waren de tips die ik even kort met je wou delen. Bekijk zeker de video, want daarin deel ik nog veel meer tips.

***

Wil je meer video’s zien? Klik dan hier.


En dat was mijn ‘how to’ video vol met tips om je koffer zo efficiënt mogelijk in te pakken. Ik hoop dat je er wat aan gehad hebt.

Bedankt voor het kijken!

peggyst

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: