Despicable Me 3

Filmrecensie | ‘Despicable Me 3.’

Met het weekend voor de deur komt mijn timing voor een nieuwe filmrecensie jou vast niet als een verrassing uit de lucht vallen. Afgelopen week heb ik eindelijk de film ‘Despicable Me 3′ bekeken. En vandaag vertel ik jou kort wat ik van deze film vond en of het een aanrader vond. Benieuwd?

Despicable Me 3 : verhaal in het kort:

Gru heeft zich inmiddels helemaal gesetteld en leidt een rustig bestaan met zijn vrouw, dochters en zijn minions. Maar als hij er plots achterkomt dat hij een tweelingbroer heeft en deze hem graag wil ontmoeten, kan Gru dit uiteraard niet weigeren. En wanneer zijn broer hem vraagt om nog eenmaal samen het slechte pad op te gaan, komt Gru voor een lastige keuze te staan.

  • Speelduur: 1 uur en 30 minuten.
  • Cijfer IMDb: 6,4.

Conclusie:

Normaliter schrijf ik vaak uitgebreide filmrecensies, maar bij Despicable Me 3 houd ik het deze keer kort en krachtig.

Wat ik leuk vond aan Despicable Me 3 waren uiteraard de bekende ingrediënten, zoals Gru, de kinderen en uiteraard de minions. Gelukkig heeft men wederom gebruik gemaakt van dezelfde stemacteurs, zoals Steve Carell. Ditmaal schitterde Carell niet alleen als de stem van Gru, maar ook als de stem van zijn tweelingbroer.

Uiteraard konden  de minions niet ontbreken in deze film. Alhoewel zij voornamelijk een bijrol hadden, brachten zij uiteraard weer een hoop humor met zich mee.

Wat ik ook erg sterk vond in deze film, was hoe men gebruik heeft gemaakt van muziek. Door de juiste nummers en timing te kiezen, wist de muziek een grote bijdrage aan bepaalde scènes te leveren.

Waar ik overigens niet van onder de indruk was, was de 3D versie van de film. Het beeld kwam nauwelijks echt van het scherm af. Dit is – wat mij betreft – geen film die je persé in 3D moet bekijken. Èn dat scheelt je ook nog eens geld.

Ondanks dat ik het een grappige en leuke film vond, was ik uiteindelijk niet enorm onder de indruk van ‘Despicable Me 3’. Dit omdat ik de film in zijn totaliteit vrij middelmatig vond. Het verhaal was oké, maar het werd nergens ècht leuk of vernieuwend. Èn ik vond de ‘badguy’ in deze film echt rete-irritant. Al met al ben ik nog steeds van mening van Despicable Me (het 1e deel) nog steeds het leukste deel is.

Ik geef deze film:

Despicable Me

 

(3,5 van de 5 sterren)

Vind ik het een aanrader?

Met in mijn achterhoofd houdend het feit dat een gemiddeld bioscoopkaartje tegenwoordig ruim € 10,- kost, vind ik Despicable Me 3 niet een aanrader voor iedereen. Als jij een fan bent van deze filmreeks, dan zal je deze film wel in de bioscoop willen bekijken. Ook voor iedereen die zin heeft in een leuke familiefilm, is dit een aanrader. Maar voor de rest? Die zou ik gewoon aanraden  om te wachten totdat de film uit is op dvd.

De trailer laat veel van de film zien, dus bekijken is op eigen risico ?.

***

Klik hier voor meer filmrecensies.

Deze film is momenteel te zien in de Kinepolis en in de Pathé.


Goed, dat was het weer voor vandaag. Ik wens je een heel prettig weekend!

Bedankt voor het lezen.

peggyst

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: