faalangst

Bubblechat | Hoe ga ik om met faalangst?

Hee hoi, vandaag heb ik een video voor je klaar staan waarin ik meer vertel over mijn faalangst. En niet alleen dat, ik geef ook nog een aantal tips die ik in de loop van de jaren heb opgedaan. Dus wil jij graag tips om van je faalangst af te komen? Bekijk dan zeker de video.

Bubblechat

Hoe ga ik om met faalangst?

Mijn tips:

#1. Faalangst herkennen en erkennen:

Van jongs af aan heb ik eigenlijk al last gehad van faalangst. Maar toen ik jonger was wist ik uiteraard niet dat het daarom ging.  Maar vanaf het moment dat ik het kon herkennen kon ik dit probleem ook proberen aan te pakken. Dus mijn eerste tip is dan ook om dit bij jezelf te herkennen èn om ook aan jezelf toe te geven dat je last hebt van faalangst. Pas daarna kun je dit probleem gaan aanpakken en bekijken waar het vandaan komt.

#3. Ga geen uitdagingen uit de weg:

Vaak is een consequentie van faalangst dat je nieuwe uitdagingen uit de weg gaat, uit angst om te falen. En natuurlijk is dat ontzettend zonde. Dus mijn derde tip is dan ook om vooral de uitdagingen wèl aan te gaan. En wellicht is het resultaat niet wat je van tevoren voor ogen had, dat kan.  Maar daarentegen heb je je niet laten tegen houden door je (faal)angst. Angst is (over het algemeen) de meest slechte graadmeter om te bepalen of je iets wel of niet moet aangaan. Door je angsten onder ogen te komen, kun je groeien als mens zijnde.

***

En dat waren de tips die ik met je wou delen. In de video deel ik overigens nog meer tips, dus bekijk zeker de video!


En dat was mijn video vol met tips die wellicht behulpzaam kunnen zijn om van je (faal)angst af te kunnen komen. Ik hoop dat je er wat aan hebt!

Bedankt voor het kijken.

Liefs, Peggy.

 

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: