favorieten

Favorieten juni 2017

He hoi, vandaag heb ik een gloednieuwe favorieten video voor je klaarstaan. Ik zou zeggen plof lekker op de bank, pak een kop thee en neem even lekker de tijd voor jezelf, onder het genot van mijn nieuwste video.

In deze favorieten video deel ik een aantal van mijn meest geliefde items met je:

Lichamelijke verzorging:

FavorietenNa het lezen van de review van Beautylab.nl over de Salt of the Earth deodorant was ik erg nieuwsgierig geworden en besloot ik om deze ook eens uit te proberen. En ja hoor, ik ben fan! Naast de goede werking heeft deze deo ook nog eens een heleboel andere positieve kenmerken, waardoor ik het niet erg vind om er nèt iets meer voor te betalen dan andere deodoranten. De Salt of the Earth deodorants zijn zowel in sprayvorm als in een roller verkrijgbaar, als ook in verschillende geuren. Deze deodorant is o.a. verkrijgbaar bij de Kruidvat en bij de Etos.

Fashion:

FavorietenZoals je al in mijn ‘The Green Panther’ outfit of the day artikel hebt kunnen zien, ben ik dol op mijn panterprint enkellaarsjes van de Sacha. En dàt ondanks het feit dat ze nog niet helemaal comfortabel lopen.FavorietenIk denk dat de ‘Way’ jeans van de Weekday mijn beste aankoop is geweest van de afgelopen maanden. Niet alleen zit deze jeans super comfortabel, hij is ook nog eens van goede kwaliteit en dat is ook te zien. Mocht jij graag een Levi’s jeans willen hebben, maar zijn die net iets te prijzig voor jou? Dan zou ik zeker even een kijkje nemen bij de jeans van de Weekday.

Films & series:

Afgelopen maand heb ik een nieuwe serie ontdekt op Netflix, genaamd ‘Unbreakable Kimmy Schmidt’. Een hilarische komedie serie, waarin je terecht komt in de meest vreemde doch grappige situaties. Ik heb deze serie met plezier bekeken tijdens mijn lunch pauzes en ik zou deze dan ook zeker aanraden. Het is een hele grappige, leuke en vooral luchtige serie om te bekijken. Momenteel staan er 3 seizoenen online op Netflix.

Bekijk ook zeker de video, omdat ik je daar nog een aantal andere favorieten laat zien die ik niet apart in dit artikel heb opgenomen.


Goed, dat was het voor vandaag. Ik hoop dat je het een leuke video vond en dat je hem een ‘thumps up’ wilt geven.

Ik wens je alvast een heel prettig weekend!

peggyst

 

 

 

Klik voor meer video’s hier. Volg op Bloglovin

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: