happy new year

Happy new year + laatste vlogmas aflevering.

Jaja, het is bijna zover. Vanavond luiden wij weer met ons allen een nieuw jaar in. Maar voordat het tijd is voor de ‘Happy new year’ wishes, deel ik graag nog mijn laatste vlogmas van 2017 met je. In deze vlogmas kun je zien wat ik zoal gedaan heb tijdens de 1e en 2e kerstdag. Benieuwd?

• Happy new year •

‘De laatste vlogmas van 2017.’

Vlogmas 2017:

Met de bovenstaande vlogmas is er een einde gekomen aan mijn vlogmas avontuur van 2017. Na al die jaren vlogmas video’s van anderen gezien te hebben, besloot ik dit jaar zelf een poging te wagen. Maar wel met een kleine aanpassing, namelijk dat ik niet dagelijks zou gaan vloggen. Ik weet niet hoe alle dagelijkse vloggers het voor elkaar krijgen en volhouden.  Ik kan je in ieder geval vertellen dat het veel meer en harder werken is, dan je op het eerste gezicht zal denken.

Laatste artikel van 2017:

Doordat ik de afgelopen tijd dus voornamelijk gevlogd heb, zijn er helaas tot mijn grote spijt erg weinig artikelen online gekomen in december.  Dit is dan ook het laatste artikel voor 2017. Vanaf aanstaande woensdag pak ik – hoogstwaarschijnlijk – het gewone YouTube- en blogrooster weer op. Dus dat houdt in dat er twee keren per week een geschreven artikel online zal komen en 1 keer per week een video.

Tot slot:

Dan rest mij nu niks anders dan jou bedanken voor het bezoek en lezen van mijn blogartikelen. En ik wens jou een heel gelukkig, gezond, liefdevol en succesvol 2018 toe! Moge het jou alles brengen wat jij in dat jaar nodig hebt!


Dat was het weer voor dit blogjaar. Bedankt en hopelijk kom je ook in 2018 nog heel vaak een bezoekje brengen aan mijn plekje op het internet!

peggyst

 

 

 

Bekijk hier alle voorgaande vlogmas afleveringen.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: