collective haul

Collective haul | Fall autumn try-on haul.

He hoi, vandaag heb ik een collectieve haul voor je, waarin ik mijn huidige geshopte kledingstukken e.d. met je deel. Veel kijkplezier!

Collective haul:

Omdat ik niet een type ben dat in een keer veel geld uitgeeft aan kledingstukken, heb ik al mijn geshopte items bij elkaar geraapt en laat ik je ze vandaag zien in een collective haul.

Aangezien het weer opeens heel koud was geworden, was het tijd voor wat nieuwe herfst/winter gerelateerde kledingstukken. Zeker omdat ik een groot deel van mijn kleding had weggegeven en/of weggegooid. Ik miste een aantal kledingstukken, zoals een paar warme vesten. Dus daar was ik naar op zoek en uiteindelijk kocht ik 2 nieuwe vesten bij de H&M en Bershka gekocht.

Maar  het kledingstuk waar ik het meest blij mee ben is toch wel mijn nieuwe spijkerjack van de MANGO. De oversized spijkerjacks zijn momenteel helemaal trendy. Maar aangezien het om een trend item gaat, wou ik er vooral niet teveel geld aan uitgeven. Immers je weet maar nooit hoelang je een trend item leuk blijft vinden. Ik was al een poosje op zoek naar een betaalbare spijkerjack, zonder allemaal scheuren en gaten erin. Aangezien ik inmiddels 30 jaren oud ben, vind ik dat niet meer helemaal bij mij passen. En toen ik uiteindelijk een spijkerjack bij de MANGO tegenkwam die voldeed aan al mijn eisen, was ik meteen verkocht.

Tot slot heb ik nog een nieuwe handtas gevonden, die ook aan al mijn eisen voldeed. En 3 keer raden waar ik de tas gekocht heb?….Yup inderdaad bij de Zara.

Wil je meer fashion gerelateerde artikelen bekijken? Bekijk dan mijn fashion pagina.


En dat was het weer voor vandaag. Ik ben weer een aantal kledingstukken rijker waar ik blij mee ben en ik kan deze winter weer mooi vooruit. Ik hoop dat je het leuk vond om te zien wat ik allemaal gekocht heb in de afgelopen tijd.

Bedankt voor het kijken!

peggyst

 

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: