handtassen

Handtassen | ‘My handbag collection 2015’.

In de video van vandaag deel ik mijn favoriete handtassen met je. Veel kijkplezier!

Handtassen

My handbag collection:

Handtassen of schoenen?

Als ik zou moeten kiezen tussen tassen of schoenen dan kies ik zonder twijfel voor tassen. Want dat is echt mijn guilty pleasureĀ en ik ben vaak ook bereid om best wat geld hieraan uit te geven. Ik vind namelijk dat een handtas een gebruiksvoorwerp is dat veel langer mee kan, dan een mooie paar schoenen. En daarom geef ik liever mijn geld uit aan tassen dan aan schoenen.

Zara:

Een hoop van mijn handtassen zijn afkomstig van de Zara, omdat ze betaalbare en mooie tassen verkopen. Alhoewel de kwaliteit van de kleding van de Zara af en toe te wensen over laat, ben ik erg te spreken over hun tassen. De meeste tassen heb ik al inmiddels alweer een poosje en de tassen zijn nog steeds in goede conditie.

Mijn overige tassen zijn afkomstig van andere winkels zoals de H&M of van de V&D. Persoonlijk vind ik dat je ook bij de V&D kwalitatief goede tassen kunt kopen. Ik ben met name erg fan van het merk ‘Parfois’ dat wordt verkocht in de V&D in Groningen.

Geen designer tassen:

Helaas heb ik tot op heden nog geen designertassen kunnen toevoegen aan mijn handtassen collectie, maar wellicht komt hier in de toekomst nog verandering in.

Wil je weten hoe mijn tassen er precies uitzien en waar ze vandaan komen? Bekijk dan zeker even de bovenstaande video.

En wil je meer fashion gerelateerde artikelen bekijken, zoals outfit of the days? Dat kan, klik dan hier.


En dat was mijn video waarin ik mijn handtassen collectie met je deel. Waar koop jij meestal jouw tassen? En heb je momenteel nog een bepaalde designertas op het oog?

Bedankt voor het kijken!

Liefs, Peggy.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: