Vlog #4

Vlog #4 | Terminator Genisys and my surgery.

In de vlog #4 van vandaag neem je wederom mee naar een belangrijke operatie in het AMC en alles wat daar bij komt kijken. Veel kijkplezier!

Vlog #4 | Terminator Genisys and my surgery:

Op dinsdag reden mijn moeder en ik naar Amsterdam, omdat ik op woensdag 15 juli 2015 een operatie in het AMC zou hebben. Maar voordat al het medische gedoe begon, hadden mijn moeder en ik nog even wat vrije tijd. En dus besloten we om gezellig naar de film te gaan. Zo gezegd, zo gedaan. En uiteindelijk hebben we de film ‘Terminator Genisys’ bekeken.

De operatie verliep goed en niet lang daarna mocht ik gelukkig weer terug naar huis. Helaas kreeg ik toen ik eenmaal thuis was een koortsaanval en moest ik met spoed terug naar het ziekenhuis, ditmaal het UMCG. Uiteindelijk bleek dat ik hoogstwaarschijnlijk een infectie had opgelopen na de operatie en dus moest ik een aantal dagen aan een intensieve antibioticakuur via het infuus. Al met al heb ik een week in het ziekenhuis gelegen. Super irritant, maar het was nou eenmaal zo.

***

Bekijk hier meer blogs en InstaBubbles.


En dat was mijn vlog #4 alweer van mijn afgelopen week. Een bewegelijke week, kan ik wel stellen. Maar gelukkig is alles weer goed gekomen en zit ik inmiddels weer lekker thuis.

Bedankt voor het kijken!

peggyst

 

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: