Guardians of the Galaxy

Guardians of the Galaxy Vol. 2 | Filmrecensie.

He hoi, wat een zonnige zondag is het vandaag he?! Anyways, afgelopen donderdag ging ik naar de film première van ‘Guardians of the Galaxy Vol. 2’. En vandaag staat mijn recensie over deze desbetreffende film online. Benieuwd wat ik van deze science-fiction actie film vond? Bekijk dan zeker mijn video.

Guardians of the Galaxy Vol. 2

Filmrecensie:

De acteurs:

In deel 2 van gotg zien we gelukkig een hoop oude bekenden terug en tegelijkertijd mogen we ook kennis maken met een hoop nieuwe gezichten. Waarvan een van de belangrijkste die van Kurt Russell als ‘Ego’ is.

Extra’s:

  • Speelduur: 2 uren en 16 minuten.
  • Cijfer IMDb: 8,2

Benieuwd naar wat ik van deze film vond? Bekijk dan zeker bovenstaande video.

***

Guardians of the Galaxy is momenteel te zien in zowel de Kinepolis als in de Pathe bioscopen.


En…lijkt ‘Guardians of the Galaxy Vol. 2’ een leuke film? 

Ik wens je nog een fijne dag en heel erg bedankt voor het kijken.

peggyst

Meer filmrecensies?

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: