Colourful Rebel

Colourful Rebel | Eerste indruk + try-on shoplog (nonspon).

Hee hoi, je kent het vast wel. Van die onbekende kledingmerken die je overal online tegenkomt. Dat is wat ik had met het online kledingmerk Colourful Rebel. Nadat ik de website had bekeken was mijn nieuwsgierigheid gewekt. Ik besloot een bestelling te plaatsen, met t-shirts voor laif laif en mij. En vandaag laat ik je zien wat ik besteld heb, hoe de t-shirts eruit zien en wat ik nou uiteindelijk van dit kledingmerk vind. Benieuwd?

Colourful Rebel: Eerste indruk + try-on shoplog:

Colourful RebelAls ik een nieuw merk tegenkom vind ik het altijd prettig om mij enigszins te verdiepen in de achtergrond van het merk. Achter het merk Colourful Rebel zitten 2 jonge tweelingbroers – Bas en Frank –  die dit merk in 2013 vanuit hun studentenkamer zijn begonnen. Het merk werd in het begin voornamelijk bekend vanwege de truien en t-shirts met het woord ‘Boef’ erop. Inmiddels is het merk enorm gegroeid en hebben de mannen een flagshipstore geopend in Amsterdam.

Mijn bestellingen:

Ik bestelde in totaal 4 t-shirts, waarvan 3 voor mij en 1 voor laif laif. Èn ik bestelde nog 1 paar sokken voor mezelf. In totaal was ik € 159,30 kwijt aan mijn bestelling.
Colourful Rebel

Colourful Rebel Leopard Winky T-Shirt € 35,95.Colourful Rebel

Colourful Rebel Leopard Lover T-Shirt € 39,95.

Colourful RebelColourful RebelOmdat ik nieuwsgierig was hoe de mannenkleding van dit merk eruit zou zien, besloot ik ook een t-shirt te bestellen voor laif laif. Het werd bovenstaand model in maat M. Ik kan wel alvast verklappen dat het een fijn t-shirt was, die ook een mooie lengte had. Aangezien laif laif 1.88 m. is, zijn t-shirts snel aan de korte kant bij hem. Bij dit t-shirt van Colourful Rebel was dit niet het geval. En dat is zeker een pluspunt

Colourful Rebel
Toucan T-Shirt € 31,95.

Eindconclusie: Al met al moet ik bekennen dat ik onder de indruk ben van het merk Colourful Rebel. En dit komt met name vanwege het feit dat de kledingstukken er kwalitatief goed uitzien. De gebruikte stoffen voelen kwalitatief, de afwerking van de t-shirts zijn mooi, de pasvorm is goed. Ik heb eigenlijk niks aan te merken op het merk en de kwaliteit.

En dan wat betreft de prijzen. Die zijn aan de hoge kant, wat mij betreft. Begrijpelijk, gelet op de kwaliteit. Maar wanneer je een klein budget hebt, zal dit toch een vrij duur merk voor je zijn. Dan zal je de afweging moeten maken tussen kwaliteit en kwantiteit.

Al met al vind ik Colourful Rebel zeker een aanrader, mits je er het budget voor hebt.


En dat was het weer voor vandaag. Ik hoop dat je het leuk vond om te zien welke t-shirts ik gekocht heb, hoe ze eruit zagen en wat ik uiteindelijk van dit merk vond. Ik ben wel benieuwd of jij ook al eens kledingstukken van Colourful Rebel hebt gekocht? En zo ja, hoe is is het je bevallen?

Bedankt voor het kijken en lezen!

peggyst

 

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: