everyday make-up routine

Everyday make-up routine | mei 2018 |

Vandaag heb ik een beauty video voor je klaarstaan, namelijk mijn ‘everyday make-up routine’. Een paar jaren geleden was ik dol op het experimenteren met make-up. Maar tegenwoordig is dit toch wel iets minder geworden. Anyways, in de video van vandaag laat ik je zien hoe ik mijn dagelijkse make-up aanbreng en welke producten ik daarvoor gebruik. Benieuwd?

• My everyday make-up routine •

Mijn favoriete make-up producten:

everyday make-up routineOp de bovenstaande foto staat de ‘harde kern’ van mijn favoriete make-up producten. Nou is de foundation primer van Laura Mercier niet perse een must-have op alledaagse basis, maar de rest zeker wel. En zoals ik in de video al aangaf is concealer mijn meest geliefde make-up product, waar ik nooit meer zonder wil. Ik gebruik al jaren de concealer van Mac Cosmetics in de kleur NC45 en ik moet toegeven dat ik eigenlijk nooit andere concealers heb geprobeerd. Wat dat betreft ben ik nogal merk trouwIk ben nogal merktrouw wat dat betreft.

Zonder make-up naar buiten:

Nou moet ik zeggen dat er ook vaak genoeg momenten zijn waarop ik zonder make-up naar buiten ga. Zo stap ik elke ochtend – compleet in El Hobo stylo – naar buiten zonder make-up om Shady uit te laten. Ook als ik ga sporten, op vakantie ben of naar het ziekenhuis ga, heb ik altijd zo min mogelijk make-up op. Het is niet zo dat ik mij super onzeker voel zonder make-up. Maar ik voel mij gewoon net iets meer verzorgd wanneer ik wel make-up op heb.

Wellicht komt dat ook omdat ik de momenten waarop ik geen make-up draag – mentaal gezien – gelijkstel aan de momenten waarop ik erg moe ben. En daardoor voel ik mij zonder make-up niet altijd op mijn best. Maar vind ik make-up een absolute must in het leven? Nee, dat zeker niet. Maar het is absoluut een fijne toevoeging aan mijn dagelijkse verzorging. Hoe kijk jij daar eigenlijk tegenaan?


En dat was het weer voor vandaag. Ik hoop dat je het leuk vond om te zien wat voor producten ik op dagelijkse basis gebruik. En laat mij zeker even weten wat het make-up product is, waar jij nooit meer zonder kunt?

Bedankt voor het kijken!

peggyst

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: