het meisje in de trein recensie

Video | recensie ‘Het meisje in de trein’.

Hee, daar is hij dan! Mijn recensie van ‘Het meisje in de trein’, dat het genomineerde boek van de maand juli 2016 was.  Benieuwd wat ik er van vond? Klik dan op de onderstaande video.

Het meisje in de trein recensie:

Zonder al te veel te verklappen kan ik je wel alvast vertellen dat ik ‘Het meisje in de trein’ in ongeveer 1,5 dagen verslonden. Ik werd helemaal meegesleept in het verhaal  en ik heb oprecht genoten. Van tevoren had ik een aantal recensies over dit boek gelezen en daaruit bleek een duidelijke twee-splitsing. Een deel van de mensen vond het een leuk en spannend boek en een ander deel vond het geen leuk boek en vrij voorspelbaar. In bovenstaande video vertel ik je o.a. tot welke groep ik behoorde en vertel ik je uiteraard wat ik van het boek vond.

Inmiddels is bekend geworden dat ‘Het meisje in de trein’ verfilmd zal worden. De gelijknamige film zal op 6 oktober 2016 in de bioscoop verschijnen, met Emily Blunt in de rol van ‘Rachel’. Ik moet eerlijk bekennen dat ik niet compleet dol ben op de casting van Emily als Rachel, omdat zij niet past bij mijn beeld van Rachel. Maar we zullen het zien. Ik ga de film uiteraard bekijken en zal er ook een filmrecensie over schrijven.

Trailer : ‘The girl on the train’:

De filmrecensie van ‘The girl on the train’ kun je nu hier lezen.

Zin om andere boeken gerelateerde artikelen te lezen? Dat kan uiteraard, door hier te klikken.


En dat was mijn recensie wat betreft ‘Het meisje in de trein’ van Paula Hawkins. Ik ben natuurlijk erg benieuwd wat jij van dit boek vond? Vond jij het boek saai en voorspelbaar of vond je het een spannend en leuk boek? Laat het mij zeker weten, want ik ben erg benieuwd.

Bedankt voor het kijken!

peggyst

One comment

  1. Boek van de maand | Het meisje in de trein | juli 2016.

    […] recensie van ‘Het meisje in de trein’ staat inmiddels online en kun je hier terug […]

    Beantwoorden

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: