bubblechat

Bubblechat |’All or nothing’ (Dutch & English).

Vandaag is het tijd voor een korte bubblechat. En terwijl ik typend de tijd controleer, zie ik dat ik nog maar een dik uur heb voordat ik moet vertrekken. Gelukkig heb ik al een groot deel van mijn koffer ingepakt. Ik hoef me eigenlijk alleen nog maar aan te kleden, Shady uit te laten en dat vogelnest (mijn haar) op mijn hoofd te fiksen.

Wat ga ik doen vandaag? Ik ga voor een operatie naar het AMC. En hopelijk zal dit voorlopig de laatste zijn voor een lange tijd!

Bubblechat

Alles of niets:

Op woensdag 15 juli 2015 heb ik mijn volgende operatie gepland staan. Tijdens deze operatie zal  de shunt die in 2012 geplaatst is, gedeeltelijk worden afgesloten. De verwachting en de hoop is dat ik dan terug ga naar mijn zuurstofgehalte van voor de desbetreffende operatie van 2012.

Mijn zuurstofpercentage was toen rond de 88 %. Dat is ruim 10% hoger dan nu. Voor mij zal dat een wereld van verschil maken. Als alles goed gaat, kan ik dan hopelijk ook weer wat uurtjes per week gaan werken, en ben ik niet na welgeteld 15 stappen buiten adem. Dat zou natuurlijk erg fijn zijn!

***

Voor nu laat ik het even hierbij. Ik zal na het weekend jullie weer updaten. En ik zal proberen het een en ander op video vast te leggen.

Voor nu bedankt voor het lezen en tot de volgende keer!

English:

All or nothing:

While I’m typing this, I’m looking at the time and realizing that I only have about 1 hour before I have to leave. Because today I’m leaving to the hospital in Amsterdam for another surgery. The surgery itself will take place tomorrow, on the 15th of July.

With this surgery they will try to close the shunt, which was placed in May 2012. Unfortunately the shunt didn’t have the effect everyone was hoping for.

By closing this shunt the doctors think and hope that my saturation levels will go back to ‘normal’. In my case that was 88% of oxygen.


That’s everything that I have to share right now. I still need to fix that mess on my head, get dressed and walk my dog. I will try and vlog my journey in the hospital for you guys.

For now thank you for reading and ‘till next time.

Liefs, Peggy.

One comment

 1. Kieny hazelaar- van der Graaf

  Bedankt voor je bericht Peggy,
  In gedachten zijn we bij je en hopen dat je inzet en dat van de dokters en goed resultaat opleverd.
  Daar ga je voor pittige flinkerd.
  Groeten aan je moeder. Vorige week was ik met haar op stap en dat was reuze gezellig.

  Sterkte en lieve groet,
  Kieny

  Beantwoorden

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: