camel coat

New in: The camel coat from Zara.

Elk jaar weer heeft de Zara weer de mooiste herfst- en winterjassen. En dit jaar heb ik een prachtige camel coat gekocht.

Mijn nieuwe camel coat

Gekocht bij de Zara:

Toen ik een middag gezellig met mijn moeder aan het winkelen was, liepen we tot slot ook nog even de Zara binnen. Daar zag mijn moeder deze jas als eerste hangen. Toen ik de jas vervolgens ging passen, was ik meteen verkocht. En dan met name door de kleur van de jas. Ik vind deze camel kleur mooi afsteken tegen mijn donkere huidskleur.

camel coatHet weer was helaas niet helemaal optimaal om outfit foto’s te maken. En uiteraard begon het te regenen, tijdens het maken van de foto’s. Maar goed, we hebben toch een aantal redelijke foto’s kunnen maken.

camel coatIk moet eerlijk bekennen dat ik best moest wennen aan het nemen van outfit foto’s. En dat is ook wel een beetje te zien op de foto’s. Maar goed, ik vind het leuk om te doen en dus blijf ik er zeker mee door gaan. En hopelijk worden de foto’s in de toekomst steeds beter en mooier. Immers, oefening baart kunst.

Je kan de jas hier bestellen.

Wil je meer fashion gerelateerde artikelen bekijken? Dat kan, klik dan hier.


Dat was het weer voor vandaag. Ik ben eigenlijk stiekem wel benieuwd wat jij van deze jas vindt? 

Bedankt voor het lezen!

peggyst

2 comments

  1. Els

    Deze website is mede mogelijk gemaakt door Zara 😛

    Beantwoorden

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: