favorieten

Favorieten | De huismuts editie nr. 2.

Omdat ik wel weer toe was aan wat afwisseling staat er vandaag geen InstaBubbles voor je klaar, maar een favorieten ‘Huismuts’ editie voor je klaar. Dat houdt in dat ik een aantal favorieten bij elkaar verzameld, die te maken hebben met het huishouden. Want ja, schoonmaken, de was doen en stofzuigen zijn huishoudelijke taken waar wij – helaas – allemaal niet onderuit komen. Dus waarom zou ik dan mijn favorieten die deze taken enigszins leuker kunnen maken, dan niet met je delen? Benieuwd wat ik deze keer allemaal voor tips e.d. met je wil delen?

Nummer 1:

favorietenDe eerste tip die ik met je wil delen is dit wasmiddel van de Albert Heijn.  Ik gebruik het nu denk ik een maand of 4 en ik ben fan! En dat komt met name door de geur en het feit dat het een geconcentreerd wasmiddel is. Normaliter gooi ik het liefst de helft van een fles wasmiddel bij de was in, maar bij bovenstaand wasmiddel heb ik genoeg aan ongeveer 50 ml. Daarmee wordt de was goed schoon en blijft onze wasgoed ook nog lange tijd naar dit wasmiddel ruiken. En ondanks dat de fles maar 700 ml. aan wasmiddel bevat, doe ik toch redelijk lang met een fles omdat het dus een geconcentreerd wasmiddel is. Het wasmiddel is zoals gezegd verkrijgbaar bij de Albert Heijn voor € 2,99.

Nummer 2:

favorieten

Het zal je vast niet ontgaan zijn dat er een Villeroy en Boch pannen spaaractie liep bij de Albert Heijn. Nou hebben wij ook flink gespaard en uiteindelijk hebben wij gekozen voor de wokpan. En ook hier ben ik erg blij mee en niet alleen omdat de pan een goede anti-aanbaklaag heeft, maar vooral omdat deze wokpan een deksel heeft. Persoonlijk vind ik dit ideaal omdat ik voor sommige gerechten een grote pan met deksel nodig had. Dus ja, onze nieuwe wokpan is zeker een favoriet van mij.

Nummer 3:

favorietenOp zich ben ik niet zo van koken met allerlei pakjes, maar sommige maaltijden van Knorr zijn daar wel een uitzondering op. En dan met name het Risotto gerecht van van Knorr. Dit eten wij sowieso 1 keer per week, omdat het een makkelijk te bereiden maaltijd en ook nog eens erg lekker. Dit gerecht is dan ook altijd in onze voorraadkast te vinden en heeft daardoor een plekje weten te veroveren in mijn huismuts favorietenlijst.

Nummer 4:

favorietenEen andere tip die ik met je wil delen is het online boodschappen doen bij de Jumbo. Wij doen vaak 1 keer per week grote boodschappen, waarmee de we rest van de week vooruit kunnen. En dat doe ik het liefst online bij de Jumbo. Niet alleen is het ontzettend makkelijk, maar er worden ook vaak extra gratis producten toegevoegd die passen bij de producten die je zelf al besteld hebt. Zo hebben wij bv. al een keer een bakje feta, flessen drinken en snoepgoed gratis en voor niets bij onze bestelling gekregen. Helaas bezorgd onze Jumbo nog geen boodschappen in onze wijk, dus moeten wij altijd wel zelf even naar de winkel rijden. Maar ach, het is nog altijd beter dan zelf boodschappen in de winkel te moeten doen.

Nummer 5:

favorietenfavorietenfavorietenToen ik afgelopen week door de Albert Heijn liep, zag ik dat ze een aantal Blond Amsterdam artikelen verkochten. Er waren mokken, borden, tassen e.d. verkrijgbaar, met als hoofd thema ‘De Efteling’. En aangezien ik Blond Amsterdam mokken spaar, besloot ik een mok mee te nemen. Ik koos voor de mok met het sprookje ‘Doornroosje’ erop. Ook was er servies met de sprookjes Sneeuwwitje en Hans & Grietje erop afgebeeld verkrijgbaar, maar die vond ik persoonlijk iets minder leuk. Al het service was overigens in de bonus en bovenstaande mok heb ik gekocht voor € 6,50 in plaats van € 8,95. Dus mocht jij ook Blond Amsterdam serviesgoed sparen, dan zou ik zeker even een kijkje nemen in de Albert Heijn. Ik weet overigens niet tot wanneer deze aanbieding loopt.

Nummer 6:

favorieten favorietenfavorietenTot slot wil ik nòg een beker delen, maar dan een die ik heb gekocht in Disneyland Paris. De Kleine Zeemeermin is met stip mijn nummer 1, mijn favoriete Disney tekenfilm. Dus toen ik eindelijk voor het eerst in mijn leven in Disneyland was, moest ik wel een mok meenemen met daarop De kleine zeemeermin afgebeeld. En nu drink ik (bijna) elke dag met liefde mijn kopjes thee uit mijn nieuwe favoriete mok!


Goed, dat waren al mijn huismutserige favorieten. Ik zou je zeker het wasmiddel van de Albert Heijn aanraden en mocht jij ook Blond Amsterdam servies sparen, dan moet je zeker even een kijkje nemen in de Albert Heijn.

Bedankt voor het lezen!

peggyst

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: