Footway.nl

New in | Timberland Londyn 6 inch | Footway.nl

Wie mij al langere tijd volgt die weet vast wel hoe dol ik ben op het schoenenmerk ‘Timberland’. Ik kan oprecht zeggen dat ik mijn (oude) Timbo’s ongeveer 330 dagen per jaar aan heb. En een paar weken geleden kocht ik op Footway.nl een nieuw paar Timbo’s, namelijk de Timberland Londyn 6 inch. Benieuwd naar de prijs, hoe ze lopen en wat ik van de schoenen vind?

Favoriete paar:

Mijn (oude) Timbo’s draag ik tegenwoordig voornamelijk tijdens het uitlaten van Shady. Doordat er wat lucht tussen de zolen is komen te zitten en de schoenen hierdoor een piepend geluid maken, merk ik dat ik ze nu toch minder vaak aantrek. Ik vind het gepiep tijdens het lopen soms wat ongemakkelijk, zeker op rustige plekken als op het werk of in het ziekenhuis. Toch zonde, want het zijn mijn favoriete schoenen.

Dus toen de schoenen webwinkel Footway.nl mij onlangs benaderde voor een samenwerking, nam ik uiteraard eerst even een kijkje op de website.  En tot mijn grote vreugde zag ik dat Footway.nl een aantal grote merken verkocht, waaronder Timberland. Nou je begrijpt, ik was dol enthousiast.

Footway.nl:

Ik moet eerlijk bekennen dat ik voor mijn huidige bestelling nog niet bekend was met Footway.nl. Wat ik persoonlijk altijd doe voordat ik bij een nieuwe webwinkel bestel, is het bekijken van de algemene voorwaarden, het retourbeleid en de klantenservice.

Footway.nlZo kwam ik erachter dat Footway.nl een retourbeleid hanteert waarbij je recht hebt op 30 dagen bedenktijd. Bij een bestelling moet je wel verzendkosten betalen, maar het retourneren is gratis. Het retourproces is erg makkelijk. Je kunt jouw pakketje namelijk afleveren bij een afleverpunt of je kunt deze aan huis laten ophalen.

Veel keuze en goedkoper:

Nou vraag je je wellicht af wat nou de meerwaarde is van Footway.nl ten opzichte van de al bekende grote webwinkels. Want waarom zou je bij een (wellicht) voor jou onbekende webwinkel iets kopen, terwijl je het  ook bij de bekende webwinkels kunt krijgen. Dit heb ik mij uiteraard ook afgevraagd en ik ben tot de volgende conclusie gekomen:

Footway.nl biedt een groot keuzeassortiment aan. Merken als Vans, Birkenstock, Steve Madden, Addidas, Ecco, Converse en nog veel meer zijn hier te verkrijgbaar.

Footway.nlEen ander groot pluspunt van Footway.nl is dat de schoenen vaak net iets voordeliger geprijsd, ten opzichte van andere webwinkels. Daarnaast worden er regelmatige goede aanbiedingen aangeboden. Hier moet je overigens wel snel bij zijn. Zo waren mijn nieuwe Timbo’s bijvoorbeeld een poos geleden afgeprijsd en toen ik een aantal dagen later terug kwam om ze te bestellen, waren ze helaas niet langer in de aanbieding. Dus als je een goede aanbieding ziet, zou ik er meteen gebruik van maken.

Hoe duur waren de schoenen?

Timberland is nou niet bepaald een goedkoop schoenenmerk, maar daar krijg je dan ook kwalitatief goede schoenen voor terug. Mijn nieuwste Timberland London 6 inch kosten € 125,- op Footway.nl.  Dit was € 14,99 goedkoper dan op andere webwinkels. En! Momenteel zijn deze Timberlands zelfs in de aanbieding voor € 63,-. Dus mocht je nog op zoek zijn naar nieuwe Timbo’s, dan zou ik nu zeker mijn slag slaan.Footway.nl

Hoe bevallen mijn nieuwe Timbo’s?

Footway.nlIk kan wederom niet anders zeggen dan dat ik super blij ben met mijn nieuwe Timberland schoenen. Ik heb ze in de afgelopen paar weken veelvuldig gedragen en ik heb ze daarbij niet in hoeven lopen. Ze zaten vanaf het begin af comfortabel. Ik ben er oprecht super blij mee!


Goed, samenvattend kan ik wel stellen dat ik tevreden ben met mijn bestelling bij Footway.nl. Persoonlijk vind ik het een betrouwbare webwinkel, met een groot keuzeassortiment, waar je regelmatige fijne aanbiedingen kunt vinden. Ik vind deze webwinkel zeker een aanrader als je op zoek bent naar nieuwe schoenen, die in het ietwat hogere prijssegment liggen. Dus ik zou zeggen, neem ook eens een kijkje op Footway.nl .

Bedankt voor het lezen!

peggyst

 

 

 

Dit artikel is tot stand gekomen naar aanleiding van een samenwerking met Footway.nl. Echter doet dit niks af aan de authenticiteit van mijn mening.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: