favorieten

Favorieten | ‘Dingen waar ik de afgelopen tijd blij van werd.’ |

He hoi, na even wat stilte aan mijn kant van het internet, heb ik vandaag een nieuwe video voor je klaar staan. Afgelopen week is er helaas niet veel van bloggen terecht gekomen. Maar ik hoop in het weekend keihard aan de slag te kunnen, zodat ik weer wat leuke artikelen kan plaatsen. Anyways, in de video van vandaag deel dingen met je waar ik de afgelopen tijd blij van werd.  Benieuwd?

• Favorieten •

‘Dingen waar ik blij van werd’

Pennen: Schneider Slider Touch XB:

Zoals je in de video kon zien, ben ik erg blij met deze driehoekige pennen van het Duitse merk Schneider. Niet alleen zijn het pennen waarmee je prettig kan schrijven, het zijn ook nog eens hele handige pennen. Zo kwam ik erachter dat je met de pennen met een zwart dopje op de bovenkant (zoals op de foto), daarmee kun je ook jouw tablet of telefoon bedienen. Hoe handig is dat?! Op die manier heeft de pen twee functies in èèn.

Mocht je nog op zoek zijn naar een fijne pen, dan kan ik je deze driehoekige pennen zeker aanraden. Ze zijn vaak bij boekenwinkels te koop en online kun je ze krijgen via Bruna.nl

Benieuwd waar ik allemaal nog meer blij van geworden ben? Bekijk dan zeker de video!


En dat waren een aantal dingen waar ik in de afgelopen tijd van genoten heb. Welke favoriet heeft het meeste jouw aandacht getrokken?

Heel erg bedankt voor het kijken!

peggyst

 

 

 

Klik hier voor meer favorieten.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: