collectieve shoplog

Collectieve shoplog | Primark, Zara, Mango, Only & H&M.

Hee hoi, vandaag heb ik collectieve shoplog voor je, waarin ik je mijn geshopte items laat zien. Uiteraard trek ik alle geshopte items ook even voor je aan. Benieuwd? Check dan de onderstaande video en vergeet vooral niet om de video een ‘thumbs’ up te geven!

Collectieve shoplog:

Omdat we binnenkort op vakantie gaan, was ik op zoek naar wat zomerse kledingitems. Zo gezegd, zo gedaan en uiteindelijk heb ik toch wel redelijk wat leuke kledingstukken kunnen vinden. Zo kocht ik o.a. bij de:

Primark:

Sinds kort is er een Primark filiaal geopend in Groningen. Ondanks dat de winkel groot is en er mooi uitziet, was ik niet erg onder de indruk van de dameskleding. Uiteindelijk kocht ik voor mezelf 2 shorts om in te slapen en kocht ik een leuk t-shirt voor laif laif.

Zara:

Bij de Zara kocht ik een mooi vest, die volledig van kant gemaakt was. Ik had verwacht dat het een prijzig kledingstuk zou zijn, maar niet bleek minder waar. Over het algemeen vind ik het wel prettig om iets bedekter rond te lopen. En dit kanten vest kwam dan ook goed van pas. Het bood toch een zekere bedekking, zonder dat het veel warmte toevoegde. Ideaal voor een warme zomerdag dus.

Benieuwd naar wat ik nog meer gekocht heb? Bekijk dan zeker de video, want daarin laat ik je nog meer geshopte kledingitems zien.

***

Benieuwd naar meer video’s? Klik dan hier.


En dat was het weer voor deze keer. Ik hoop dat je de collectieve shoplog leuk vond om te zien.

Bedankt voor het kijken!

peggyst

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: