artikel

Geen artikel en toch wel een artikel.

Vandaag komt er geen normaal artikel online. Waarom? Omdat ik geen artikel voor vandaag geschreven heb. Nou kan ik het feit dat ik woensdagavond weer in het ziekenhuis lag voor een cardioversie, wel gebruiken als excuus. Maar het feit blijft dat ik beter op dit soort situaties moet anticiperen. Zo zou ik bijvoorbeeld artikelen vooruit kunnen schrijven en klaar hebben staan, voor dit soort gevallen.

Geen artikel en toch wel een artikel:

Nou had ik gisteren best een artikel kunnen schrijven, maar ik denk niet dat het een goed en leuk artikel zou zijn geworden. Alhoewel ik door mijn nogal vervelende ambulance ervaring, wel weer inspiratie heb gekregen voor een nieuw artikel. Hah spoiler alert! Maar goed, gisteren heb ik eigenlijk niks anders gedaan dan slapen, niks doen en ’s avonds zijn wij gaan eten bij mijn moeder.

img_2477

Met mij gaat alles verder weer goed. Gelukkig voelde ik mij afgelopen woensdag ook niet heel slecht en had ik verder een prima dag. Alleen omdat mijn hartslag de hele dag al 125 was en deze schijnbaar niet meer uit zichzelf tot bedaren kon komen, hebben ze in het ziekenhuis een nieuwe cardioversie uitgevoerd. De avond verliep vrij vlot en daardoor waren we gelukkig niet ontzettend laat thuis. Helaas moet ik nu een week rustig aandoen, en mag ik dus ook niet fitnessen. Wat ik erg jammer vind, want voor mijn gevoel was ik net zo goed op dreef. Dit is dus weer zo een voorbeeld van 5 stappen vooruit, om vervolgens weer 6 stappen achteruit te moeten doen. Dat lijf van mij, tja het werkt gewoon niet altijd mee. Maar ja, volgende week donderdag hoop ik weer te kunnen fitnessen. En ondertussen doe ik thuis gewoon wat pilates workouts.

Wil je meer medische artikelen lezen? Dat kan, klik dan hier.


Dat was het voor vandaag. Ik wens je een prettig weekend!

peggyst

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: